Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Miklós315 #59825 üzenetére

    Azért van némi túlzás abban, amit állítasz. A gyerekrabszolgaság sehol sem elfogadott a nyugati világban, Te meg úgy állítod be, mintha a fogyasztói társadalom minden egyes terméke így készülne.

    Előfordul ilyen is sajnos, ebben is biztos vagyok, de nagyon ritka és elszeparált. Másfelől meg az átmenet a szabad ember és a rabszolga között is fokozatmentes, rengeteg szürkeárnyalattal.

    Hogy manapság ki a rabszolga, és ki a szabad ember, ezt nehéz lenne definiálni, de azért abban megeggyezhetnénk, hogy feketéket a gyapotföldeken ma nem ábrázolunk, mert ők a társadalmunk részei, és számukra ez egy megalázott szerep volt annó.

    A régi korok meséiben pedig mindenki hetero volt és fehér, de abban az időben is voltak LMBTQ személyek, csak nem volt illő ábrázolni az ilyesmit.
    Ha elfogadjuk, hogy az akkor hiba volt, akkor meg is van, miért lehet egy modern kori Hamupipőke mondjuk transz.

    Na de tényleg zárjuk le, csak nem akartam tiszteletlennek tűnni, hogy nem válaszolok, de amúgy részemről nemigen tudnék ennél többet hozzáfűzni, meg amúgy is írtam, ez eléggé szélmalomharc, így logikailag is értelmetlen tovább eszkalálni ezt a témát.
    Peace :R

    bobalazs
    Akkor ez a Te hibád. Azonnal máglyára veled :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák