Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    Nah sikerült végre időt rabolnom az Arcane befejezéséhez.
    Végérvényben az a véleményem, ha ezt csodálatosképp nem b@sszák el a további évadokban, komoly esély mutatkozik egy újabb kult gyöngyszem megszületésére. Nem gondoltam volna.
    S nem azért vagyok optimista, mert valami elképesztő újdonságot találtak volna fel történetben, vagy akár grafikusan; ezek elegye ül nagyon jó helyen.
    Ahogy a sztori sötétül, nem átallanak karakterfejlődést bemutatni, ami manapság rohadtul nem kifizetődő, mert a nép nem érti mi van és kivel lehet azonosulni, vagy miért nem. Ha meg nem érti, akkor esetleg nem nézi meg és az profitvesztés. Ezen a dilemmán túllépni a művészi előrelépés érdekében nem kis döntés és én respektálom erősen.
    Egyébiránt a történet maga vállrándítós, de nem gáz. A mesélés módja viszont remek, pedig igyekeztem fanyalogni még az első etap után.
    Lehetne több szex, hamár komoly szerepe van, de pl. a szerelem vonal azon kevés alkotáshoz tartozik ahol igyekeznek legalább megindokolni a vonzalmat, nem csak a támogatást kipipálni. Ez az egynemű szerelemre is igaz és hálás vagyok érte!
    A grafikai megvalósítást kifejezetten művészinek érzem - merít az animéből, de nem az, ugyanakkor a festmény-szerű dizájn nekem nagyon bejön.

    Igazán kevés helyen húztam el a szám és lehet, hogy ott is csak a kötelező zsáner elemek miatt, amin meg más nem akadna fent. Még a feleségem torkán is megpróbálnám ledugni, aki igazán hardkór teszter, mert se a rajzot, se az akciót nem bírja. Majd ha a lányunk hajlandó egy óránál többet aludni egyfolytában...

    Egyelőre ha a mondjuk a Ghost in the shell 10/10, akkor ez egy erős 8/10, mert 2021 vége van.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák