Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz bladex73 #30572 üzenetére

    Úgy kell gondolni rá, hogy ez első sorban támogatás, amiért a hajó az ajándék, de az nyilvánvaló, hogy az ár nem egyenesen arányos a hajó értékével, ami a játékban ér majd, és amennyi munkával meg lehet szerezni majd akkor.
    Én anno eldöntöttem, hogy szeretnék valamennyivel támogatni, és a hajó másodlagos szerepben volt, ami érdekelt, persze örültem neki. Ami jobban kellett az a gyűjtői doboz, és az hogy Hornettel AC-zhessek, és egy olyan 30 ezer körül szerettem volna támogatni egy Fricivel, de végül a nagyobb hajó és nagyobb gyűjtői doboz rávett, hogy érdemes rátenni azt a +10-15 ezret.
    Azokat nehezen tudom megérteni, akik egy digitális hajóra ennél sokkal többet adnak. Biztos nem vettem volna Reclaimert vagy Oriont, és csomag nélküli hajót sem, pedig a Merchantman és a mostani retaliator is nagyon vonzó, de pusztán a hajóért nem érdemes ennyivel támogatni szerintem. Tegye meg az, aki máshogy viszonyul egy ekkora összeghez.
    Azért örülök neki, hogy így van, mert nem szeretném, ha mindenki a játék elején böhöm nagy hajókkal menne, így is több ezer nagyobb hajó lesz a startkor, és ezt az arányt érdemes tartaniuk, sz'al sztem jók így az árak. Ha olcsóbb lenne a végén még több Constellation lenne, mint Aurora a startkor, az meg nagyon nem lenne jó.

Új hozzászólás Aktív témák