Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunaqua

    addikt

    válasz Jackie_Chan #43337 üzenetére

    Egy külföldi, szerintem Belga vagy Francia központból jön,de a Te rossz tv-d is oda megy vissza.Szerintem ne legyen illúziónk arról,hogy mi történik ezekkel a tévékkel.Amiket lehet azokat felújítják ,és azután akár a Te javított készülékedet kapja majd meg egy hasonló sorsú prágai vagy bukaresti vagy akármilyen "sorstárs". Te lehet,hogy egy mondjuk varsói kolléga cserélt ,javított xe85 tévéjét kapod vissza csereként.

    Azért nem szeretik a kereskedők vissza adni a pénzt,mert ugye ők vissza kapják az árat,de az árrés nélkülit amennyit fizettek ők .Nekik viszont a teljes vételárat kell Neked vissza adni.Így viszont a készülék 10-20% árrését is zsebből vissza kellene Neked fizetni.Ezért inkább a cserét erőltetik ,mert akkor a Sony küld valami sz@rt ,azt Te elfogadod,így nekik nem kell vissza adni a vásárlás idején realizálódott profitjukat.

    [ Szerkesztve ]

    SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

Új hozzászólás Aktív témák