Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz callmeakos #15580 üzenetére

    Utolsó évaddal nagyon sokáig elégedetlen voltam, mert bár nem voltak rosszak a részek, voltak bennük jó poénok és a részeken belüli sztorik jók is voltak, viszont a háttértörténet szempontjából nagyon lassan haladt az évad. Viszont a finálé magyarázatot adott az egész vontatottságra és ki is javította azt, szerintem ez volt a tökéletes lezárás, egyszerűen imádtam.
    Amennyire láttam a környezetemben amúgy a finálé nagyon megosztó volt, vagy imádta valaki vagy nagyon utálta, átmenet nem nagyon volt a 2 között.
    Összességében pedig azt gondolom így a 9 évadot együtt nézve, hogy sajnos az alapötlettel jól kiszúrtak magukkal a készítők, mert már a cím miatt gyakorlatilag egy késleltetés volt az egész sorozat és jó ideje gondolkoztam pont emiatt azon, hogy mi is lehetne a tökéletes lezárás. Én eleinte annak örültem volna, ha legalább 1 teljes évadon keresztül szerepel benne az anya, de így utólag rájöttem, hogy az nem lett volna jó megoldás, hiszen mi alapján döntik el akkor, hogy mégis miért pont ott zárják le a sorozatot, ahol.
    Jason Siegel kilépése dilemma elé állította az írókat, hiszen így 1 évaduk maradt a lezárásra és abba nagyon sok mindent kellett belesűríteniük, de az összképet nézve a legjobbat hozták ki ebből, szerintem ez volt a tökéletes megoldás, hogy az életük fontosabb történéseit nyomon követhettük házaspárként és logikus volt az is, hogy miért itt ér véget.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák