Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    Mai adag:

    Arrow 3x03

    Nem volt rossz ez a rész sem. Tetszett, hogy kimozdultak a városból, ott élénkebbek is voltak a színek.
    Spoiler on
    Várható volt már az elején, hogy az új fekete kanári hol is fog "tanulni". Mondjuk én még most is nehezen képzelem el, hogy ő milyen Kanári lesz? Thea-ra is kíváncsi leszek, hogy mit fog mutatni az új énjéből. De Queen már sejt valamit, hogy történt vele is valami?
    Spoiler off

    Shiled 2x05

    Érdekes volt ez a rész is. Tényleg Coulson genyó, de szerintem jól áll neki. Mert ugye csak ő az igazgató, keménynek kell lennie.
    Spoiler on
    Kíváncsian várom, hogy mikor derül ki, hogy mi is Sky apja meg ugye ő is. A kis írásjelekről nem is beszélve, ami ugye elvileg egy térkép, de hova, meg kinek?
    Spoiler off

    Várom, hogy mikor lesz a következő cameo benne, vagy mikor utalnak a Bosszúállókra legközelebb, mert eddig nagyon hanyagolják őket. Gondolom majd a Bosszúállók 2 környékén csak lesz valami ilyesmi.

    The Flash 1x03

    Egyre jobban tetszik! Most ezeket a részeket sokkal jobban várom, mint a fentebb említett sorozatokat. Még a Gothamtől is, az olyan lassú nekem jelenleg. De biztos velem van a baj, már azt nézném, hogy Batman aprítja a gonoszt. :DDD
    Nah de vissza a Falsh-hez.
    Azt mondom, hogy még mindig jól építik fel a hőssé válását, hogy milyen gondokkal is kell szembenéznie, hogy mikkel jár az a "szerep". A CGI sem olyan béna, pl a mostani gonosz is jól nézett ki.
    Spoiler on
    A nyomozás is érdekes lesz az anyja ügyében, ugyan az is végig kíséri az első évadot? Vagy azt tovább viszik a végéig?
    Ismét durva volt az utolsó pár másodperc, a visszaemlékezéssel, kíváncsi vagyok, hogy a doki, miért is akarta, hogy megszülessen Falsh. Mert én azt vettem le, hogy ő hozta létre. Gondolom az időgépét vagy mit már a részecskegyorsító előtt megcsinálta, és így tudta, hogy mi fog történni, és Barry-vel mi lesz a robbanás után. Mert ugye különben nem nézte volna a kamerán. Meg miért is akarta megteremteni őt?
    Lesznek itt még kérdések úgy érzem.
    Spoiler off

    Várom a többi részeket!

    [ Szerkesztve ]

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák