Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    For All Mankind S02

    Eljott az a tortenelmi pillanat mikor annak ellenere hogy en egyaltalan nem banom a nok eloretoreset, vagy a Mee Too mozgalmat, en is azt mondom hogy mi a f***??
    Az elso szezonban teljesen jol egyensulyoztak a ferfi no vonalon, de ez a masodik szezon vegere mar abban teljesedett ki hogy aki ferfi az vagy csak valami tesze tosza balf***, vagy valami gonosz eroszakos figura. Minden fontos pozicioban nok hozzak meg a donteseket, vagy ok huzzak ki a szarbol a ferfi szereploket, vagy egyszeruen csak fittyet hanynak a parancsokra, es meg a vegen igy is ugy jonnek ki mint a nagy hosok. Azert ezt mar ne....
    Bar maga a tortenet igy is elvezheto, azert mar a vegere ezek a dolgok annyira eloterbe kerultek hogy mar teljesen rohejes volt az egesz.
    Nagyon kar erte.
    Egyebkent arra mondjuk teljesen jo hogy bemutassa miert is lenne problema ha valoban minden pozicioban nok hoznak meg a donteseket. Ennyi rossz dontest meg eletemben nem lattam ilyen kaliberu sorozatban, az mar igazan az irokon mult hogy ugy tettek mintha ezek igazabol a vegen jo dontesnek bizonyulnanak. A valosagban erre keves esely lenne. Bizonyos poziciokban kell hogy hideg fejjel tudjon valaki gondolkozni, nem pedig erzelmi alapon donteseket hozni.

    Ez eleg erosen lerontotta a vegeredmenyt, de meg igy is
    7/10.

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák