Új hozzászólás Aktív témák

  • oz82

    senior tag

    Sziasztok!

    Ki kálváriám a a Samsung al. Április végén vettünk egy UE32C6000 LED oldalvilágítású TV-t. Boltot nem akarok mondani... 1 hét használat után, azt történt vele hogy szétesett a kép, elment a hang stb.
    1. Szervíz elvitte (május 5.), gariba kicserélték az alaplapot. Jó volt kb fél évig. Nem egész 2-3 hete azt történt vele, hogy elkezdett éjszakánként magától bekapcsolni, és ha éppen készenlétbe volt és be akartam kapcsolni, csak kattogott valami (táp?) a hátuljában, és villogott a power led és nem volt hajlandó bekapcsolni.
    2. Szervízes ismét elvitte, hívott telefonon, hogy náluk megy a TV, elmondtam mi a gebasz. pár nap múlva (múlt hét hétfő) visszahozták, azt mondta meglett a hiba (Tápban kiment valami - szűkszavúan).

    Múlt hét pénteken hazamentem, kérdem anyát, jó e a TV, Igen nézte este. OK. Odaülök bekapcs. Katt - Katt közbe a power led villog. :W Megint szarakodik. Elkapott az ideg.... de
    Elkezdtem logikusan gondolkodni. vagy egy INVITELES motorola Set top boxunk ami a TV közelébe van, netán okozhatja az a zavart? Anyámék mikor kikapcsolják csak a TV-t lövik le. a SET top boxot nem, esetleg ez bekavarhat a TVnek? Most bevittem a szobámba a TV-t, és csak kábeltv-ről megy. Elvileg megy, de este megkérdem öcsémet volt e vele gond.

    Hasonló peoblémája volt valakinek az említett típussal? (Azt olvastam hogy a C6xxx os sorozatnak van hasonló típushibája)

    [ Szerkesztve ]

    Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák