Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
senior tag
Használtan keresek 32-esben SOny tv-ét. Melyik sorozattól voltak már smart tv-ék?
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #43801 üzenetére
Én egy hónapja adtam el egy 40WD650-et (2016-os modell), de abban már volt Smart funkció.
-
vatafakk
aktív tag
Ez az android rendszer felárat jelent a TV-ken, de ami mobilon tök jó az egy tv-n csak bosszantó...
Az XF80-on egyszerűen mindent kikapcsoltam, amit csak találtam, hogy ne ébresztgesse magát a tv, de egész biztosan azért pörög fel a külső HDD éjjelente, mert a TV időközönként felébresztgeti magát, frissítések vagy akármi miatt.
Gyakorlatilag csak akkor nem fogyasztja az áramot a TV-m, ha éjjelre kihúzom a konnektorból, máskülönben random csinál valamit a háttérben. --> ilyenkor meg lassan bootol ha bekapcsolom, szóval nem jó megoldás
Van valakinek még itt XF vagy XE80, vagy bármilyen SONY android tv, és le tudta küzdeni a jelenséget?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz vatafakk #43803 üzenetére
Elvileg, ha az energiatakékos beállítást beállítod, akkor nem csinál ilyeneket. Vagy legalábbis nem olyan sokszor. De akkor meg paraszt módon leveszi a fényerőt is, úgyhogy ez sem használható...
Tényleg "mocsok" dolog, hogy a prospektusban, adatlapon 0,5W fogyasztást adnak meg bekapcsolt wifi-vel, de én 10w-nál kevesebbet még nem tudtam mérni, mindíg csinál valamit. És ez már a nyugalmi állapot, ha szabad ilyet mondani, mert közvetlenül kikapcsolás után, még jó ideig 25-30w körül fogyaszt. Mi a lófüttyöt tud csinálni egy Mediatek-es droidos cucc, ami kikapcsolt képernő mellett ennyit fogyaszt? Jó, tudom, nem lehet egy TV elektronikáját összehasonlítani egy telefonnal, de a telefonom, ha ki van kapcsolva a kijelzője, mW-okat fogyaszt. Vagy még annyit sem. -
Quqesz
nagyúr
Nem lehet, hogy a szinkronizáció be van kapcsolva a gmailnél? Én kilöttem az összeset. Mivel ugye a kikapcsolás nem lövi le a droidot, ezért pl a szinkronon kívül mehet még a frissítés(szoftver és appok) is.......ezek nálam le vannak véve auto funkcióról......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vlevi
nagyúr
válasz Quqesz #43808 üzenetére
Frissítés ki van kapcsolva, de szerintem gmail az nincsen a TV-n.
Vagy van? Az biztos, hogy valamiféle google szolgáltatások vannak, play store és hasonlók, de szerintem gmail az nincs. Be is b***na, ha a PC, telefon, tablet után még a TV is csipogna, ha levelem yött.
De ez a szinkronizáció sem lenne szabad, hogy mérhető mennyiségű áramot fogyasszon. Egy telefon, bekapcsolt wififel, mobilnettel, ha nem nyúlsz hozzá, és a facebokk sem izzasztja, 3-4 napot simán kibír üresjáratban egy töltéssel. -
Quqesz
nagyúr
Nem maga a gmail, hanem a kapcsolódó google szinkronok. Home gomb/beáll/google fiók(legalsó menüpont)/saját fiókod és ott van. Van személyes adatok,google film, google play music, alkalmazásadatok szinkronizáció, pont úgy, ahogy egy droidos telóban.
[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
Sziasztok, az XE8505 csak 8 db feliratot kezel?
(pont nem fért be a magyar...) mkv film lejátszásnál
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
mexel
veterán
Androidos sony-n nem lehet megnézni a rendszerfájlokat? Lehet rootolni valahogy? Azért vicces hogy egy 4k-s tv és a saját lejátszóival, vagy kodival nincs AFR Mondjuk a saját lejátszója is egy vicc.
-
sting2
addikt
Mihez képest?..
Heti 1-2 film, akár felirattal, akár szinkronnal még egy magamfajta "Audiofil drogról" évek óta lejött -nek is bőven ok.
Látom a különbségeket a jobb 1080P anyagoknál, illetve bőven szájtátós tud lenni egy, egy, finomabb 4K HDR gyöngyszem is, pl - Planet Earth II, vagy valami jobban sikerült Blockbuster is![ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
< CyberBob >
őstag
válasz < CyberBob > #43758 üzenetére
Még annyi, hogy olvastam az input lag 4k 25 míg 1080p-nél 42. Ez mennyire észrevehető ha pc van rákötve?
A beépített média lejátszó mennyire használható (mkv/23.96 fps/felirat)?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
blakey
titán
Nem kell AFR ha jó a MotionFlow beállítás, egész jól dolgozik a szoftver.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dancsuri
veterán
Ki milyen Launchert használ? én most Ezzel szórakozok
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
vlevi
nagyúr
válasz Quqesz #43820 üzenetére
"A 11W óránként v egész éjszaka?"
A pillanatnyi fogyasztás 11W. Használat közben 60-70 körül mozog, ez természetesen a fényerőtől, satöbbitől függ. Közvetlenül kikapcsolás után leesik 30 környékére, és jó sokat kell várni, hogy beálljon a 11W-os fogyasztás. De ennél lejjebb nem megy. -
Kowax
tag
Sziasztok!
A napokban kutakodtam, de nem találtam még infót a problémámmal kapcsolatban.
Az alany még mindig egy Sony Bravia KD-55XF9005B és az információs sávval nem vagyok kibékülve. Valaki tud valami módot rá, hogy személyre lehessen szabni? Igazándiból egy haladásjelző hiányzik a családnak, ami azt jelzi, hogy mennyi ment le eddig az adott műsorból, hol tart éppen.
Valaki, bárki?Böff!:))
-
Chris82
senior tag
válasz PrinceHerceg #43782 üzenetére
Muszály ezt most átgondolnom?😁😂
LCD tv-k között azért nem olyan rossz -
dancsuri
veterán
Hátha valaki nem ismeri
Sony Channel Editor Ver.1.1.0 (Windows) Az alkalmazás használataköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Egy érdekesség, ami szerintem csak beállítási probléma. Adott egy KD-49XF9005B készülék. Ha a filmben sötét a háttér és közben mondjuk a szereplők beszélgetnek, akkor halvány szürke a fejük körül a kép, nem fekete. Ez csak sötét kontra világos résznél van így. Lehet ezen valamit állítani? Egyáltalán érthető, hogy mit akarok kérdezni?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #43834 üzenetére
Ezért írom évek óta, hogy az LD mindegy milyen, hány zónás, számomra zavaró, csakis akkor nem ha pixelszintű, mert ugye akkor semmilyen aura, felhősödés nem jelentkezik a tárgyak körül. Szerintem kikapcsolt LD-vel is be lehet úgy állítani azt a TV-t, hogy jó feketéje és kontrasztja legyen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
válasz PrinceHerceg #43838 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, Sony tv-hez bármilyen márkájú hangprojektort lehet venni, vagy érzékeny a saját márkára?
köszi előre is
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Szerintem nem márkafüggő a dolog,
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
csizo
aktív tag
Lett egy Sony XF9005B tv-m.Csatlakoztatva van hozzá egy hm. erősítőn keresztül egy Apple TV 4K.Az normális,hogy a HDR filmnél nem jeleníti meg a HDR logót a film kezdetén?A lejátszó alapértelmezettre rakta 4K/60Hz beállítást.Az LG tv-n megjelent a HDR logó egy rövid ideig.
-
hunaqua
addikt
Ugyan az enyém nem ez a modell
Elindítod a 4K-t
home--beállítások--megjelenítés--kép-- (ott jobb felül ki írja ha hdr)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kétbalkéz
csendes tag
Sziasztok
Van egy Sony KDL-40W605B tv Wifin van csatlakoztatva az internetre.
Tegnap este, még minden jól működött, a tv saját YouTube alkalmazása is, és telefonról megosztott YouTube adások is.
Ma meg már az internetes tartalmakat sem lehet letölteni, mert 2123 hibakódot ír, és telefont sem lehet csatlakoztatni hozzá.
A tv saját diagnosztikája alapján minden rendben van.Bye
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz kétbalkéz #43847 üzenetére
Az internet kapcsolatra mit ír a tv?
Próbáld meg:
1.tv kikapcs, kihúz és úgyhagy
2.router kikapcs, kihúz kb 2 percig.
3.fordított sorrendben kapcsold vissza őket, tv bekapcs után kb 5 percet várj és aztán nézd meg a netet.
Bővebb leírás itt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest