Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsüll

    tag

    Ma már másodszor jött elő a D6510-esemen egy hiba. Bekapcsolás után kb fél percre rá hogy a kép megjelent kikapcsolt a készülék és csak csatornaváltásra és hangerősség állításra reagált helyesen és persze azt is a képernyőn megjelenő kijelzés nélkül. És ezt csinálta folyamatosan minden bekapcsoláskor. A bal felső sarokban az infó sáv nem a megszokott módon jelent meg, hanem miniatűrben. Ilyen volt ez helyett. Csak egy kb fél órás áramtalanítás hozta vissza a helyes működést.
    Szerviz call center csak sw frissítést ajánlott és kész. Ha pedig már hívtam őket jeleztem nekik a távirányító hibáját is, ugyanis sokszor kifagy, nem működik és csak az éjszakai jelzőfényei égnek. Ez miatt kiszáll a szervíz, de a tv miatt, csak, ha a frissítés után is előjön a hiba. :W
    A SamyGo-kat leszedtem. Figyeljek még valamire? 1021-ről is lehetséges a SamyGo-s DNS downgrad-elés, ha netán frissít a szervizes? Mem szívesen engedem elvinni, mert ha karcosan hozza vissza, akkor én meg is tagadom az átvételt. Hallottam, már sérülésekről szerviz után.
    Van valakinek tanácsa?

    Találkozott már valaki a fentihez hasonlóval?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák