Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz PiciDikenz #13150 üzenetére
Gratula a szép állapotú példányhoz honnan sikerült? Én ma megyek playbe viszek pár dolgot cserébe azért a dobozos super double dragonért. rákattantam ezekre a final fight jellegű utcai bunyósokra rival turf is jónak tűnik így képek alapján.
-
don_peter
senior tag
válasz PiciDikenz #13150 üzenetére
No akkor már csak a chip maradt mint lehetséges hibaforrás.
Azért kukkants rá a mechanikára is, hogy nem szorul vagy ilyesmi..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13151 üzenetére
Én a Neo Geo-t nézegetem, de egy kicsit erős az ár ahhoz képest, hogy csak a konzol és a kontrollert adja...
Jó lenne egy leírás róla, mert ebből az 1 képből nem sok derül ki...----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz don_peter #13153 üzenetére
Az egy ne geo aes ugye? Azt szeretném kérdezni tőled, hogy akkor azokkal az asztalira átalakított mvs gépekkel egy az egyben a játéktermi játékpanelokat tudom játszani? Nem vagyok ebben annyira képben mert láttam valami cvs -t is. Lényég a lényeg van egy D.D crew nevű arcade játék ami only arcade ha jól tudom. Tehát csak nagygépes kabinban tudom futtatni vagy van asztali megoldás is? Láttam ilyen nagyon igényes homemade asztali gépeket de 200k....
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13154 üzenetére
"Láttam ilyen nagyon igényes homemade asztali gépeket de 200k...."
Ezt hol láttad és milyen cucc ez?
Van kép vagy link, hogy megnézhessem?Sajnos az általad igényelt játék egy Arcade Jamma játék.
Van mód a konzolosítására, de azt tudni kell, hogy ezek a lapok lehetnek egészen nagyok is így a dobozlásuk meglehetősen nehézkes.., de nem lehetetlenItt egy kép a játékról:
Úgy látom, hogy ez egy Sega System 18-as rendszerű játék.
A következő címek jelentek még meg ugyan erre a lapra:
Alien Storm
Bloxeed (1989 — Japan only; all regions would see it on System C)
Clutch Hitter
D. D. Crew
Desert Breaker
Laser Ghost
Michael Jackson's Moonwalker
Shadow Dancer
Where's Wally![ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz szarvasbogár #13151 üzenetére
Köszi Ebayen lőttem egy holland tagtól. Playmaniaban most van valami izgi? Nem jártam már jópár hete, lehet lassan be kéne néznem
(#13152) don_peter:
Én is úgy vélem, hogy a chip halhatott meg, majd ha lesz időm vaalhogy kiműtöm belőle, aztán kiderül. Púpos kondenzátort nem láttam, égésnyom sincs a lapon, így nem nagyon tudok másra gondolni. A mechanikát nem gondolnám, mert az új lapon ugyanaz az olvasófej tökéletesen megy, de a régin csak audio CD-t visz. Persze nem vagyok egy nagy elektroműszerész zseni, lehet, hogy van valami, amire nem gondolok
[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz don_peter #13155 üzenetére
Még az olx-en láttam kb egy éve, linkelni sajnos nem mert telóról netezek (ájfonról biztos lehet de ennél a sony-nál még nem jöttem rá..) két gép is volt hirdetve egy fekete 170k és egy bordós színű 230k. Nagyon igényesek voltak a készítő emblémájával ellátva. De, hogy az milyen rendszer volt pontosan azt nem tudom. Lassan bele kell ássam magam a témába mert az emlékretró nagyrészét mégiscsak ezek az arcade címek teszik ki számomra német bay-en láttam egy darab d.d crew -t 100 eur, annyit bőven megérne, hogy revansot vegyek a sok sok elszenvedett vereségért és a tömérdek huszasért..
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz PiciDikenz #13156 üzenetére
Gondoltam, hogy kintről van háát nem sok újdonság van legalábbis snes fronton. Megadrive-nál nagyobb a választék ha a ritkákat nézzük. N64 ből láttam még párat: a ritkábbik banjoo egy szebb dobozos rezi2. A super double dragon érdekelne kár, hogy elég viharos a doboza igaz még úgy is nagyon ritka.
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13157 üzenetére
Akkor te a DPTP CMVS-eket láttad.
Legalább is erre gyanakszom..Ezek DPTP CMVS-ek Neo Geo-ok.
1 és 2 slotos.Itt találsz róluk több infót: Neo Geo DPTP CMVS Projekt
Videókat meg itt: neogeohu[ Szerkesztve ]
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz szarvasbogár #13158 üzenetére
Sajnos itthon eléggé kezd megfagyni a piac, pláne a normális árú, szép állapotú példányoké. Az utolsó itthoni fogásom egy mariokart volt olyan állapotban, hogy kb csak a fólia hiányzik róla 8ért, azóta semmi. Tegnap volt egy jó kis pakk jófogáson amiben a legtöbbet egy dobozos zelda érte, de az is német volt, és kezdett elszállni az ára, úgyhogy inkább hagytam...
Amúgy linkelni úgy lehet telóról, ha asztali verziót kérsz a lapból, telefonon semmilyen platformon nem lehetséges (Ahogy az is rejtély, hogy mobil nézetben miért nem látom a hozzászólások dátumát....)
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz PiciDikenz #13160 üzenetére
Akkor te is figyelgetted a pakkot a zelda szépnek tűnt ahogy a többi is. Én direkt nem írtam neki úgy voltam vele, hogy mivel nincs ár úgyis fel fog bőven szaladni. Egy német zeldáért meg nem fogom a nyakam törni.. Azt lehet tudni mennyire ment fel az ára? mobil nézetben tényleg nincs időpont, jobban szeretem mert nem kell annyit ide oda tapizni huzogatni
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13161 üzenetére
DPTP a készítő neve, emblémája, logója.
Neo Geo jelentése, Új Világ.
A Neo Geo nevet kapta az SNK (SHIN NIHON KIKAKU) Magyarul az Új Japán Projekt.
A Neo Geo egyébként egy külsős Játékfejlesztő cég volt aki szépen lassan beállt az arcade világába és rövid időn belül az Arcade egyik legismertebb fejlesztője, gyártója és kiadója lett.
Itt egy csomó infó van róla, érdemes végig olvasni: neo-geo.hu főoldal
AES (Advance Entertainment System) meg a Neo Geo MVS (Multi Video System) Arcade játékgépeinek egy otthoni konzol verziója volt.
CMVS egy átalakított, konzolosított Neo Geo MVS.[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz don_peter #13163 üzenetére
Wow!! Ezt te készítetted na ebbe jól belenyúltam mit is mondhatnék mást mint, hogy gratulálok hozzájuk tényleg nagyon ott vannak főleg a bordó! Még egy utolsó kérdés erejéig visszatérve a jamma panel dobozolására, gondolom hasonló árkategóriás az a történet is? De akkor már inkább megéri egy nagygép csak hát a helyhiány..
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz szarvasbogár #13162 üzenetére
Reggel felhívtam, teljesen fogalmatlan volt az eladó, azt mondta nem tudja mennyit kérjen érte, úgyhogy mondtam érte 20at, aztán később írt,hogy 30at ajánlottak érte, és hogy így is kell-e. Mondtam, hogy majd meggondolom és visszajelzek, aztán hagytam inkább. Mindenesetre a pakk reális ára szerintem 50 körül volt, de szintén nem fogok vagdalkozni egy német zeldáért, pláne, hogy olyanom már van, csak doboz nélkül . A többi játék meg annyira nem hozott lázba.
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13164 üzenetére
Igen és köszönöm.
Nem akartam kitérni a ki készítette dologra, nem volt érdekes.Azt nem szabad elfelejteni, hogy magának az NG CMVS készítésének egyre nagyobb a kultúrája.
Ez már nem csak egy hobbi, hanem komoly cégek is ráálltak a NG CMVS készítésére.A te esetedben nem kellene dobozolni, csak egy adaptert kell készíteni ami megoldja a TV-éhez és kontrollerekhez való kapcsolódást.
Voltaképpen neked egy SuperGun kellene.
SuperGun: így nevezik azon adaptereket amelyek a fent említett csatlakozást biztosítják a jamma arcade illetve Neo Geo gépek esetében is.
Lényegében ez egy Jamma átalakító...----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz PiciDikenz #13165 üzenetére
50az reális más kérdés, hogy ki ad meg érte annyit mivel a zeldán kívül nem volt semmi komolyabb. 30-at azert megért volna na meg messze is volt a személyes átvételhez és az ilyen pakkokat inkább személyesen jobb intézni és nem azon görcsölni, hogy milyen ügyesen sikerül becsomagolnia stb
Peti: köszi a tanácsot, már nézegetem is a videókat erről a supergun-ról van több féle is még láttam snes kontrollereset is az ára elég változatos de úgy érzem vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz szarvasbogár #13167 üzenetére
Igen a SuperGun-ok esetében nagy az ingadozás.
Van 20eFt-ért is és van 200eFt-ért is..
Figyelni, kell, ha már SuperGun, akkor a tápegységed nagyon fontos, hogy állítható legyen és jobb esetben gyári vagy is az eredeti Arcade gépekbe szerelt 12v2A/5v15A-es legyen.
Persze jó a PC-s táp az is jó teljesítményeket ad le..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
mirci18
addikt
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz szarvasbogár #13171 üzenetére
Rubik vakon rakaskor egy papirt tartanak kozed es a kocka koze, hogy tudott lesni?
-
samy 207
csendes tag
ismét egy tuti hirdetés
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Plyajteson_elado_30811143.htm?first=1
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz PiciDikenz #13172 üzenetére
Vagy a biztos a tenyerét a kocka fölé vagy ahogy mondod papírlapot egy ideig amíg el nem kezdi látszólag valóban vakon nagysebességgel forgatni huzamos ideig a kockát vagyis rakni tovább fejből. És itt a trükk amikor ő meglátta, hogy eltakarják a kockát amit skubizott a szemfedő alatt valahogy a résen, elkezdte szabad szemmel láthatatlan sebességgel visszapörgetni egy jópár lépéssel előtti állásra utána rögtön vissza oda ahol megzavarták majd megint vissza párat csak kicsit más algoritmussal, hogy még változatosabb legyen a forgatási sebesség/látvány, itt ennyi elég is volt a biztosnak és gondolván, hogy papír oadarakás után is komoly szinten forgatja hihető volt neki, hogy csalás kizárva és elvette a papírt gondolom azóta változtak a szabályok. hozzáteszem brutális a srác és bármikor kirakja vakon csak hát nem egy perc alatt hanem kb másfél perc alatt kilassítva és kikockácva jöttek csak rá ill. a klasszikus szájharapások, rövid nyelvöltések is árulkodóak voltak.
-
fardem
aktív tag
válasz szarvasbogár #13174 üzenetére
miért adod el a n64 cuccokat?
-
szarvasbogár
aktív tag
Vagyis csak cmvs nem cvmvs. Még csak most tanulom ezeket a rövidítéseket
-
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #13176 üzenetére
Hehehe én a gameboy gyűjteményt akartam PS4-re átszervezni, de ma levettem a hírdetést ebayről (mondjuk nem is volt nagy tolongás érte)
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz darkmore #13178 üzenetére
Jól tetted, hogy levetted! Nem mondom, hogy nem éri meg de amennyire rá lehet mozdulni a ps-re úgy le is lehet jönni róla.. Ff15 öt várom aztán kb ennyi egyenlőre. A mai napig bőven jó a 3 is. ezt jól demonstrálja az, hogy van bloodborne, bound by flame plusz kölcsön kaptam: dragon age3, last of us erre én napokig final fight-oztam snes-en ma adtam havernak vissza a játékokat de meg sem mertem kb mondani, hogy épphogy csak kipróbáltam őket...
-
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
-
mirci18
addikt
Ti közületek gyűjt valaki game gear játékokat.
Azért kérdem mert vaterán vannak fönt dobozosan is de nem nagy tolongás van értük.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
don_peter
senior tag
válasz mirci18 #13188 üzenetére
A kép minősége nagyon rossz volt és lehetetlen volt rendesen beállítani.
A játékok is iszonyatosak voltak, és a konzol kialakítása minősége is rossz volt.
A hangerő poti mindig problémás volt, és a bumpszli alakja meg totálisan ellehetetlenítette a játékot.
Sajnos azon kívűl, hogy Sega nem nagyon tudok ré pozitívumot, pedig nagyon szerettem volna..
Nagyából vagy lehet pontosan a Sega MS-re hasonlítottak a játékok..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz mirci18 #13190 üzenetére
Igen, sajnos fáj a szívem, de ez a konzol nem sikerült a Sega-nak, persze lehet a maga idejében jó volt, áhh már akkor sem..
Az elemekről nem is beszélve, és hogy mennyi idő alatt merítette leEz a videó sok mindent elárul: [Sega Game Gear]
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
mirci18: nincs mit.
Egyébként, ha már Sega és, ha már kézi konzol akkor ezt ajánlanám: Sega Noma
Ha megnézed megérted miért[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz don_peter #13191 üzenetére
A Game Gear egy echte Master System, kis módosítással.
(Emlékeim szerint több RAM és talán valamivel gyorsabb proci van benne.)
Az, hogy bumfordi, még nem lenne vészes, de a kijelző valóban pocsék,
a konzol fogyasztása meg egyenesen tragédia.
Sajnos az akkori technológiából csak ennyire futotta kijelző terén.
A brutális fogyasztás oka pedig a fénycsöves háttérvilágítás volt.
Kb kétszer annyit fogyasztott, mint a többi hardverelem összesen.
Ilyen szempontból a Gameboy konstrukciója sokkal szerencsésebb,
bár meg kell jegyezzem, a kijelzője annak sem állja ki a kritikát.
Ettől függetlenül a legnagyobb baj a gyenge játékkínálat volt.
Ebben a NES és a GB köröket vert a Sega 8 bites gépeire,
dacára a gyengébb hardvernek.
Szerintem.
Amúgy a Sonic első részét Game Gear-en játszottam végig.
Csináltam hozzá home made akkupakkot, és volt "bódottá".Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
don_peter
senior tag
válasz Aramir #13196 üzenetére
Bevallom őszintén mikor megjelent nekem nem volt belőle csak később és akkor már volt GameBoy-om és sajnos akaratlanul is jött az összehasonlítás.
Nálam Sega-ás létemre a Nintendo felé kellett, hogy billentsem a mérleg nyelvét..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
LordVenom
tag
Én ebben a tekintetben (igaz, mindenben Sega párti vagyok) abszolút a GameGeart hozom ki győztesként. Persze saját igényeimet figyelembe véve. A GameBoy a fény nélküli zöld kijelzőjével a nyomába sem ér a GameGear-nek. A nagy energia felvétel, és a kis játék kínálat a hátrány. Egyébként számomra össze sem hasonlítható a játék élmény a kettő között...
-
energy4ever
addikt
válasz don_peter #13191 üzenetére
A tobbi kezikonzolhoz viszonyitva mara mar minosegre is selejtes. Tulzas nelkul 10 gepbol jo ha 2db mukodik meg teljesen. Annyi nyavajajuk van ezeknek. Elmegy a hattervillagitas, elszall a hang, nem kapcsol be, stb.
A joval oregebb gameboy-ok sokkal jobban birjak manapsag. Azokbol "jo" ha 20-bol 1 tonkrement.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest