Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz toxicdog21 #3270 üzenetére

    Én a főnököm NEX-7 vázát használtam sokat. Pont azért jegyeztem meg, mert ez már 2 éve is kritizált dolog volt, de az A7-ben is így van. Miért? Olyan bonyolult? Vagy csak a Sony magasról letojja az igényeket? Ha az EVF képén lehet átlátszó, akkor a hátsó LCD-n miért nem?

    Ezek ilyen nüansznyi dolgok, amik feltornyosulnak és biztosítanak arról, hogy ne legyen felhőtlen a viszonyod a gépeddel. A Fujifilm bezzeg olyan dolgokat művel firmware frissítésről frissítésre, hogy beszarsz. Egy 2010-ben bemutatott Fujifilm X100-ra már rá sem ismerni, annyit fejlődött a megjelenés óta. Nem mellesleg van már utódja, mégis fejlesztik ezt a "régi" vázat... a legutóbbi frissítés éppen csak most jött ki. Amire sok panasz érkezik, azokat igyekeznek javítani. Ez a mentalitás szöges ellentettje annak ahogy a Sony bánik a vásárlóival.

    (#3269) PRO-peller: Nem használhatatlan a Sony menüje, nem erre akartam célozni. Csak amióta létezik a NEX rendszer, azóta minden, minden, minden tesztben leírják, hogy logikátlan, kényelmetlen, buta és rosszul felépített a menürendszer. Azóta kereken nulla érdemi lépést tett a Sony, hogy ezt rendezze. A fent ismertetett idegesítő hülyeségeket sem képes kijavítani. Kihoz egy új, professzionális vázat és direkt benne hagy ostobaságokat, mintha a 60.000 dolláros Sony CineAlta F65 eladásait féltené...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák