Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz nismoka #1181 üzenetére

    Na ez jo hir, mert mar megijedtem, hogy minden musornal allitgatni kell.

    Befutott a tv, meg nem allitottam semmit, csak osszeraktuk, meg kiprobaltuk a 3d-t. Szep kep van rajta, de meg allitgatasra szorul. Meg minden gyarin, csak otthoni hasznalatra allitottam. Tv adason latni, hogy gyengebb a kep., bar az is igaz, hogy most meg az sd boxon keresztul neztuk. Majd csak szimpla kabelen keresztul akarjuk. DIGI a szolgaltato.
    A 2 felso saroknal latni 2 nagyobb bevilagitast, alul semmit. A furcsa az, hogy az sem mindig latszik, csak full fekete kepernyon. Se film alatt, se menuben nem. Lehet, hogy ez is javul, ha elkezdem allitgatni.
    Film es tv musor alatt neha lattam gyors mogzasnal elmosodast, remelem, hogy ha a kepjavitokat kikapcsolom, akkor ezek megszunnek.
    Ugy dontottunk, hogy megis inkabb majd a falra kerul a tv, igy most csak egy hevenyeszett megoldast eszkozoltunk, igy most durvan 2m-rol nezzuk. Lehet, hogy az elmosodas is ennek tudhato be? Kesobb ez a tav 3m-re fog noni.
    Parom mar most azt mondta, hogy kulsore nagy a tv, de a kepmerethez mar most hozza szokott.
    Ki akartunk probalni egy netes dolgot, de mindjart frissitest kert. Engedelyezhetem neki, nem lesz baj?
    Telorol kepeket wifin-n keresztul siman megtudtunk jeleniteni rajta.
    1-2 ora alatt ezek a benyomasok szulettek. Holnap reszletesen letesztelek, beallitgatok mindent, majd jovok kerdezni, ha valami nagyon nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák