Új hozzászólás Aktív témák

  • Gauguin

    tag

    válasz Celtis #46325 üzenetére

    Ez egy ilyen nagyon "klasszul" körbeüvegezett nappali, szemre úgy 70% feletti az üveg aránya 4-ből 2 oldalon, telibe nap nincs, de azért jön be fény, és vagy a tv-nek kell tudnia ezt kezelni, vagy redőny/reluxa oldja meg.

    Mivel nem ritka a nappali üzem, (és van benne klasszikus tv-adás, logóval, korhatáros karikával, mindennel), ezért is LED-ben gondolkodnak, nem OLED-ben. Ha jó a fényerő, sportnál, természetfilmnél nem gond, sötét jeleneteket viszont nem lehet kiszűrni, az van mindenféle filmben.

    Köszönöm, hogy megnézted, majd még vadászok a neten, hátha vannak ilyen felhasználásnál videók, van rá 1-2 hónap, nem halálvágta.

    (#46324) akisbandi - neked is köszönöm, ebben a nappaliban is van hátsó üveg; ha nagyon tükröződik, akkor egy ilyen banánhéjon csúszik el a Sony, amit sajnálnék, mert minden egyéb paraméterben veri a Samsungot.

    (#46327) vlevi - az a probléma, hogy a hely adott, és nem megoldható mindig a tv-hez igazítani a körülményeket. A Sony eleve színhűbb, teltebb, karakteresebb, a Samsung vagy fakó, vagy túlszaturált, nehéz eltalálni (még, ha a tesztekben dicsérik is).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák