Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz updog #46652 üzenetére

    Időbevándorlók (Beforeigners) S01E01

    Jobban vártam, mint amennyire tetszett, de ettől még simán várós a következő rész is. Az első 5 perc konkrétan libabőrös volt, annyira bejött, aztán ugrottunk kicsit az időben (nyilván nem is vártam hogy rögtön magyarázatot kapjunk hogy miért jönnek, hogyan stb.), de kb. egy elcsépelt zsarufilm lett az egészből, ami egyelőre semmit nem épít az egész alapszituációra.

    Lars (szegény ember Tom Hardyja) és Alfhildr párosa, ahogy kölcsönösen kiderülnek a sötét dolgok, a végére egész jól összekovácsolódott, bár az ismerkedés (első fél óra) elég unalmas volt. A poénok tetszettek. Érdekes volt hogy egy pillanatra azt hihettem hogy lesz valami misztikum, és rögtön az epizód végén ezt "le is leplezték". Amúgy nagyjából mikor megláttam a halott nőn a nyomokat, arra gondoltam, hogy biztos belegabalyodott egy halászhálóba - és tényleg.

    A fényképezés sajnos nagyon olcsó hatást kelt, a végén mikor beúszik a hajó a vízen a ködben, konkrétan ilyen '80-as évek tévéfilmje színvonal volt, de 1-2 (érdekes módon iszonyatos kontrasztként baromi jól eltalált) jelenetet leszámítva nem az igazi az operatőri munka, sokat lehúz a színvonalon.

    Így részemről 6/10 egyelőre. Remélem hogy csak időt kell neki adni.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák