Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Miklós315 #59562 üzenetére

    Mi már "vitáztunk" anno akkor talán a hang nélkül 2 volt terítéken, persze sok más is belekeveredett már akkor is, ahogyan kell. :)

    A kritikusokkal kapcsolatban:
    Teljesen érthető amit írsz, éppen ezért fontos, hogy ebben a hatalmas információs sztrádán amiben vagyunk, megtudjuk szűrni a forrásokat és megtaláljuk a hiteles alakokat. Én a sávval szemben csatornát szoktam hallgatni, több mint 1 órás kibeszélőket csinálnak a tartalmakról és jó intellektusú a két beszélgető fél, ajánlom őket. Nekik feltétel nélkül tudok hinni, de a tapasztalataim is igazoltak már, akár az ő ajánlásukra néztem valamit, akár utólag hallgattam meg a kibeszélőjüket, mindig egyet tudtam érteni az elhangzottakkal. Még ott van videodrome Gábor csatornája, ő is ezért nem kis tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkezik filmek terén és igyekszik annyira objektív maradni amennyire lehet még akkor is, ha tőle távol áll az adott műfaj. (ezt be is vallja rendszerint) Most ez csak az én két példám, akikből ki lehet indulni, de fontos, hogy mindenki találja meg a maga hiteles forrását.

    Sex Educationt éppen mostanság nézem, jó persze megfelelni akar, meg igényt kiszolgálni, de hétköznap estékre élvezhető kis könnyed sorozat, ennél is értem miért mondják jónak, nem mennék szembe itt sem a globális értékelésekkel, tök rendben van. Sokszor csak azon múlik mennyire vagyunk kekeckedősek, én amiben látom a pedáns odafigyelést, az igényességet, annál nem keresem direkt a hibákat és a különféle hátsó szándékokat, gondolatokat, csak élvezem. Ahol azt látom, hogy a készítők is csak hamar túl akartak lenni rajta, látom a "jól van az úgy" hozzáállást ott nyilván én is sokkal kritikusabb vagyok. A szóban forgó sorozatoknál ez a "jól van az úgy" hanyag hozzáállás nem áll fenn a legkisebb mértékben sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák