Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istyu74
aktív tag
-
zsolaboy
csendes tag
válasz Giles74 #156707 üzenetére
Szia!Köszi az infókat.Ezt a halványan átlátszó ledes dolgot nem egészen értem.
Az egész képernyőn átlátszik a háttérvilágítás?
Nézegettem rengeteg bemutató videókat de ilyet sehol nem vettem észre.Bár lehet,hogy így videón nézve nem adja át ezt a jelenséget.
Pont most olvastam,hogy a QN95B lett a legjobb qledes tv tesztek által.
A QN90B meg állítólag nem sokkal marad el tőle.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Giles74 #156707 üzenetére
Átlátszó ledekre én is kíváncsi vagyok, hogy az mit takarhat.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
gyépés
aktív tag
válasz Giles74 #156714 üzenetére
A sávosodásra gondolsz?
Ilyen sajnos nekem is van, nekem is itt a lilán meg a piroson látszik inkább. Annyi, hogy mivel nekem csak FALD (q80b), nem miniled, így ritkásabb a "rács".
Én is gondolkodtam rajta maradjon-e, mert normál használatnál egyáltalán nem látszik, homogén képen is csak akkor, mikor hozzászokik a szem. Mivel kb. 20% akcióval hoztuk el, nem tudom mikor találtunk volna hasonló ajánlatot, elfogadtuk ilyennek, megtartottuk.[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
-
Vhiktor
veterán
válasz Giles74 #156716 üzenetére
Ilyet még nem láttam.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
alaves
addikt
válasz Giles74 #160506 üzenetére
-TV reset: bekapcs.állapotban 5 mp-ig nyomni a táv. bekapcs.-ot, amíg újraindul.
-táv. újrapárosítás a TV-vel: táv.-on a beáll+mikrof. gomb egyszerre, amíg újrapárosít
-box 2 perces áramtalanítás
-univ. távir. beáll a TV-n ha szükségesSamsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest