Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz HUTCHDB #72180 üzenetére

    Na igen, egyetértek. Ha már magyar társadalom, akkor roma lányt/srácot vagy színészt is be lehetett volna válogatni éppenséggel, csak gondolom az nem annyira eladható a célközönségnek. :U Bár gondolom akkor is az lenne egyből a reakció, hogy "persze csak azért van ott, mert olyan származású. Na és akkor már hol vannak a zsidók, a jehovák, a fariezuok vagy a sajtkészítők ("Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely tejipari termék készítőire")?! :DDD
    Persze ha mi ülnénk ott és ismernénk a fizető megrendelő elvárásait lehet ugyanígy döntenénk. Akárhogy is nézzük, ez is a pénzről és befeketetés megtérüléséről szól (persze ez nem csak Ft-ra bontva nézhető, hanem esetleg PR oldalon is).
    Számomra az a zavaró erős spoiler!, hogy az összes castingbemutatóban elspoilerezték előre, hogy 2 szereplő kicsit később csatlakozik a csapathoz. Így a 3. rész végi kiszavazás szerintem nem üt annyira nagyot, mert tudni lehet, hogy jönnek újak kvázi helyettük. Már persze ha csak a létszámot nézzük, mert másban lehetett még hasznos Csaba és Zsuzsi.
    Amúgy most, hogy rákerestem a sorozatra futottam bele a lenti Media1 cikkbe, ahol pont azt részletezik, hogy ez egy unscripted formátom (szemben azzal, amit lent írtam, hogy egy reality úgyis scripcted, de akkor gondolom csak részben, mert valami váznak kell lennie). Media1 cikk

    #72181 NyalokAA
    Az első "A híd SPOILERES kibeszélő livestream"-ben szivatták is miatta Ádámot. :D Bavállalták és tök érthetően észérvekkel alá is támasztották. Pont az ilyenek kellene egy jó showhoz. Az jó kérdés lesz, hogy hogyan tudják végigvinni a szálat.

    #72183 Major Lion
    Túl be vagytok szűkülve a mainstreamre és csak youtubera? Megafos vagy úgy egyáltalán az élet ontja magából az idegesítő, khm, nagy levegő..., finoman mondva tartalomgyártókat. Ezzel nem mondom, hogy nem harsány MCS vagy nem túlja időnként túl, de pl utazós vagy ismeretterjesztős tartalmai a magyar átlag minőség felett vannak (vagy csak én is keveset látok?).

    [ Szerkesztve ]

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák