Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Manhattan s01e01

    Tegnap végre elkészült a felirat, amire nem mellesleg megérte várni mert igazán jó lett.
    És a sorozat is. Nem tudtam mit várjak tőle, a téma és a kor hangulata már előzetesen is érdekelt. És a megvalósítás sem lett rossz. Nem hallottam korábban erről a WGN America csatornáról (mert teljesen új ugye). Így nem is tudtam mire számíthatok. De azt hiszem nem lesz baj. Igaz nem éltem akkoriban, de a hangulatot szerintem jól átadja a sorozat. Viszont kérdéses mennyire lesz erős családi dráma. Mert ha belegondolok nehezen tudom elképzelni, hogy hosszú ideig csak a bomba elkészítését boncolgassák. Ráadásul elég sok a feleség, nem szeretnék egy "Született feleségek" fajta sorozatot. Remélem nem viszik túlzásba. Előreláthatólag lesz itt kémkedés, leszbi show(?), és hatalmi harcok.

    [SPOILER]
    Végén azt hittem Frank tényleg a feleségének mondja el mit készítenek. Az jó húzás volt. És nem lennék meglepve ha a latino nő tudna angolul. És ő is kémkedne. Ráadásul Frank felesége tuti rá fog jönni, hogy a virágok a sugárzás miatt kezdenek pusztulni.
    [/SPOILER]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák