Hirdetés
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz xcsaba1975 #46903 üzenetére
Gondolom a VA miatt, viszont a hely arányában az már hatalmas lenne.
PSN ID: marquuard
-
g_g_g
őstag
válasz marquuard #46904 üzenetére
Nekem szintén 43XF8505 van, mert hely miatt nem fér el nagyobb.
Elég sokat olvastam utána, szerintem ebben a méretben talán a legjobb tévé most.
Az IPS kijelző minden tipikus előnyével és hátrányával. Nekem egy világos nappaliban van, leginkább napközben tévé megy rajta.
Én meg vagyok elégedve vele nagyon. -
bghistvan
senior tag
Üdv!
A Sony KD60XF8305 jól látom,hogy 100Hz??
Ellenben a Sony KD65XF7596 pedig nem???Két típus közül melyik az ajánlottabb?
-
salapp
addikt
Ezt is kipróbáltam, odáig eljutottam, hogy most már a YouTube is azt írja ki, hogy nem sikerült kapcsolódnia. Nyilván újraindítás megvolt.
Viszont a tévé beállítások menüben hiába keresem, nem találom, hogyan tudnám a bulit in chromecast alkalmazást frissíteni.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
-
kolyok32
csendes tag
Helló!
Sony Bravia w60 tv-m (kb 8 éves) behalt, az alján lőv led 3 at villog pirosan. Próbáltam utánaolvasni, de nem értek hozzá. Mi lehet a baja? Javítható lehet még gazdaságosan?
-
okoska74
senior tag
+1
Annyi különbséggel, hogy nálunk sötét a nappali.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok.
Sony KD-55XF7596 tv-m van. Az egyetlen HDMI eszköz rajta az a PC. HDMI2-re volt kötve, néha egyszer csak elment a kép és kiirva hogy nincs jel. Átkötöttem HDMI3-ra, tv újraindít, majd vissza HDMI2-re és jó lett. Monitorral ez sosem fordult elő, úgyhogy a gpu driver hibát/kábel hibát kizárnám.
Egy ideje viszont a HDMI2 bemenetet a tv akkor is úgy jeleníti meg, mintha lenne rajta jel, hogy semmi nincs rákötve. Ha viszont bedugom a gépet a HDMI-2-be, akkor nincs kép, mintha nem lenne rajta semmi.
Mintha 'beleégett' volna.
Segítsetek kérlek, mi lehet ennek az oka, találkozott-e valaki hasonlóval, és hogy szüntethető meg?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
AL
addikt
Szia ! Lehet valami hiba is, de ha csinálsz egy újraindítást lehet, hogy megjavul.
Ha zavar a sok bemenet látványa a beállításoknál ki lehet kapcsolni amelyik nincs használatban, így csak az a 2 - 3 lesz a kijelzőn amit használsz. HDMI bemeneteknél érdemes még a képformátummal próbálkozni ( javított, normál ) , mert a csatlakoztatott eszköztől függően ezek is be tudnak zavarni. Üdv. -
-
kelix
csendes tag
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata, véleménye a 65XF8596 típussal kapcsolatban?
Annyit tudok hogy 100Hz / 10bit/ IPS/ Edge LED
Köszi. -
headhunter
addikt
Sony Bravia KDL-55W829B "üzemidő" (1470nap) : 23734-03172-15921
-
kelix
csendes tag
A 9005-ösre sajnos nincs elég keret
A 65XF7596-os VA paneles Direct LED-es és hasonló árban van.
Inkább ezt vegyem ? -
sting2
addikt
Ne köss kompromisszumot!
De, tovább megyek, küszöbön a " Generáció váltás" a szabványoknál.
2.1 Hdmi, variálható képfrissítés, G sync, 120hz, stb, stb.
Nem mondom, hogy ezek megléte nagyon fontos, de ha már költünk, akkor költsünk okosan.Biztos nem vennék idén már tévét, sem tavalyi modellt, sem ideit, ha ezekkel hadilábon áll..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Celtis
veterán
Én is a XF7596 típuson gondolkodtam, de a boltban nagyon nem tetszett a képe (a 9005-höz képest). Pedig a 100Hz-et nem is tartottam fontosnak, mivel az interpolációt úgyis alapból kikapcsolom.
Itt most holnapig nagyon jó áron van a 9005. Biztos nem fér bele?
Ha nem, akkor szerintem menj el valahova ahol ki van állítva mindkettő és hasonlítsd össze olyan tartalommal, amit nézni szoktál.
Vagy ha IPS, akkor nézz meg egy olcsóbb LG-t. Egy haverom vett bagóért egy alap LG TV-t és bitang jó.
[ Szerkesztve ]
-
kelix
csendes tag
Köszönöm a hasznos tanácsokat !
Összegezve, tehát a +100k különbözetet megérdemelne a 9005 a 7596 vagy 8596hoz képest ?[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Hasonló helyzetben (7596 vs 9005) én a 9005-öt választottam. Egyéb okból nem akartam rá sokat kiadni, viszont nálam mégsem volt 300-as keret, és nem is akarnálak rábeszélni, hogy az anyagi lehetőségeid felett költs. Sokan szeretik az IPS paneles TV-ket, például a jobb betekintési szög miatt. Ha viszont fontos a mély fekete, akkor nem javasolt olyat venni.
-
hcs57
őstag
Már kérdeztem, de eddig nem tudott segíteni senki..
Telepítettem az oreót az 55xe8505 -re. Azóta nem működik a számítógépről "átvitel eszközre" ... kiírja: Kis türelmet.. kapcsolódás a hálózati eszközhöz, homokóra, majd "az eszköz nem válaszol"
Ez senkinél nem jött elő a frissítés után, vagy valamit kell még csinálni az Oreo frissítés után?
A tv alapállapotba lett helyezve, a hiba továbbra is fennáll. A youtube videónál megy a tv-re átirányítás a jobb alsó sarokban, egy másik tv (42Lb671 v LG tv) esetében továbbra is működik, tehát nem PC, sem a hálózat, csak a Sony tv a frissítés óta a hunyó.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz Celtis #46944 üzenetére
Erre gondolsz?
Step 2: Get the latest version of the Google Cast Receiver
Sign in to Google Play on your Android TV.
Select My appsGoogle Cast ReceiverUpdate.
Itt töröltem a frissítéseket.
Nálam az egész android frissült..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- E91 blog 2. rész
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.