Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
válasz nrb263 #11750 üzenetére
Mezzmo, Twonky, Tversity, Ps3 MediaServer...
De valószínű, hogy nem a server a hibás.
Legújabb serviio van fent, átkódolás kikapcsolva, vezetékes a kapcsolat? Minden film akad?
Vagy: mkvmerge programmal megnyitod az mkv-t, a kép és hang kivételével mindent kiszedsz belőle, ha felirat kell, akkor azt csatolod és mux, kb 3-4 perc.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha esetleg valakinek van, vagy vesz Harmon Kardon erősítőt, és ilyen távirányítója van, és összeakarja hangolni a TV-vel akkor 172-es lesz a kódja....Ez a kód nem szerepel az erősítő leírásban a Sony TV-k között, de ezzel a kóddal teljes értékűen kezelhető a készülék...
-
daniel2121
senior tag
válasz Lacielvtárs #11749 üzenetére
Ha a korlat a nagyobb tv-hez az anyagiak akkor vegyel kisebbet egyebkent csak is a nagyobbat.Kesobb fogod megtapasztalni hogy jobb lett volna a nagyobb.Mindegyik tv-es topicban ezt ajanljak.
[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
válasz daniel2121 #11754 üzenetére
Ez igaz,én eredetileg 32"-at akartam venni de rábeszéltek egy 40"-ra és nem bántam meg és már néha azt érzem hogy ez is kicsi (2-2,5 m nézem).Ha váltani fogok minimum 48 vagy 50-es lesz.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz daniel2121 #11754 üzenetére
én most jelenleg egy 106 cm-eset fogok venni
a jelenlegim 94 cm-es, én ezt sem tartom kicsinek pedig már három éve bámulom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Buster17
addikt
Tudjátok mit? Használtan veszek konzolt és így kb 30ezret spórolok és akkor hozzácsapok egy kicsit és akkor veszek 50w8(?) -as tv-t.
Jó ötlet?
-
daniel2121
senior tag
válasz Lacielvtárs #11757 üzenetére
Ezt egy másik topicban írták nemrég. "A TV és a kivetítő olyan dolog mint női mell. Elég nagy nem létezik belőle. "
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz daniel2121 #11763 üzenetére
hát érdekes megközelítés meg kell hagyni, bár ha ezt veszem figyelembe akkor nekem nem szükséges a nagy tévé
én elvagyok a kicsi de formással, nem kell nekem tejcsárda"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
daniel2121
senior tag
válasz Lacielvtárs #11764 üzenetére
oké te tudod, de azért gondold át.
-
Buster17
addikt
3d funkció mennyire jó a sony tvkbe?
-
NGA
addikt
válasz Callisto #11774 üzenetére
A youtube letölthető app. Csak inkább arról van szó, hogy folyamatosan piszkálgatják, mert a külső programok blokkolják a reklámot, és ez nem tetszik nekik. Ezért ismét megváltoztatják, és a 3 éves tv-ken nem fog futni így.
"Továbbra is nagy súlyt fektetünk hivatalos YouTube tévére alkalmazásunk fejlesztésére" Azaz a Google készíti, nem a Sony.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Sehol sem mondtam, hogy a YouTube-ot nem a Google fejleszti. Én a TV-ről beszéltem, ahogy mások is. A kérdéses TV-k firmware-jét nem a Google fejleszti... És ha valaki nem fogja támogatni az új YouTube-ot az nem a Google hibája, hanem a TV gyártóé. Illetve vagy a TV-n már nem megoldható az új YouTube támogatása hardware/kernel miatt vagy nem akarják már támogatni tovább: vegyél új TV-t.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
mattheus
őstag
pontosan. Simán meglehetne oldani, ha készítenének valami frissítést, de úgy látszik az bizonyos esetekben nem annyira fontos.......
-
törölt tag
A 42w705rol mik a velemenyek? 220volttol vennem meg. Ez ugye va paneles? Clouding,bevilagitas,utanhuzas mennyire jellemzo ra? Filmnezes es ps3 kesobb talan ps4et is rakotnek. 3d nem erdekel kulonosen csak szep kepminoseg,esetleg kulso winyorol vigye a filmeket.
-
dh66e
veterán
Na felraktam a falikonzolt atomstabil az egy karja ellenére, van rajta leakasztás gátló is.dönthető, forgatható az 55"W829B-t kb 45 fokban ki tudom hajtani.
Felszerelésnél viszont figyelni kell mert az első felakasztásnál nem tudtam hozzáférni a lan kábel csatlakozójához.esetleg ha valakit érdekel a mit és hogyan keressen meg. -
tony7
tag
válasz #21715712 #11780 üzenetére
Itt a prohardveren a tesztek -házimozi rovatnál van teszt a tévéről. Nagyon jó tv szerintem. Mi xbox360 konzollal játszunk rajta és tökéletes. A saját média lejátszója nekem mindent vitt eddig de mivel a winyoról mindent egy mappában jelenít meg és elég nehézkes megtalálni valamit a rengeteg film között ,én inkább média lejátszót használok. Ha a 42 col elég neked és nincs szükséged 3d re akkor szerintem az egyik legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Arról van valakinek infója, hogy 4k-s tv nél (49x8505) mit jelent a MASTERED IN 4K? Na most nem a szó szerinti fordítás érdekel? Azt írja hogy ez a funkció csak netes videónál, vagy HDMI bemenetnél aktív csak, de nálam sohasem.
-
dualcore
őstag
válasz nightshadow #11785 üzenetére
Köszönöm.
Érdekes cikk. Akkor egyenlőre ez még csak parasztvakítás, és ezért nem aktív a menüpont.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz daniel2121 #11788 üzenetére
Semmi a szerszámokon kívül,(egy darab imbusz van a csomagban),mindenféle méretű csavar, 3db 10-es tipli távtartók vannak egy többcellás zacsiban és persze rajzos leírás.
Az 55W829B-hez gyárilag adott távtartót kellett egyedül be tekernem.Kb 1,5 óra alatt feltettem méricskélés és agyalás és persze egyedül voltam.
Azért ajánlom hogy legyen segítség,de én már felraktam pár lapost falra-igaz azok kisebbek voltak- ezért nem estem pánikba ettől a dögtől.
Annyi még ez fontos lehet hogy kb 10 cm eláll a faltól a tévé felszerelés után. -
dh66e
veterán
válasz daniel2121 #11791 üzenetére
"Az 55W829B-hez gyárilag adott távtartót kellett egyedül be tekernem."
A távtartó benne volt a tévé dobozában. tehát nem kellett semmit sem vennem.[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz daniel2121 #11793 üzenetére
Troll vagy-e , vagy csak ennyire nem világos, amit már kétszer leírt? A tv-hez adják a két távtartót, benne van az árában, a dobozában, kis műanyag tasakban, tehát nem kell külön távtartót vásárolni hozzá.
-
Meghivott
addikt
Néhány 1080p filmnél is tapasztalom az 55W829en a "szemcsésedést". Nem zavaró. Ez természetes, a forrás ilyen vagy esetleg állítsak valamelyik beállításon? Esetleg túl jó a szemüvegem? ;-)
-
dh66e
veterán
válasz daniel2121 #11793 üzenetére
Semmit nem kell venned,ha 55W829B-d van csak a konzolt.Lehet nem jól fogalmazok???
Viszont ha 50W829B-d van akkor gyári adapter kell hozzá ( erről nismoka informált engem is) amit külön meg kell vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest