Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diopapa

    addikt

    válasz Drenadar #1864 üzenetére

    Ne WoW-os instanceinget képzelj el. Nem tudom játszottál-e a StarTrek Online-al vagy a Star Wars: The Old Republiccal, ez utóbbiban pl a class instance-ek meg ezek úgy működnek, hogy haladsz egy területen, előtted zöld "erőtér" szerű fal, átfutsz rajta és bekerültél egy röccenés nélkül a saját instance-edbe. Magyarul nem lesz töltögetés, de szénné lesz az egész instance-elve kezdve onnan, hogy a hajód is egy instance lesz, a bolygón a kikötők pedig (sok) instance. Kicsit kiábrándító, de egyrészt a szerver terhelést valahogyan kezelni kell, másrészt azért ezek a játékok "makettek" a való világhoz képest. Képzeld el, leszállsz egy bolygón, bemész a bárba, ahol van 10 szék és ott hörög 1000 player. Kicsit kiábrándító lenne. :)

    szerk: Valós méretű városokat meg nyilván nem fognak csinálni, mert egyrészt irdatlan meló (még a makett GTA-k is mennyi ideig készülnek), másrészt ki akarna órákat kóvályogni csak azért, hogy egy olyan kocsmát találjon, ami nincs tele :)

    [ Szerkesztve ]

    Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Új hozzászólás Aktív témák