Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz Bubukain #107285 üzenetére
Mondj legalább egy példát rá, hogy a webshopos rendelések kiszállításánál van lehetősége a vevőnek a készülék üzembe helyezésére és minden irányú kipróbálására! Ilyen a világon nincs sehol, egyik futár cég sem vállalja be, hogy órákat ott vár a futár, de még 10 percet sem köteles! (GLS-nél voltam futár, tapasztalatból mondom)
(#107288) krx21 Így van! Sőt, a GLS-nél még azt sem köteles megvárni a futár, hogy felbontsa a csomagot, ugyanis bontatlanul vetetheti csakis át, ez a belső szabályzat! A vevő azt írja csak alá, hogy 1 db csomagot sértetlenül csomagolással átvett, még akkor is, ha újságpapírral van esetleg kitömve!
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz Bubukain #107299 üzenetére
Értelek, azt mondod, hogy mola21 hazudik és ő okozta a sérülést, a webshop és a futár pedig vétlen a dologban.
Akkor azt mondd még meg, hogy ezt az állításodat mire alapozod, milyen bizonyítékaid vannak erre mola21 állításával ellentétben? Nem gondolom, hogy mola21 minket is be akarna csapni...Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
torma1981
veterán
-
pw12345
aktív tag
Úgy látom a MEO, a propagandával ellentétben kikopott a gyakorlatból, a gyárban simán belevághatják a hibás kijelzőt.
Nekem az sem jön le a kép alapján, hogy ez törött, ennyi erővel maródás, hősokk is lehet.
De, ahogy nézem, azt már összeszerelés előtt odavágták valamihez, a visszaküldték a xart, újracsomiztuk, elpasszoltuk újra faktor is gyanús.
Az is megérne egy misét, hogy a visszajelzéseket olvasva az okosórák jó része kapásból be sem kapcsol.
Ezeket, hogy engedhetik ki a gyárból? Veszélyes hulladékot termelnek.(#107302) PuMbA
Az sem egyértelmű, hogy az a garancia, milyen feltételekkel, mikortól indul. Én is vettem a gyárin felül,
de a leírást úgy is lehet értelmezni, hogy a törésre csak a 2 év után vonatkozik. Ha az első két évben töröd össze, akkor úgy jártál. Mondjuk nem tudom egyesek, hogy kezelik a készülékeiket, hogy törött-zúzott
termékek vannak a hardveraprón is gyakran. Én, akkor vertem szét TV-ket, monitorokat, mikor már kontaktosak voltak és rájuk kellett ...ni, hogy bejöjjön a kép.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Elég rosszindulatúan állsz hozzá. Semmit nem tudhatunk a TV korábbi sorsáról, mennyi ideig mozgatták ilyen-olyan raktárakban, hány száz km-en át szállították, milyen körülmények között kezelték, de neked kapásból a vevő a ludas.
Azért gondoljunk már bele. Százezreket kifizetsz egy TV-ért, ami belül törött. Semmi esélyed nincs átvételkor ezt észrevenni, ezek után nehogymár a vevő vigye el a balhét. Ő fizetett, de nem azt kapta amit kért. A bolt adja vissza vételárat aztán boxolja le a saját szerződése alapján a beszállítóval.
Megjegyzem pár hónapja volt itt egy hasonló eset, de ott kilógott a lóláb. Az illető hasonló képet tett fel, és azt mondta, hogy beállítás közben egyszer csak "ilyen" lett a kép és beállítási hiba-e. Aztán a részleteket firtatva már szépen el is tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vedike69
csendes tag
válasz Bubukain #109862 üzenetére
Igen házhoz hozzák a panelt és itt cserélték helyben. Másodjára már pikk-pakk ment..Kb 45 perc.
De már tudtuk a KS8000-nél hogy megy. Az hátsó ezüst díszcsík alatt még csavar fogja a hátlapot. Az alsó fele jön le. A hátlap felső része egyben van a panellel, az komplett cserélve lett. Két alaplapi panel 3 hangszóró ki a szalagkábelekkel. Ezeket át az új panelbe.
Ennyi a tv belülről....+ a hangszóró
https://www.lcd-onderdelen.nl/a-46182121/samsung/ue49ks8000l-samsung/ -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest