Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz Malibutomi #18035 üzenetére

    Igazából már az a rendszer is kiáltott volna némi átalakításért, de ott legalább pártucat emberre oda lehetett figyelni egyszerre. Azért azt is vegyük bele, hogy ott egy közelharci DPS-nek sem volt ám olyan hű de izgalmas dolga, az meg csak hátakat bámult :DDD, de úgy az egész játék nem mérhető egy FPS/Dogfight élményhez, ami sokkal pörgősebb, és az lenne a leginkább lehangoló, ha egy ilyen játékba kerülne be egy olyan MMO elem, amit én már pont nagy ívben elkerülök.

    (#18037) GypsFulvus2
    Igen a lövegtorony a legesélyesebb. Kérdés megéri-e majd a hajóban tartani emiatt a játékosokat, vagy ha úgyis lesz rá lehetőség, akkor Hornet kíséretet csinálni belőlük, és talán még az NPC is eltalál majd valamit Gyanítom nem az lesz a probléma, hogy nincs pénz Hornetre.
    Jó előny viszont, hogy a lövegtornyot talán nehezebb lesz kilőni, mint a Hornetet, mert egy egész nagy hajó pajzsa mögött van, (igaz nem mozgékony, de mindig a támadóra tud majd fordulni, ha a támadó is rá, vagyis a csatahajó egy oldalán vannak). Vajon lehet majd targetelni külön a lövegtornyot, hogy a célkereszt mutassa hova kell lőni, és külön arra a pontra rakétát küldeni? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák