Új hozzászólás Aktív témák

  • Gretel

    tag

    válasz tepenzed #34921 üzenetére

    Ez az, amit én sem értek és félek attól, hogyan fogják megmagyarázni. Ebben a sorozatban valahogy képtelenek úgy kezelni ezt az egész idővonalas dolgot, hogy ne irdatlan marhaság legyen a vége. Egy időhurok, amiben saját magát vegzálja? Meg akkor honnan jött/ki küldte azt az üzenetet, amit a legendák kaptak meg? Hogy ne bízzanak benne.

    (#34922) k-adi
    Na pont ez az! Pár résszel korábban sokkal jobban el lehetett volna adni. Most meg csak egy ilyen "Meh... na és?" hangulatot keltett bennem a dolog. Az egyetlen pozitívuma annyi, hogy nem cibálták vissza valamelyik halott karaktert erre a szerepre.
    A vége meg... hát én már nem akadok fenn ilyen apróságokon, mint hogy az egyik ellenfél udvariasan megvárja, amíg a másik csinál valamit... ez is olyan, mint amikor a gonoszok folyton hegyibeszédet tartanak, ahelyett, hogy rögtön kinyírnák az ellenségüket, aztán a végén jó ráfáznak. :D

    (#34923) Pitterix
    Szerintem Barry jó ideje egyhelyben toporog. Wallyt sem szeretem, de ha mérlegre kellene raknom a dolgokat, inkább választanám azt a lehetőséget, hogy Wallyből Flash lesz jövőre, mint hogy valami idióta módon oldják fel ezt az egész Barry = Savitar dolgot. Ha sikerülne a szőnyeg alá söpörni mindent és Barry boldogan élhetne tovább Irissel, valahogy súlytalanná válna az évad. Ha meg mondjuk Iris halna meg, megint jönne a menetrendszerű Barry depi, amiből már bőven eleget kaptunk.

    steam: ziretta

Új hozzászólás Aktív témák