Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Gomorra
    Nagyon jó dráma a Nápolyt mételyként kiszipolyozó bűnbandákról. Egy olyan sorozat ahol nincsenek pozitív szereplők, szerethető hősök, vagy ha vannak, akkor rövid úton meg is halnak, mert itt nincs helye a hősöknek, itt a romlottság és a halál az úr.
    Nem véletlen a sorozat címe sem, a bűnös városok egyike. Néha már azt hihetné az ember, hogy nincs ennél bűnösebb hely a világon, már-már háborús konfliktusok számát meghaladó emberáldozatról beszélhetünk. Ehhez kapcsolódik egy kicsit az a hiányérzetem, hogy a rendőrség konkrétan nem létezik a sorozatban, szinte csak díszlet az utcán álldogálva, de tudomást sem véve a könyörtelen leszámolásokról.
    Ahová egy Sons of anarchy eljutott 7 évad alatt, azt a Gomorra a nyers brutalitásával elérte mindössze két évaddal, érdekes is számomra, hogy milyen folytatást terveznek a továbbiakban.
    Még egy dolog ami kissé nekem to much volt, az pedig az egyik főszereplő "jellemfejlődése". Egyik végletből a másikba változni semmi idő alatt és ezt a látványos változást még külsődleges jegyek hangsúlyozásával is fokozni, hát nálam inkább kicsit hiteltelennek tűnt mintsem életszagúnak. Győzike sem kezd bele kutatásokba a a Magyar Tudományos Akadémián.
    Mit is mondhatnék, SOA, Peaky Blinders rajongóknak és a bűn világát a vásznon előszeretettel fogyasztóknak ajánlott.

    Braquo
    Nagy reményeket fűztem a sorozathoz, de már egy hete felé sem néztem az első három epizód után, ez a szünet már elégséges ahhoz, hogy feltegyem a kérdést, szükségem van nekem erre?
    Úton útfélén botlottam a sorozatot övező legjellemzőbb leírásba, az európai The shield. Na most én a The shield egyik legnagyobb rajongójaként ennek egy idő után nem tudtam ellenállni.
    Aztán jött a hidegzuhany. Ez nem csak egy jelző akart lenni, mármint hogy ez az európai the shield, hanem konkrétan egy koppintása a sorozatnak.
    Érdekes módon a The shield befejezését követően kezdték el nyomni az európai verziót, de mintha meg sem erőltették volna magukat, hogy azért annyira ne hasonlítson egymásra a két sorozat.
    Három epizódot követően is csak addig jutottam, hogy a másik sorozathoz hasonlítom, méricskélem, ergo képtelen új dolgot mutatni nekem, de ez nem is csak egy reboot, hanem mintha egy csúcskategóriás blockbustert egy csapat főiskolás újraforgatna kemerás mobillal.
    Én nem tudom lesz-e ez a sorozat jobb, de most inkább más sori után nézek, nem szenvedek vele.

    Better call Saul 3 évad 1-2 rész
    Spin off a félkegyelmű ügyvédről a BB "univerzumból? Ne viccelj, nem tudom megunni.

    Fargo 3
    Mintha a Derricket nézném, csak 2017 -es kiadásban. A színvonal maradt, szerintem csalódnunk sem kell, de azért kíváncsi vagyok hány "megtörtént" eset feldolgozása vár még a készítőkre?

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák