Új hozzászólás Aktív témák

  • Bullitz

    aktív tag

    válasz wms #32195 üzenetére

    Szerintem az R széria szinte semmiben nem másabb (mint a nagyobb felbontás --> ergó nagyobb fájlok), minimálisan jobb az EVF/LCD, de ahhoz, hogy egy képet elkészíts szerintem nem számíthat annyit, hogy mennyi színt/pixelt látsz, mint amennyien ezt felróják hibának az A7iii-nál.

    A lényeg az amit a gép produkál kattintást követően, már pedig ahhoz hogy ezt lásd, bőségesen elég az az LCD/EVF amit nyújt.. na mind1, ez csak az én egyéni véleményem.

    Ahogy a menü rendszert szólják még le sokszor, én nem használtam előtte mást, mégis eligazodtam. Nem azért veszek 300-600 ezerért egy fényképezőt, hogy két kattintással használhassam fotózásra mint a mobilomat. Ezekbe már annyi funkciót beleraknak, amihez kell idő hogy az ember megismerje, kiismerje, és állítom hogyha valaki rászánja 1-2x az időt, és mindent magának testreszab, és ezt folyton frissíti ahogy nő a felhasználási tapasztalat, akkor nem hiszem hogy bármilyen gépet gyorsabban tudna hadba fogni, mint egy Sony alpha-t. Beteg mennyiségű a testreszabhatóság, mind a menüben, mind az FN menüben, mint a custom buttonokban..
    Ebben pl. már van "MyMenu", amibe kirakhatod azt amit VÉLETLEN nem érsz el gombról vagy Funciton (Fn) menüből.. még mindig van egy 3. opciód, hogy véletlen se keljen keresgélni abban a "borzasztóan rossz" menüben. Ha ezek után valakinek gondja van az azért van mert szarik bele és nem állítja be magának amit csak lehet.

    Szóval szerintem ez nagyon sokáig az egyik legjobb ár-érték arányú fényképező lesz..

    De igen, én is nagyon kipróbálnék egy A9II-t egy komolyabb telével, sportfotózásra :)

    HALA MADRID // 18' Auris HSD

Új hozzászólás Aktív témák