Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz Urshini #8110 üzenetére
mileyn karakterrel használsz protonic polaront?Amúgy azt hiszem hogy +pol,de én a dysonos konzolokat használtam,mert mind2-őre ad bónuszt,sőt acct is.
A dysonos beam ha jól emlékszem(a repus) csak 180 fokban lő.Amúgy érdemes inkább a torpedód sebzésére és auxra menni úgy nagyon tud tarolni,pláne egy Grawity well skillel,meg spread 3-alMost nézem hogy csak pénteken kezdődik...megkell fűznöm asszonyt had toljak pár küldit a gépéről
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Urshini #8110 üzenetére
a pol, mert az nagyobb bónuszt ad.
milyen ide-oda ugráló ellenségekre gondolsz? ha az elachi-kra, az nem beállítás, hanem képesség (am jah, idegesítő).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Urshini #8135 üzenetére
az igazi nagy baj nem a dilithium/zen árfolyammal van, volt már ennél jóval rosszabb árfolyam mellett is olcsó kulcs. igazán nagy gebasz az EC-vel meg az exchange-el van sztem.
állítólag pár hete/hónapja kivettek a játékból EC forrásokat, így a játékban termelődő EC kevesebb lett, míg a nyelők száma nem változott, vagy nőtt. ennek le kellett volna vinnie az árakat, de az exet (a közhiedelemmel ellentétben) nem a devek, hanem a játékosok formálják, és az árak a várakozással ellentétben pont hogy emelkedtek. ez a gebasz.
az igazi nagy baj a top cuccok árazásánál van, illetve ott, hogy mekkora az árkülönbség egy fehér/zöld mondjuk fegyó, és ugyanennek a fasza módosítós lila változata között. azt ne mondd nekem, hogy az normális, ha mondjuk egy fehér DHC kerül nyamvadt 5-10ezerbe, ugyanannak az [Acc]x3 változatáért elkérnek 15 milliót. a hajó árak, kulcs árak, fegyó doboz árak mind az egekben vannak.
azért van mondjuk ellenpélda is, mert a promó pakkoknak és a romulan survivor pakkoknak jobban kellett volna drágulni, mint amilyen árra beálltak most. bár asszem nem most lesz mikor megint lehet bogarat nyerni, szóval még drágulhatnak bőven.szóval gebasz van az ex-szel, ezt már én is észrevettem. kérdés, a devek is látják-e ezt, érdekli-e őket egyáltalán, fognak-e tenni valamit. volt szó fizetőeszköz reformról is, ez engem nem zavarna, amennyiben a vagyonom relatív értékét tartaná.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gerisz23
őstag
válasz Urshini #8140 üzenetére
Ha pvpre akarsz menni akkor kell bizony
Pvere viszont csúcs hajót lehet építeni pusztán repus cuccokból is.Amúgy kb 3 hónapig farmoltam a dilithium eventre,így lett 6 karival 2 hónapnyi adag,a követekező eventre ráérek farmolni De lehet hogy nem lesz hozzá türelmem Másfél napig alakítottam át a dyson markot meg az implantokat,volt karim amivel összejött több mint 900000 dilithium,a nagy átlag 700000.
-
gerisz23
őstag
válasz Urshini #8147 üzenetére
Akkor keress nekem acc3-as fegyót flottán belülKezdetnek nem rossz,de ha komolyan akarsz pvpzni akkor jobb az acc3.Flottás ap fegyóim meg fluidicos ap fegyóim vannak.A külömbség pvpn érezhető,a flottás ha talál nagyobbat üt,a fluodicos viszont 90% ban betalál,(flottás talán 40-50%).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Urshini #8156 üzenetére
nyilván valami major update kell hogy az oldal dizájnjához hozzányúljanak. pletyka szinten felmerült már több nemzet is, mint jövőbeli játszható faj, talán a kardassziaiakat/dominiumot tartom a legvalószínűbb következő lépésnek, de valszeg a távoli jövőben (évek), ha egyáltalán...
-
Wolverine
félisten
válasz Urshini #8209 üzenetére
A Retrofit verziónál 3 helyett 4 hátsó fegyver van, és 2-3-2 helyett 2-4-3 a konzolkiosztása (tac-engi-sci). Az alap Corsair lvl30-as hajó.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
-
gerisz23
őstag
válasz Urshini #8306 üzenetére
Jaja,tényleg..elég ha megveszi aztán átküldi.Amúgy az 1650 pontot se vészes összeszedni(ha a memóriám nemcsal annyi kellett.Nekem az undine repus set bejön, 32,4% accuracym van vele.Lehet gyártok le majd 1-2 settet,hátha drágul az craft System után.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Urshini #8306 üzenetére
én használtam Aegis-t, de azért nem egy akkora nagy durranás. assimilated/maco/adapted/counter command deflektor+hajtómű és flottás elite resilient [resb] pajzs kombó simán jobb nála. szóval nem tudom kik azok a sokan, de érdekes álláspont. nem arról van szó, kezdő setnek ideális, de messze nem end-game (mondjuk kezdésre meg jobb a solanae set, amiatt hogy ingyen van). viszont egy ráncfelvarrást megnéznék vele, mert amúgy a visualja kurva jó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest