Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Ez a két Lucifer rész - S03E25-26 - ez - elnézést a hasonlatért - de kb. p*csafüst volt lánggal. Gumicsont, hogy a #savelucifer fanoknak adjanak még valamit. Az E25 még bele is fért volna az évad során, mert húzták az egészet, mint a gumit. De az E26....csalódás volt nekem.

    E25-nek kicsit örülök, hogy Ella-val foglalkoztak, mert alapvetően csíptem a karaktert. Jópofa és vicces volt. A végén, meg hogy - voltaképpen - Isten keze abban is benne volt, hogy Ella Lucifer közelébe kerüljön, nagy volt :) . Na, de az E26-ot sehova sem tudtam volna elképzelni a 3. évadban. Luci-Chloe-Ella hármas működött, de az Espinoza-Charlotte kettős sehogysem. Jó, oké beteljesedett a szerelem, ami alapvetően nem jött össze Charlotte halálával a 23. részben, de hogy ez a korrupt vonal nálam nem volt szimpatikus. Lindanál meg csak ennyit tudtam magamba mondani: Telement a szemem cs*ccsel :DDD .

    Reménykedek, hogy valaki felkarolja a sorozatot egy 4. évadra, de nagy a csend és kicsit sajnálom is. Hiába volt nyúlós a 3. évad, de tetszett minden rész :) .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák