Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz mephi666 #74371 üzenetére

    Reacher (season 2)
    2024

    ez az ember nem jár, hanem vonul

    És ez mennyire igaz :D
    Viccet félretéve, nekem pofáraesés a 2. évad. Az első remek volt, de ez kicsit gyenge lett. Leszögezném már itt, hogy nem Alan Ritchson-al van a gond. Sőt. Csak hiába a fu...king big guy - akinek nagyságáról minden epizódban ájuldoznak a karakterek (pár epizód után már azt hittem, hogy bejön valami fitness reklám a stáblistánál), mégis a mellékkarakterek nem tudták kellően támogatni és Reacher is mintha kicsit megfakult volna - mint karakter. Vagyis hát technikailag nem hisz vérbe fürdik napestig, annak ellenére, hogy titokban kéne nyomoznia, valahogy mindig cirkusz lesz a végén akármerre is jár.... de valahogy az előző évadban kevesebb god mode baromság volt, mint itt.
    Az meg külön vicces, hogy semmi cucca nincs (erre többször rá is játszanak az évadban), de fejből tudja különböző emberek telefonszámait, mindig van nála minden ami kell, stb. -- bár kitudja, lehet hogy 2 hetes összeszart boxerben tolta le ezt az évadot is.
    Viszont az tetszett, hogy kaptunk egy kis betekintést a múltjába - mondjuk a történet szempontjából amúgyis kellett.

    Kíváncsi leszek, hogy a 3. évad mennyire tudja visszahozni a szintet, remélem sikerül, mert alapvetően jó lenne / lehetne ez.

Új hozzászólás Aktív témák