Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz dbius #1000 üzenetére

    Tegnap delutan,a 4. napra meg is jottek a kulcsok, jatszhato lett a jatek.

    A steam reszerol semmi sem tortent, illetve annyi, hogy a forumba ahol van 400+ hsz es 60.000 lekeres, egy onkentes moderator osztotta a nepet, hogy semmi sem tortent, mindenki nyugodjon meg, o semmifele hiatalos infoval nem rendelkezeiki, de biztos meg lesz oldva. Elnezest senki sem kert az esetleges kellemetlensegert a steam reszerol, viszont nem is kell nekik termeszetesen, hiszen mindenki elfogadta telepiteskor a szerzodesi felteteleket:

    "C. NO GUARANTEES.

    VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S).

    10. EXCLUSIVE REMEDIES

    A. EXCLUSIVE REMEDY -- STEAM AND THE SOFTWARE.

    YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOUR SOLE AND EXCLUSIVE REMEDY FOR ANY DISPUTE WITH VALVE WITH REGARD TO STEAM OR THE SOFTWARE IS TO DISCONTINUE USE OF STEAM AND CANCEL YOUR ACCOUNT."

    A jatek kiadoja jelentkezett egyedul, hogy sorry sracok, a steam nem rendelt annyi kulcsot mint amennyit eladott, de megigerte, hogy hetfon mindenkinek lesz kulcsa aki mar kifizette a jatekot.

    Reszemrol itt be is fejezodott a steam-tol valo vasarlas, lehet nem fogom tudni lyen olcson megvenni a jatekokat, de majd varok tovabb, vagy az az esetleges plusz 10-15 dollar negyed- felevente nem fog a foldhoz verni.

Új hozzászólás Aktív témák