Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz pethYeti #6099 üzenetére
Egy időben nekem is ki volt maxolva a 6 személy a családi csomagban, amiből ketten máshol laknak. Kb fél év után jött az ejnye-bejnye, hogy vagy kiveszem őket, vagy törlik az egész előfizetést. Szóval szerintem is figyelik, vagy legalábbis akkor figyelték.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
mobilizmo
addikt
Nos ha a gyerekem, aki bent van a családi csomagba kimegy 2 hétre Londonba, valószínűleg nem fog okozni semmilyen problémát. A pár hónap, az már életvitelszerű. Szerintem is. Ezáltal a visszaélést konkrétan te is megpróbálnád.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
addikt
-
törölt tag
A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük. [link]
Az interneten is vannak határok (sajnos) és jogi dolgok miatt is külön kezelik, valamint az eltérő árazás miatt is. (Apple Music családinál országon belül mindegy ki hol lakik. Ott viszont az egyéni országváltás rémálom amikor nullázzák a zenekollekciót.) A te esetedben már azért se engedi a Spotify, mert te itthon magyar áron veszed 8 euróért a családit, és látják IP alapján az egyik tag hónapokig másik országban él ahol pl. Ausztriában 15 euró a családi ára. Ráadásul különösebben indokolniuk se kell, mert elfogadtad bármikor megszüntethetik.
-
ElGatto
aktív tag
Nem tudjátok lesz valami az autós mód helyett?
Egyrészt sokkal nehezebb kezelni vezetés közben, másrészt a telefon is kikapcsol ha csak a spoti fut...
Rendkívül bosszantó, hogy kivették -
F-ECT$
titán
válasz ElGatto #6107 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az IT fejlesztők mi a halált csinálnak a cégnél. Rossz élmény kezelni szinte az összes felületen az alkalmazást, és nemhogy ezen a téren nincs előre lépés, de még funkciók is eltűnnek. Komolyan, 15 éves a cég, semmi más dolguk nincs ezen az 1 terméken kívül, és 0 előrelépést tapasztalok. Az egyetlen ok, amiért ezt használom, hogy fenn vannak rajta a podcastok, amiket hallgatok, és még reklám sincs bennük a free verzió ellenére.
Dive ever, work never.
-
batai15
félisten
válasz ZackMarley #6110 üzenetére
Szia köszönöm. Valószínűleg ez lesz.
-
batai15
félisten
válasz Don.Corleone #6116 üzenetére
Közben újra telepítettem... Wifi nélkül még be se tudtam jelentkezni...
-
zizidor
őstag
Egy csomó helyen lehet probléma. Pl:
- nincs frissítve az alkalmazás
- a beállításoknál nincs engedélyezve neki az adatforgalom
- gyenge térerő vagy hálózati leterhelés miatt bizonytalan adatkapcsolat
- technikai problémák vagy szándékos korlátozások a mobilszolgáltatónál
- nem megfelelő APN beállítás
- technikai hiba a Spotify rendszerében„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
F-ECT$
titán
Jó tenne a cégnek ha lenne normális konkurenciája, mert lassan eljutunk oda, hogy már zenét se fog tudni lejátszani az appjuk.
Dive ever, work never.
-
updog
őstag
Én amióta használom a spotit, kb. folyamatosan prémium vagyok, valószínűleg annyi pénzt náluk hagytam hogy ha cd-n megvettem volna azokat amiket hallgatok, akkor is olcsóbban jövök ki Próbáltam Deezert, YT musicot, Tidalt, voltam Amazon Prime-os, de egyszerűen nem áll kézre egyik sem úgy mint a Spotify.
Mondjuk amikor a Spotifyt először kipróbáltam, az se állt annyira kézre mint a Winamp, aztán két hónap múlva toltam egy rm -rf-et a 100 gigás mp3 gyűjteményemen és előfizettem prémiumra, és azóta se hiányzik a fájlmásolgatás meg az ezzel járó majomkodás.
Amúgy a kiinduló probléma (néha azt mondja az app, hogy offline vagyok miközben nem is) nekem is elő szokott jönni és nagyon bosszantó, de általában elmúlik magától.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
batai15
félisten
válasz Don.Corleone #6127 üzenetére
Valszeg tudnak róla, gondolom javítva lesz.
-
unravel
őstag
Szinte csak mobilneten használom. Semmi hiba nincs.
¯\_(ツ)_/¯
-
zizidor
őstag
Még az jutott eszembe, hogy akinek szürke, Magyarország van beállítva?
-
-
updog
őstag
válasz borges7 #6134 üzenetére
jó, kis túlzással
az előző két év érdekesebb volt a majdnem 200 hallgatott stílussal és 60.000 percnyi zenével, előtte kb. ment a Five Finger Death Punch végtelenítve aztán annyi \m/
Amúgy érdekes belegondolni hogy beleöltem azért valamennyi pénzt, letöröltem 20 évnyi mp3-at a gépemről, mennyire meg lennék lőve ha mondjuk holnap csődöt jelentenének és megszüntetnék a szolgáltatást (na jó semennyire... nem tudom mire akarok ezzel kilyukadni ).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Callme
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a Samsung Q6FN okos tévén használt Tizen Spotify app-ban egyik napról a másikra nem működik a keresés funkció. Próbálok rákeresni akármire, és csak azt dobja ki, hogy: Valami hiba történt, Próbálja újra.
Amit már próbáltam:
- Újratelepítettem a Spotify app-ot többször a tévén
- Reseteltem a tévé beállításait
- újraindítottam a routert, a tévét újra csatlakoztattam Wifihez is és LAN-on keresztül is
Nem hiszem, hogy a tévével lenne a gond, mert a PS4-en lévő Spotify app is ugyanolyan, és ott sem működik a keresés.
Free user vagyok jelenleg, de elvileg működnie kellene így is, meg működött is tegnap előttig.
Várjak esetleg egy frissítésre, vagy van valami megoldás a problémára?
Ha valaki találkozott már ilyen jellegű problémával, nagyon megköszönném, ha segíteneSzerk.: Jah és persze mobilon és laptopon tökéletesen megy a keresés funkció
[ Szerkesztve ]
PSN ID: CallmeEighty8
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy DJ, aki minden héten felrakja az adott heti mixét Spotifyra és az algoritmus valamilyen rejtélyes oknál fogva szükségesnek látja, hogy pontosan 1 számot mindig feltegyen onnan a Release Radaromra.
Nyomom én rá a dislikeot minden héten, de azzal csak az előadóra tudok visszajelezni, magára a radio show-ra, ahonnan folyamatosan jönnek ezek a számok nem.
Release radar személyre szabására gondolom nincs semmi lehetőségünk? -
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.sógornőm haza költözött angliából.magyar bankkártyája nincsen és szeretne spotify előfizetést,de próbálta a meglévő kártyákkal de nem tudott előfizetni.létezik erre valami megoldás?
bendeguz_HUN
-
vacs
veterán
-
zizidor
őstag
válasz bendeguz76 #6141 üzenetére
PayPal. Regisztrál egy fiókot, aztán vagy regisztrálja a bankkártyát vagy feltöltős jelleggel nyit egy számlát és utal rá pénzt, a Spotify-nak pedig megadja a PayPal fiókot.
-
szinimini
senior tag
Sziasztok,
azt be lehet állítani vh, hogy a kocsiban a fejegységen kézzel az adott szakaszra "pörgessem"
Eddig a 15sec-es ugrásokat tudom megoldani,de egy hosszabb mix esetén nem akarom 20x megnyomni. Tudtok esetleg erre vmi megoldást?Köszi
-
törölt tag
Five Things to Know About Spotify HiFi — Spotify
Van még két napjuk az ígéretükre
Engem most decemberben megbombáztak az 5 euró 3 hónap visszahívással, 7-8 emailt is küldtek! Most kihagyom, mert Apple Music-hoz is találtam 2 hónap ajándék kódot. Újévi fogadalom lerakni a voksot egyik vagy másik mellett. A Spotify húzásai miatt AM áll nyerésre nálam, pedig vannak hibák és hülyeségek ott is. -
unravel
őstag
[link]
Igazi trollok ülnek az Epölnél¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest