Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz spgabor #4265 üzenetére
A második gép hibájára gyógyír lehet egy lockout kiiktatás.
Ha ezt megcsinálod, megszűnik a villogás és ettől kezdve bármilyen
régiójú játékot használhatsz, beleértve a kalózkazettákat is.
Ettől függetlenül az érintkezőket nem árt kitisztítani.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Aramir
őstag
válasz spgabor #4265 üzenetére
"kazetta érintkezőjét pedig befújtam kontaktsray-vel"
Szerintem ez volt a legrosszabb, amit tehettél Már jópár gép volt nálam, ami majdnemhogy tocsogot az olajban, de persze a kazikat nem vitte. Mivel a gép kikapcsolása a kontaktspay után jött elő, én arra tippelek, hogy valami olyat is összezár, amit nem kéne, de ez csak tipp. Én ezt szoktam elvégezni ilyenkor:Minkét gépet szedd szét, húzd le a kazetta csatlakozó fekete műanyagot az alaplapról, kefe+szappan párossal sikáld meg a lábakat, majd fogj egy kis műszerész csavarhúzót, és szépen egyesével feszegesd fel a kazettával érintkező lábakat (oldalról alányúlsz, és megemeled az érintkezőt, de csak annyira, hogy ne pattanjon ki a helyéről, ha kipattan, akkor csak finoman igazítsd vissza, és nyomkodd egy kicsit lejjebb), mert ezek idővel kilapulnak és nem érintkeznek. Az alaplappal érintkező lábakat nem kell természetesen. Ha ezzel megvagy, akkor töröld és szárítsd meg (én a térdemhez szoktam csapkodni, így kiverve a vízcseppeket belőle).
A kazetta kontakhibája okozhat hibás grafikát, de amikor már nagyon rossz az érintkezés, akkor jön elő a villogó led hiba. A lockout chip kiiktatása bár megszünteti a villogást, viszont ugyanúgy nem fog érintkezni a kazetta, csak azzal nem leszel előrébb, de mivel egy egyszerü művelet, érdemes elvégezni, ha már szétszedted a gépet, ezután viszi majd az angol és az usa kazikat is.
Nomeg a kazit is legyen kipucolva, egy kis rongy+csavarhúzó meg némi alkohol csodákra képes, ha meg már nagyon dzsuvás a kazi, akkor csiszolóvászon.
A szemcsés kép meg simán lehet az antennakábel hibája is, szerezz egy minimum kéteres RCA kábel, és nézd meg az A/V kimeneten, hogy ott is mákos-e.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest