Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #100922 üzenetére
Most sikerült azért magadhoz térni?
Szóval arra készültél hogy leteszteled a boltban a készüléket, alapos vásárló akartál lenni, telefonodon képek, zenék, videók a próbához. Ehhez képest mit tettél? Ráböktél egy masinára és bontatlanul hazavitted. Gratulálok
Kipróbáltam az én tévém és telefonom usb-s összekötését. Összedugás után csak azt érzékeli a tévé ha a telefont kameraként jelölöm, mindkét más esetben (töltés és médiatároló) láthatatlan a tévé számára. Így viszont nálam is csak a fényképek megnézésére használható.
Szóval, mi ebből a tanulság?Amúgy nem semmi mondattal hirdeti ezt a terméket az Edigital.
A tökéletes monitor kétszer jobb, mint a tökéletes televízió[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sandró60
addikt
válasz HoTaZo #100929 üzenetére
Talán tudok segíteni?
Most vettem én is egy samu tv monitort
Az internetről letöltött használatiban ezt irja
Szó szerint leírom
Mobil eszközök képernyőjének megosztása a képernyőn
A monitor meg tudja jeleníteni mobil eszközök képernyőjét A következő funkciók használatával a mobil eszközökön tárolt videókat-fényképeket és zenefájlokat közvetlenűl a képernyőn élvezheti.
Ami most az útmutatóban a legfontosabb-A mobil eszköz képernyőjének megjelenítéséhez HASZNÁLJA a MHL kábelt amit külön meg kell venni
Tovább nem írom,mert OFF-nagyon
Amúgy te is rá kereshetsz a monitorod "használati útmutató" letöltésére
Itt meg veheted!
Ez egy adapter-a HDMI-csatlakoztatáshoz [link]Látom nem olvasod azt amit írtam???????????
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #100933 üzenetére
Persze, ha ingyen van akkor semmi gond, én is elfogadnám, eladnám és vennék az árán valami hasznosat.
De azt írod hogy fizettél érte és hogy előzetesen készültél a tesztelésre. Ezért nem világos, hogy akkor miért nem tetted meg?
És én sem váltogatom évente a tévéket. A mostani tévém 2 éves, az azt megelőzőt pedig 2002-ben vettem. Szóval tudom mit jelent egy ilyen hatalmas ugrás, de épp az ilyesmi miatt kell résen lenni és sokat bújni a teszteket, hozzászólásokat és ha fontos az ilyen médiatartalom lejátszása, akkor arra külön rákérdezni, kipróbálni. Vásár után okos a paraszt[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
válasz HoTaZo #100929 üzenetére
Lehet, hogy tervezgetted, de ezt a fórumot nem olvastad biztos vásárlás előtt, mert én nem láttam még Samsung T32E310-es ajánlást, pedig azokból volt sok. Talán, ha egy bejegyzést láttam erről a típusról, de aki írta, ő is visszavitte a boltba, és vett egy jobbat.
Mondjuk pl. egy képcsöves monitor vagy tv után nem csoda hogy elégedett vagy, de akkor mit szólnál, ha egy ajánlott modellt vettél volna? Ha egy 32J4000-esről csúsztál le, azt se sajnáld, egy ismerősöm azt vette, de nincs oda tőle, persze a semminél jobb az is.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #100961 üzenetére
Én biztosan nem foglalkoznék azzal hogy ki sértődik meg azon, hogy eladok egy számomra nem megfelelő ajándékot. Inkább kapjak érte bőven ár alatt és vegyek azt belőle ami tényleg kell, mintsem évekig úgy használjak valamit, hogy az nem megfelelő számomra. De ahogy írod, neked ez rendben van, szóval akkor nincs okod igazán panaszra. Hidd el, az itt smart tévét birtoklók is csak elvétve használják ki azt a lehetőséget, hogy média tartalmat tegyenek ki a tévére a telefonról. A képek kirakásának még van értelme, de azt meg is tudod csinálni. A zene átküldésének végképp nem látom értelmét. Hidd el, jobb és kezesebb is a pc-ről való médialejátszás mint telefonról. Ha a készülék tv és monitor funkciójával egyaránt elégedett vagy, akkor semmi olyat nem vesztettél, ami igazán lényeges.
-
Jovanny2
őstag
válasz HoTaZo #100988 üzenetére
Én szerintem tudok. Nem akarlak elkeseríteni, de ennek a tévének olyan lehet a médialejátszója, mint egy régebbi, nagyon alacsony kategóriás Samunak (4-5000). Apósoméknak van egy 3-4 éves szép nagy kijelzős (50") 5003 (azaz butított 5000) Samsungja. Az ugyanezt csinálja. Lényegében csak fényképnézegetésre jó. Ezt tudja, de ez a használatiban is benne van. 10.000 Kínából egy 4k Android smart box. Vegyél olyat, én is most rendeltem.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
sandró60
addikt
válasz HoTaZo #100995 üzenetére
Azért mert pendrive-hez kevesebb áram kell.Ott elég a 0.5A
A winchesterhez meg több kell.Elvileg a vinyóban egy "tányér"van amire írja az adatokat.A nagy fordulathoz azért kell"energia".Vedd meg az aktív hub-ot nem lesz többé problémád az áramellátással
Példáúl ezt
[link] [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Batib
őstag
válasz HoTaZo #101219 üzenetére
Épp most tesztelek egy ilyen tv-t. Az mkv-ba ágyazott feliratokat simán lehet váltani.
Lehet, hogy nem jó helyen keresed.
Lejátszásnál - tools - beállítások - feliratok beállítása
Méret stb. nem változtatható.
A mellétett .srt feliratnál lehet időzíteni és asszem méretet változtatni.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz HoTaZo #101224 üzenetére
Az a gomb a tv adás alatt levő feliratot jeleníti meg, ha van.
Nos, az hogy tesztelem egy kicsit nagyívű kifejezés volt.
Most került hozzám két 32-es tv és leellenőriztem, hogy minden rendben van-e mielőtt tovább megy.
Az egyik ez a LT32E316 a másik egy UE32J4505 volt. Emellett ott volt az én 32H6200-asom is.
Most volt némi alapom összehasnlítani őket. Érdekes eredményre jutottam. Lehet, hogy ma írok még erről, ha vkit érdekel. Melohelyen vagyok, meglátom mennyi időm lesz.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BBéci
legenda
válasz HoTaZo #101515 üzenetére
"Annyira szubjektív, hogy kinek mi tetszik."
Ezzel nem lehet vitatkozni. De amikor a tévén lilának látszik az, ami a valóságban piros, az elfogadhatatlan. Sajnos sok TV gyári állapotban olyan.
Nézegesd a tesztek előtte-utána mérési ábráit, néha katasztrofális az "out of box" állapot. De az esetek 99 %-ában azokat is színhelyesre lehet kalibrálni.Hogy a család mivel van megelégedve, az nem mérvadó. Pár napja egyik családtagomnál ránéztem a tévére és borzalom töltött el a látványtól. Valamiért analógra volt állítva digitális HD helyett, mégis elégedetten nézték. Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz HoTaZo #101522 üzenetére
Valamennyire, hozzávetőlegesen beállítják a gyárban. Láttál már műszeres kalibrálást? Szerintem nem, mert akkor nem tetted volna fel a kérdéseidet. 10 pontos fehéregyensúllyal legalább másfél, de inkább kétórás művelet. Ha kérsz 3D profilt is, az plusz 35-45 perc. Ráadásul a felhasználás helyén, a hozzá csatlakoztatott lejátszók ismeretében lehet megközelítően tökéletes a kalibrálás.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz HoTaZo #101524 üzenetére
Ha érthetetlen, ha világos, akkor is ez a helyzet, mindig is ez volt és attól tartok, nem fog változni. Éppen azért nem, mert a vásárlók 90-95 százalékának megfelel valamelyik gyári beállítás. Azok közül is leginkább a túlszaturáltakat kedvelik.
"vagy, ha olyan felhasználásra használod, akkor csináltatsz egy tuning kalibrálást"
Tévéadásokat és különféle forrásokból érkező filmeket nézek a tévémen, semmi extra. De a színhelyességhez ragaszkodom, ezért a laptopjaim kijelzőjét is mindig kalibrálom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Celtis
veterán
válasz HoTaZo #101536 üzenetére
Mert a képernyőhöz igazít az a pixelhelyes megjelenítést jelent. Tehát nem automatikus levágást, hanem épp az ellenkezőjét, szigorúan minden pixel megjelenítését a kép széléig. Azaz, ha a szolgáltató fekete csíkot küld akkor az látszik a képen. Pont a képernyőhöz igazítás kikapcsolásával tudod eltüntetni a csíkot.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz HoTaZo #101543 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ez a film ilyen képaránnyal készült, ne foglalkozz vele ha pixelhelyesen szeretnéd megjeleníteni az anyagokat, ha nem akkor arra van a túlpásztászás, (overscan).
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gippazoid
senior tag
válasz HoTaZo #105066 üzenetére
Szia!
Neked hogy jött be ez a TV tuneres monitor?
Én a T24E390-et visszaadtam mert bevilágított egy helyen a LED a képernyőre ahol nem kellett volna.
A színeket sem tudtam beállítani hiába néztem bármilyen netes útmutatót: a menüből hiányzik az alapszínek "kikeverésének" menüje, tehát nem tudom állítani hogy a piros milyen piros legyen.
Nem vetted észre, hogy Full HD tv adásoknál bevillódzik a kép? Leginkább a háttér.A középre helyezett talp miatt ez a modell lenne nekem ideális, de már megjártam egy tuneres monitorral...
Gippazoid Novelties Inc.
-
nagyúr
válasz HoTaZo #105098 üzenetére
Nekem lejátsza az avi mellett is az srt feliratokat (KS7k).
Amit esetleg kipróbálhatsz, hogy leszeded pl a Notepad++ progit és megnyitod a fájlt és elmented UTF8 kódolással, nyugateurópai windows meg esetleg közép európai windows... vagy ISO karakter kódolási formátumban elmenteni a fájlt.
Hátha karakterkódolási problémája van.
Egyikkel talán elfogadja... vagy magával a feliratfájl formátumával van gondja, amit meg konvertáló programmal tudsz változtatni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Fürkésző
tag
válasz HoTaZo #105098 üzenetére
A felirathoz:
Egészen biztos, hogy a videó és a felirat címe karakterről karakterre megegyezik - a kiterjesztés kivételével? Pl.:
Kedvenc_filmem.HUN.avi és
Kedvenc_filmem.HUN.srt[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
westcoastog
veterán
válasz HoTaZo #105156 üzenetére
Igazából én úgy vagyok a dolgokkal ha csak a csupasz panelt kapnám a kezembe is jó lenne.
Amire nekem kell megjelentő/tv az kizárólagosan az hogy 1920x1080@60hz hdmi-n pc-re kötve, és nagy méret. Xbox one gamepaddal az ágyban hátradőlve akarok játszogatni, a 22"-es monitor ehhez túl kicsi.
Ha veszek egy tv-t, az a jelenlegi helyhiány miatt a falra, a monitor fölé menne második megjelenítőnek, youtube videók, filmek, játék, ha épp nincs kedvem a gépasztal előtt görnyedni.
Battlefieldet meg hasonló fps-eket úgysem a tv-n nyomnám gamepaddal.Ha tv-t vennék, azt csak is a képméret miatt, nem érdekel semmiféle telefonos képátvitel, kártyaolvasás, portok száma, hangszórók, semmi, csak a panel amit tud.
32-es kifejezett pc monitorok azért elég drágák tv-khez képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #107646 üzenetére
Ahhoz hogy az erősítőt a tévé távkapcsolójával vezéreld, szükséged volna egy IR OUT eszközre
De a te készüléked eléggé az öszvér kategóriába tartozik, ne hinném hogy tudja kezelni.
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #107656 üzenetére
A tévé hátuljába
(#107658) patow Mihez nincs köze? Amit ő akart, a tévét összekötni az erősítővel és a tévé távkapcsolójával vezérelni az erősítőt, mindenképp ilyen eszközre van szükség. Tapasztalatból mondom.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz HoTaZo #107675 üzenetére
ami a képen is volt ez egy adó, elé kell tenni az erősítőnek majd a tv menüjében be kel hangolni a tv távirányítóját hogy vezérelje az erősítő bizonyos funkcióit
Mint egy tanítható távirányító csak ép a tv a távirányító
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #107678 üzenetére
Amikor írtad hogy mit szeretnél, akkor jeleztem hogy van ilyen lehetőség, de a te tévéd (monitorod vagy mi) nem alkalmas ilyesmire. Én ilyen megoldást használok. Tévé optikán összekötve a házimozival, a képen látható kis biszbasz bedugva a tévébe és a házimozi infra vevője elé belógatva. Így ha a tv hangkimenetet az optikára állítom a házimoziból jön a hang és a tévé távkapcsolója vezérli a hangerő változtatást. De nálad ez nem lehetséges, az is nagy dolog hogy a hangot ki tudod vezetni belőle optikán.
-
dethroner
veterán
válasz HoTaZo #107682 üzenetére
Ha nem szükséges a tv tuner, akkor miért ilyet választottál? Elhitted a nagy samsung marketinget, miszerint A tökéletes monitor kétszer jobb, mint a tökéletes televízió??? De hát szerintem ez a tökéletes monitortól is elég messze áll azért, nemhogy tökéletes monitor+tökéletes tv. Neked bárhogy is csavarod, tv-re volna szükséged, még ha nem is nézel tv adást. Tv való filmnézésre, nem pedig monitor. Bár DVD-t nézel FHD tévén, szóval itt is van bőven mint csiszolni még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest