Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasza_1

    senior tag

    válasz PuMbA #134718 üzenetére

    Én már tavalyi modelleket nézegetek, amiknek kb 2/3-ára, de van, hogy felére esett az ára. Olyan 450e körüli TV-knél is ugyan ez van. A gagyi távirányító ellenére nekiálltam Sonykat nézegetni. Még a tök egyszerű youtubos videókon is igen durván kijönnek ezek a hibák. Voltak olyan példányok, amiknek majdnem a képernyő közepéig beérnek a felhő foltok. Egy olcsó panelt is ugyan úgy gyártanak, mint a drágát. Max a drága attól lesz drága, hogy minden második megy az olcsóba.
    Hát ettől meg dobtam egy hátast. Innét +20mp. Az egy dolog, hogy egy mesterséges képnél ilyen, de egy film + felirat is ilyen lesz... (jó monitoron nézd sötétben. Láthatod, hogy amikor a felirat megjelenik, akkor az egész kép alsó fele világosabb lesz, a felirat körül meg fehér felhő rendesen világit) Hát ezekhez a TV-khez képest a 65RU7402 nem is volt rossz ár/érték arányban... Egy vicc az egész...
    (Szerk: 55-ös Philipsem hibátlan, az elmúlt 2 évben azért csak fejlődtek annyit (ha akartak), hogy dupla áron egy 65 is hibátlan lesz... de nem, még 4x áron sem...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák