Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz Plebi #100046 üzenetére

    Szinte minden fajta fiókom van már a steam mellett, egyszerűen nem tetszik ez az új. Túl erősen nyomul. Megmondom őszintén, örülök a játékoknak amik megjelentek rajta, de teljes áron sosem veszek semmit. Várni kell egy évet? Nem érdekel, nálam 20-30 eur a határ amit kiadok maximum. Amiket eddig ingyen adtak sem érdekelnek. Így is annyi van, már számolni sem tudom.
    Azt sem értem, hogy bár a nagy duma az volt, hogy azért van rá szükség, mert a steam nagyon éhes, de ott pont ugyanannyi a játék, mint a steamen. Ha párhuzamosan futnának, és steamen 60 eur lenne, ott meg 50, azt érteném. Az verseny lenne. Ez nem az. Erővel lenyomnak valamit a torkomon, mert az nekem jó lesz. Kösz nem, majd én eldöntöm.
    Ahogy a játékoknál, itt is a pénzemmel szavazok. Az új platformnak nem jut egy fitying sem.
    Ja, és ha valahol tudok az adott játékhoz olcsóbban hozzájutni, legyen az steam, uplay, origin kulcs, akkor ott veszem meg. Lassan ott tartok bootidőbe ssd-n, mintha xp lenne sima vinyón, de ez van. Éhes a steam, elfogadom.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák