Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz BBéci #1853 üzenetére

    Azonos körülmények között volt a teszt, ugyanabban szobában, ugyanarról meghajtva: LG 42LA620s, optikai kimenetére rákötve a cuccok.

    "elfogadom, hogy neked jobban tetszik az LG szett hangja, mint a Microlabé." - az a gond, hogy nem az a bajom h másképpen szól, a gond az, és ezt más is hallotta, hogy nem volt a két terméknek köze egymáshoz. Hihetetlen, mert tényleg vicces az LG hangszórója a Microlabhoz képest, még képen is...de az a gond h nem volt mit hasonlítani egymáshoz...Audit sem hasonlítasz Trabanthoz...mert értelmetlen. (lehet nem a legjobb példa).

    "Bár utóbbinak egyetlen hangszóróját többre tartom, mint a komplett LG szettet." - kinézetre, mint írtam az írásom elején én is ezt hittem. Hiszen saját magam ezt írtam: "...megláttam membránokat, mondom, te jó ég, most bánom meg, hogy eddig az LG szutykaira költöttem..." - ennek ellenére nem volt közük egymáshoz.

    A magashangok csilingelőbbek, teltebbek, lehet rossz szó rá, de van "éle" a magasaknak, a térérzet sokkal - sokkal nagyobb...sokkal részletgazdagabbak a hangok, amiket a Microlabban ki sem hallok, azt az LG-n kristálytisztán hallom.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák