Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz HUTCHDB #75369 üzenetére

A Constellation nekem azért tetszik marhára, mert lementek az összeesküvés elméletek olyan szintjére, amiben már ott van a kevésbé mainstream vonal is.

Mandela effekt: ez volt az egyik első gondolatom amikor visszajött a csaj a Földre, és minden kissé másképp van. Más dolgok történtek a karakterekkel, más az autó színe... ez utóbbi volt amikor a Mandela effekt nekem leginkább beugrott, de még rá is játszottak azzal a reggeli szójátékkal, amikor konkrétan behozták Mandela nevét.
    Az orosz űrhajósnő hangja a kazettán: na hát ez már simogatta a lelkem konkrétan, bár már a CCCP szkafandernél átsuhant a fejemen. Szóval van egy elmélet, hogy létezik egy hangfelvétel (Youtube-on fent van) amin egy oroszul beszélő nő hangja hallatszik, aki a mondottak alapján olyan, mintha épp visszatérne a légkörbe, és a végén gyakorlatilag elég és sikoltozik. Már nem tudom pontosan mikori a felvétel, de emlékeim szerint oda datálható amikor még nem volt fent hivatalosan senki az űrben. Az oroszok persze a mondás szerint elsikálták a dolgot, hogy meghalt fent egy emberük, így hivatalosan nem történt meg a dolog. Ami van hangfelvétel azt amatőr rádiósok rögzítették, és a mai napig nincs kimondva, hogy ki vagy mi hallható rajta. Na ezt hozták be az utsó rész végén.

Nekem a fentiek miatt tetszik marhára a sorozat, ahogy a párhuzamos univerzumok kicsit összekutyulódtak az űrbéli kísérlet miatt és ehhez behozzák a napjainkban is futó összeesküvés elméleteket. Amiket elég jól ismerek mert hajnali kettőkor is képes vagyok belezuhanni egynémelyikbe, hogy jól átrágjam :D (a Mandela effektből meg személy szerint is érint elég sok).

Új hozzászólás Aktív témák