Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24454 üzenetére
Gyonyoru bmeg! En nem ertek a bringakhz ilyen szinten, ocsemnek csinaltam programot h jojjon velem es nezze meg a bringat.
De ez valami szepseg! Nagyon csinos, be kell valljam.
Drebil: a legjobban szamomra ez foglalja ossze a lenyeget, nem sok technikai hatter, hanem inkabb konkluzio.
(#24455) Menthirist: En is errol magyarazok itt, ez a hobbim Cigirol leszoktam, sosem ittam (csak nagyon modjaval es csak 3 evente nagyon berugni) Bringa olcso volt Kocsit nem akarok, de anelkul az en szakmamban halott vagyok, uh a penz felre van teve, ha nagyon kell, veszek egyet... Termeszetben nagyon szeretek maszkalni, ezert is jo a bringa meg a Transform your body! projekthez is jol jon, ezzel fogok jovo hettol meloba jarni. Jogsit otthon csinaltam, de vezetni itt tanultam meg es nagyon szeretek is, am vannak most fontosabb dolgok is, melohely csak 6 km, kertvaroson keresztul nem olyan veszes eljutni oda
(#24458) .tnm: oke,leallok mara
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest