Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
theballa32
tag
válasz razorka777 #43548 üzenetére
https://kulso-merevlemez.arukereso.hu/sony/2-5-1tb-usb-3-0-hd-sl1-p332410941/
Nekem ilyen van,ezt gond nélkül kezeli az összes tévénk!50W828b-48W585-65XF7596
-
dancsuri
veterán
Ma megjött a SONY KD65XF7596 készülék és ez sem kezeli a blutuszos fejhalgatót sőt még a Sony RMF-TX100E okostávirányítót se amit az előd (sony kd 55 xd 7005) simán vitt.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Kornel
veterán
Sziasztok,
mi a Sony garanciális gyakorlata mostanában?
Van egy majdnem 2 éves 55w807c TV-m, amit újkorában egyszer cseréltek garanciában, de az se lett hibátlan, kaptam akkor egy refurbished példányt (utólag tudtam csak meg, service menü szerint használt elektronika van benne), mozgásnál ha az egyenletesség be van kapcsolva bármilyen 0-tól eltérő értékre, akkor elkezd függőlegesen a csíkozni a kép.
Tavasszal lejár a garancia, refurbished példányt nem fogadok el, mit fognak ez esetben felajánlani?
Köszi.
-
AL
addikt
-
Kornel
veterán
Szia,
Köszi az infót, a TV ugye 100 Hz-es, kérhetem, hogy ennek megfelelően ilyen típusra cseréljék? Mást nem fogadnék el, ezért vettem ezt is.
Másik gond, hogy a MM-ban vettem az utolsó darabok egyikét, a TV 250.000 HUF volt (nagyon olcsóbb sosem volt), de aznap 10% kedvezmény volt mindenre, gondolom ilyenkor szerintük 225.000-be került... -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Valahogy a főoldalon lévő ajánlásokat ki lehet kapcsolni?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
XF9005 tulajoktól kérnék segítséget. A barátomnak 75XE9005 van, ami ennek a TV-nek az elődje. Sajnálatos módon van egy olyan hibajelensége, hogy mozgásjavítók használata esetén (ami persze alap, hiszen a Sonynál zseniálisan van implementálva) ha feliratosan néz filmet, akkor a felirat néha szétesik/beremeg.
Amint kikapcsolja teljesen a motionflow-t, ez a jelenség megszűnik, tehát a kettő összefügg.Az lenne a kérdésem, hogy XF típuson is fennáll ez a probléma? találkozott már valaki vele, vagy ott nem kell tőle tartani?
Íme egy videó a jelenségről :
https://www.youtube.com/watch?v=rgbtd7skzNk
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
válasz Kornel #43558 üzenetére
XF9005-öd van? Hogy érted hogy becsíkoz a kép?
Akkor mindenki mozgásjavítás nélkül használja a sajátját?
Mert pont azért váltanék LG OLED-ről mert nem igazán tudom beállítani nekem megfelelően a mozgást, és vagy akad, vagy már erősen szappanopera van. Utóbbit nem bírom, előbbitől meg megfájdul a fejem.A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Kornel
veterán
válasz coolrob #43559 üzenetére
Ez egy 55w807c
Csak a BFI-t tudom bekapcsolni, igaz amúgy se használnám a képkocka beszúrást, de most jár le a garancia, gondoltam kicseréltetem.
Becsíkozon azt értem, hogy bekapcsolva az opciót függőleges fehér csíkok jelennek meg, leginkább akkor, ha van a képen logó (pl. RTL). Ennek biztosan nem így kellene működnie, csak kaptam egy használt hibás példányt csereként az első gariztatáskor.
Kedvesek. -
Quqesz
nagyúr
Sziasztok!
Mai nappal beléptem a klubba egy 55 XF8505-el. Megy a hangolás(ez kb fél nap). Eddig nem rossz, de sd adásnál kell a távolság(digi műhold)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kornel
veterán
-
Dolphine
addikt
Erre valaki?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
AL
addikt
válasz Kornel #43567 üzenetére
Szia ! Az a baj, hogy ha nem fogadod el a cserét, akkor a 225 ezer lesz a csereutalványon és annyiért 100 Hz es, 55 ös VA panelest nem kapsz. Nem tudom, hogy van e különbség a szervizek között. Amikor nekem volt problémám a Sony oldalról néztem ki a telefonszámot, de már nem tudom, hogy melyik szervíz volt. Üdv.
-
Kornel
veterán
válasz headhunter #43571 üzenetére
Ez nem rossz ugye?
Ha jól látom VA és 100 Hz.Kérdés refurbished-e, mondjuk már okosabb leszek.
Kérhetek teljesen újat felújított helyett? -
hunaqua
addikt
válasz Kornel #43572 üzenetére
Adják csak szépen vissza a pénzt.Te majd veszel másikat. Nem hiszek ebben az "új,0 perces" tévében.Szerintem ez mind refurbished. Cserélik a fost sz@rra.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Quqesz
nagyúr
Nemrég volt itt téma a kijelző "felhősödése" fekete háttérnél. Nem foglalkoztam vele - és nem is fogok - de poénból megnéztem. Nekem is ilyen, de a régebbi sharp full/hátsó ledes tv-m is.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kornel
veterán
válasz PrinceHerceg #43576 üzenetére
Tehát inkább kérjem az utalványt, amit inkább eladok, és veszek egy Samsung-ot
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék ,sony 55XE7005 tv re tudok e csatlakoztatni bluetooth os fejhallgatót?
Szép estét
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
55XF7005.
2 hónapos, és az első pillanattól kezdve a Netflix és a YT random lefagy vagy újraindítja a tv-t, de csak lejátszás közben. Nem tudom semmihez kötni, 1 s és kb. fél óra közötti intervallumokat lehet nézni. Nem függ attól, hogy 4k vagy sem, Wi-Fi vagy kábel, fix IP vagy DHCP, routeren keresztül vagy közvetlen a netre kötve.
UPC 150 Mb, gigás háló, n-es Wi-Fi. A Netflix tesztje szerint 9x Mb a sebesség. Reset (kikapcs gomb nyomva tartva) után sem jó. Feltettem a legújabb frissítést, de az sem segített. Olyan, mint ha a hálókártya vágná hanyatt magát.
Minden más eszközön (PC, okosteló) bármeddig megy hibátlanul.
Tudtok erre valami gyógyírt, mert ez így igen bosszantó, gyakorlatilag semmit nem lehet egyvégtében megnézni.Előre is köszönöm.
-
Quqesz
nagyúr
Kérdés:
Xf8505 & galaxy tab a6 képernyőtükrözéskor lefagy a tv. A kezdőlap pik-pak kikerül, de aztán lefagy. Ez ilyen v van vmi megoldás? Annyira nem izgat, ritkán használom.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
hunaqua
addikt
válasz headhunter #43581 üzenetére
Nekem az is érdekes,hogy persze új a csere darab,de kibontják előbb a boltban,azután szólnak majd csak Neki. Minek kell egy zsír új tévét kibontani? Szerintem az is egy nagy kamu duma.
...de majd beszámol!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Kornel
veterán
válasz headhunter #43581 üzenetére
Mi helyett kap mit?
-
hunaqua
addikt
válasz Kornel #43583 üzenetére
55W829B-ről sok alkudozás után elvileg 55XE85-öt.
-
hunaqua
addikt
-
salapp
addikt
válasz hunaqua #43573 üzenetére
Eddigiek alapján nagyjából én is erre jutottam. Cserét kérsz, bemegy valaki valahol egy koszos raktárba és kotor valamit, ránéz a kutyaszőrős rágóval ráragasztott hibajegyre, aszongya, emmég kimehet, hevenyészve leporolják, csomagolják, oszt he'ló, itt a csere tévéd, päräszt, de mosmá csönlegyen.
#43585 Kornel : az a baj, hogy kezdem azt érezni a Sony lcd szekciójánál, hogy ezek furbished-et se tudnak normálisat, nemhogy refurbished-et.
Kíváncsi leszek, OLED-vágányon is ennyire zötyögős lesz-e a zakatolásuk.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
blakey
titán
válasz Quqesz #43588 üzenetére
Sajnos igen, Sony, Panasonic hozzáállása a szervizeléshez néha nagyon bosszantó, felháborító. Persze van aki szerencséve, sikerrel jár, de nem megy flottul, harcolni kell nagyon keményen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis felvilágosítást kérnék. Ugyanis nemrég megjött a KD-65XE8577-es TV-m. Folyik az ismerkedés. Problémám, hogy az USB csatlakozásokat (1-3), nem jelzi ki, ill. az ide csatlakoztatott külső HDD-vel ugyan nincs gond, de pendrájvra nem tudok felvenni, ill. onnét lejátszani. Egyébként a TV, ezt a pendrájvos adok/kapok szolgáltatást tudja? Csak én hibáztam valahol? Előre is kösz az infókat.[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
hunaqua
addikt
válasz Kornel #43593 üzenetére
Amennyiben mondjuk a MM-ben vetted akkor le tudod vásárolni,de a pénzt is visszaadják rögtön.Az én utalványos érkezésem után max. 10 perc múlva a kezemben volt a pénz.Ebben nagyon korrekt az MM.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Kornel #43596 üzenetére
Adnak egy utalványt ami a vételárat tartalmazza. Onnan egy nagy céget nem érdekli ( ha ott vetted,mondjuk MM),vissza adja akár rögtön a vételárat a kasszánál miután az arra illetékes engedélyezi. (max. 10 perc). Amennyiben kisebb cégnél vetted ott már gáz,mert az ragaszkodik az akkor keletkezett profitjához.(...mert ugye teljesen jogosan a Sony azt az összeget fizeti majd vissza a boltnak amennyiért a bolt vette Tőlük .Tehát a kereskedőnek is zsebbe kell nyúlni)
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Kornel #43598 üzenetére
Semmi gond,ott simán fog menni szerintem.Én online vettem ,de nekem az Árkád esett útba és ott intéztem.Rendkívül korrektek voltak.Ezért vettem újra Sony-t és az MM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest