Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
válasz KicsiRossi #12585 üzenetére
Pont most akartam szóvá tenni, nálam dettó ugyanez: SEN-ben 8-9 kis ikon figyel a korábbi temérdek helyett. Youtube sehol.
Home gomb alatt Alkalmazásokból próbálom indítani (ott benne van a youtbe-gomb), amire némi gondolkodás után a "Szolgáltatás nem érhető el" baromságot dobja ki.Mi a jeges rák ez így vasárnap délután????
-
viharkabat
aktív tag
válasz viharkabat #12604 üzenetére
Komolyan ez vicc. Okostévé 2015. Egy Atari okosabb volt harminc éve.
-
dh66e
veterán
válasz viharkabat #12605 üzenetére
W829-en volt hogy le frissítettem kézzel az internetes alkalmazásokat kb 2 napig szenvedett vele.Azóta rendben van most direkt ráfrissítettem fél perc alatt végzett is,de lehet legközelebb megint előjön.Szerintem szerver probléma lehet amikor gondolkodik. -
KicsiRossi
csendes tag
válasz viharkabat #12604 üzenetére
Nekem még csak hibát sem ír, csak teker egy 10 mp-ig, aztán nem történik semmi. Viszont egy-kettő meg simán elindul.(pl. Vimeo, böngésző). Már végignéztem szinte az összes netes beállítást, de eddig semmi... Most még jön a router és a számteches haver, aztán telefon a Sonynak. Nincs jobb ötletem
Az a legbosszantóbb, hogy 2 héttel ezelőttig nem volt semmi gond vele...
Ha valakinek van ötlete, vagy járt már így, jelezzen!
-
őstag
válasz viharkabat #12605 üzenetére
Lehet volt már róla szó, de a napokban nagyon megújult a youtube a tv-n.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
tomp
félisten
válasz KicsiRossi #12607 üzenetére
Nekem amikor ugyan ilyen gondom volt csak 1 módszer segített. A upc modem-routert áramtalanítottam és utána újra beállítottam a tv-n a netkapcsolatot.
-
mckay
aktív tag
válasz Janaboy #12553 üzenetére
Hát ez a felvétel dolog nem az igazi. Sőt, egy rakás szerencsétlenkedés...!
Szombaton beállítottam, hogy 12:35-13:00 közötti rajzfilmet vegye fel a gyereknek. Kikapcsoltam majd kordont húztam a TV köré, senki nem nyúlt hozzá. Délután bekapcsoltuk, erre 17:35-kor kiírta, hogy kezdődik a felvétel. Hát milyen ez? Hát ez hüjje. De a poén csak most jön. Este megnéztem, hogy mit sikerült felvennie, reménykedtem, hogy valami műsorváltozás volt, és a tévé csak ügyesen lereagálta. Hát nem: sikerült valami tini-sitkomot felvennie 17:35-18 között.
Vasárnap tettem egy mégújabb próbát, mert ismételték a rajzfilmet. Ismét senki nem nyúlt a tévéhez, tehetett, amit akart. És ezúttal nem engedtem senkinek használni a tévét, és én magam ellenőriztem. Hát voila, felvette. Szerintetek ez így örömforrás?
Slusszpoén: a rajzfilm csak félig jött össze a korszerű technikának. Az első tíz percben reklámok vannak, míg a rajzfilm vége lemaradt.
Hát ha ennyit tud a Sony és a Digi DVB karöltve, akkor ez így elég sovány.
És egyáltalán, a kikapcsolt tévé előtt, ha elsétálok, hallom hogy surrogva tekeri a merevlemezt. De hát miért?
:-oNektem van valami jobb tapasztalatotok? Hol hibázok?
-
dualcore
őstag
Amikor valamelyik csatornánál rányomsz az infó gombra, akkor a valós időt mutatja? Nem lehet hogy időeltérés van és amiatt máskor rögzít mint szeretnéd?
(valójában jókor rögzít csak nem a Magyar időzóna szerint)
Ha időintervallumot állítasz be, a tv nem nézi, hogy reklám vagy mi más, hanem rögzít a megadott időben.
A merevlemezt a kikapcsolás után nekem is még egy órán át pörgeti, az okát nem tudom miért. -
Tegla80
addikt
Pvr ficsorrol meg nemtok nyilatkozni....idovel tesztelem azt is.
Kikapcsolas viszont nalam gyors es kb 1perc utan abbamarad a forgas.
Csak es kizarolag 2.5" os noti hdd rol beszelek....
80gb wd scorpio 2008evj
320gb wd scorpio blue 2012evj(ez nem fix,de otthonrol +mondom)
500gb hgst (ps4 gyari)2013evj
Ezek mind 5400rpm es 500-700mA el dolgoznak.
A haz amiben voltak ez: "Sharkoon". Mashol is ennyibe megy.....
usb-rol voltak taplalva es 1 kabelen,viszont az Y"kabel tartozek ,de nem hasznaltam mert eleg a sima 1usb tap is neki.Plusz elveszi a masik usb-t is feleslegesen.
Szoval nalam megy a kikapcs tobb hdd nel .Van meg egy "noname sima alu hazam is,amiben most pl a 80gb van es azzal is lekapcsol...igaz azzal par perc utan,de az is leallitja.
Plusz soginal van azota a hgst egy ilyen hazban a 42"w8 on es ott is lekapcsol,igy tuti ki merem jelenteni,h nem a tv-n mulik,hanem a kulso haz/hdd paroson amit a tv-re dugsz.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dualcore
őstag
válasz Tegla80 #12616 üzenetére
Hahó, én nem sértegetni akartalak csak leírtam hogy én mit tapasztalok!!! Nem kell semmit bizonyítanod, elhiszem neked. Jóval korábban én is itt kérdeztem meg, hogy a fórumozóknak meddig pörög a disc? Nekem más a tv val.szeg az okozza a különbséget.
De hidd el volt olyan eset is, hogy nem volt semmi beállítva ( felvétel ), a tv kikapcsolva és rá 4 óra múlva áll meg a lemez pörgése. -
antocian
csendes tag
Sziasztok,
mit kell ahhoz tenni, hogy a backlight állítható legyen? olvasom ilyen-olyan beállításoknál, hogy azt kellene/lehetne lejjebb/feljebb állítani, de nálam ez mindig "szürke" marad.. (50w829)
üdv. A. -
mckay
aktív tag
Hú, ez izgalmas.
Most arról beszéltek, hogy például ha zene/rádió megy, akkor ki lehessen lőni a képet?
Mikor megvettem a tévét, előtte mindenről itt a fórumon tájékozódtam, és a szalonban csak ez az egy kérdésem volt, hogy tud-e ilyet a tévét, és az eladó rávágta hogy igen, és valami nagyon bonyolult kattintássorozat után demózta is.
Erre most, hogy megvan a TV, nem tudom utánacsinálni.
Talán ezért?
Vagy nem erről beszéltek? -
mckay
aktív tag
válasz dualcore #12612 üzenetére
Na ez jó ötlet, hogy esetleg időeltolódás miatt nem rögzít jól a tévé.
Megnéztem, jól van beállítva az idő!
De azért köszi a tippet.Mondjuk, most jut eszembe, hogy a korábbi hozzászólásban azt írtam, hogy a kitűzött időben IS megkezdi a rögzítést, és erről tájékoztat is, majd pedig néhány órával később ÚJRA. Pedig az az időpont nem is volt beállítva. Fura.
Szóval akár az is lehet, hogy tegnap sem felejtette el 12:35-kor, csak éppen "rávett" 17:35-kor is, ugyanazzal a címmel, ezért nem látszik.
Vagy tényleg a Digi ad le valami jelet idétlenül. De ehhez aztán már tényleg nem értek.
-
mckay
aktív tag
válasz Janaboy #12629 üzenetére
jaja, kilőni a képet
nekem tök új szerű, hogy van tévém, eddig nem volt
de úgy képzeltem, hogy komoly kényelmi funkciói vannak egy korszerű tévének, távirányítónak
- például hog dedikált gomb van a kép kilövésére ha csak a hang kell (mute gomb létezik, ugye)
- meg hogy dedikált gomb van képarány állításhoz, mint a 20 évvel ezelőtt tévéken is már
- vagy hogy az I+ gomb grafikusan érzékelteti, hogy mennyi ment el eddig a műsorból
- vagy hogy értesít, ha egy gombnyomással (pl. csatornaváltás) elrontanám az éppen futó rögzítést
de félre ne érsétek, nem bántam meg, hogy ezt választottam, sőt!
kiváló képe van és egy élmény rajta a mozi -
-
JakusR
újonc
Sziasztok. Nekem egy Sony 40HX850 TV van. Állitólag csúcsmodell volt. Tökéletes "majdnem" gyönyörű, okos jó TV. Viszont a médialejátszó benne nulla!!!! És most finom voltam. Vettem hozzá egy Sony SMP N200 médialejátszót!! Ez szintén szép, okos szerkezet. De viszont a letöltöt MKV filmeket nem tudja tekerni!! 3D filmeket sem mindet tudja tekerni. Sony aranyozott DLC-HE20C HDMI kábelel van összekötve a rendszer. Sony HD E1 külső winchesteren vannak a filmek. Szóval minden SONY és nem kis pénzért!!! De akkor miért nem működik rendesen!! Miért nem tekeri ha megnyomom a gombot, fogja és újrakezdi a filmet!!!!😡😡 A barátom középkategoriás Samsung TVjén a összes filmet végig tekertem tökéletesen kezelte a Sony winchestert. A Sonyba erre azt mondták vegyek egy Sony Blu-ray lejátszót!! azok már kezelik a MKVt. Mondtam nekik van Play Station Blu rayre!! Erre a válasz "ja az sem kezeli a MKVt"
-
mckay
aktív tag
válasz JakusR #12635 üzenetére
MKV? 2015? Nem megy? Ez nem hiba!
Ez a tévégyártók hozzáállása, nekem úgy tűnik. Pont úgy, ahogy egy iPhone-ra egy madzagot sem tudsz rádugni csak úgy, hogy áttöltsd a fotóidat. Ezen a vonalon is az van, hogy minél kínaibb cuccot választasz, szinte annál nagyobb az esélyed, hogy követik az ipari standardokat és formákat.
Mielőtt megvettem a tévét, ezzel tisztában voltam.
Nem is vártam sokat a beépített DLNA klienstől.
A beépített Player-t meg még nem is használtam.
Ha mindenféle letöltött tartalmakat használni szeretnél, akkor HDMI van, és mögötte Android/Windows/Linux.
Hát ez van, 2015. -
mckay
aktív tag
Uhh, de jó, már ki is próbáltam, és tényleg kikapcsolja a képernyőt, hurrá!
Hogy ennek miért nincs dedikált gombja!...És kicsit elgondolkodtam: ebben a menüben a takarékosság nekem nem volt beállítva. Akkor lehet, hogy ezért nem kapcsolja ki a merevlemezt?
Ma reggel, mikor mentem dolgozni, hallottam, hogy surrog. Miközben éjfélkor kikapcsoltam a tévét.
De most hogy bekapcsoltam reggel a takarékosságot, lehet hogy nem fog menni a merevlemez, mire hazaérek? -
mckay
aktív tag
válasz Lacielvtárs #12641 üzenetére
egyértelmű, hogy szándékos
de hát ez is csak egy zárt rendszer
pont mint az iPhone: nekik meg felhőjük van, fizetős, nem érdekeltek abban, hogy SD kártyát dugdossál a telefonjukba -
mckay
aktív tag
ez a képernyőkikapcsolás menüpont sem tökéletes!
mert oké, elsötétíti a képet, hurrá
és aztán bármilyen gomb megnyomásakor meg visszaadja, hurrá
csakhogy amikor visszaadja, kiírja, hogy Energiatakarékosság kikapcsolva
tehát hiába használtam én előtte úgy, hogy Alacsony, nem azt teszi vissza, hanem a Kikapcsolt pontot választja
kénytelen voltam visszazarándokolni a menühöz, és újra beállítani, hogy Alacsony
szeretném látni, hogy így kikapcsolja-e a merevlemezt... -
nismoka
addikt
válasz JakusR #12635 üzenetére
A 2012-es HX850 az egy nagyon nagyon jó képű tv, a sony amúgy 2013-tól gyártja úgy a tv-ket hogy kezel mkv-t is nem is rosszul.
(#12643) mckay :
A Tv energiát leginkább a háttérfény, kép kikapcsolásával tud megtakarítani, alacsony módban gyengébbre veszi pld, a merev lemez nem fog hamarabb leállni, de semmi baja nem lesz a HDD-nek egy pc-ben szinte mindig megy...[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
én annak idején úgy hallottam, a HDD-nek előnyösebb, ha folyamatosan megy, minthogy állandóan leálljon-felpörögjön. Nemhiába van sztem a HDD Sentinel progiban az indulások száma mutató.
-
mckay
aktív tag
válasz nismoka #12646 üzenetére
áramtalanítás?
akkor hogy vesz fel a tévé időzítetten?
nem jó megoldás.folyamatos hdd-pörgetés mégis oké?
hát ez egy másik topik témája, ide szerintem elég annyi, hogy megoszlanak a vélemények, de minden valószínűség szerint azért amortizálja rendesen (gondolj bele, csapágyról van szó, ami kopik)
és a túl gyakori kikapcsolás tényleg nem használ neki, de mikor erről értekeznek, akkor a napi több tucat/száz kapcsolásról van szó, míg itt napi egy/két kikapcsolás kéne
annyi nem ártana nekiszóval szerintem igenis jó lenne, ha éjfél és 17 óra között nem menne a merevlemez
-
Tegla80
addikt
TV/HDD(SSD)/Kulso haz temakor.
Ajanlott topic: [link]
Idevago hsz:[link],h miert is all meg a hdd vagy sem mikor nem hasznaljuk.
Szoval akinek gondja van a hdd;vel,annak ajanlott ott korbenezni/olvasgatni,mert bele kell nyulnia a dolgokba,h jo legyen nala is.Felteve ,ha engedik az eszkozei.
(En spec az uccso oldalt olvastam at es megtudtam,h szerencsem van amiert lekapcsolja es nem kell mokolnom )Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest