Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Partizan182 #133491 üzenetére

    Persze attól, hogy valaki otthon rácsavarja a színkiemelôt nem kerülnek közelebb egymáshoz, csak az összes szín túlszaturál tôle, így lesz mindenkinek veres feje meg neonzöld fû.

    Te kicseszett nagy tévedésben vagy és ezt nem először írom már, attól, hogy valaki letojja ezeket a filmmód beállításokat még nem azt jelenti, hogy legó, mesevilág, meg valakinek a fejét hulk-ra színezni, illetve cseszi össze a tévéjét. Én, pl jelen esetben a sony-n nem is állítottam semmit, egyszerűen ott van normálon és a fejemet tenném rá, hogy el sem tudod képzelni mit tud ez a tévé alapból. De amikor benyom a filmfakózöldesganéletlen módot, akkor kb megkapom azt amiről zagyváltok folyamatosan. Kb egy kihalóban lévő képcsöves crt képminőséget kapok egy 2.5 milliós tévén. Hurrá.
    Mint írtam, ha tesztábrákat akartok nézegetni, meg folyton állítgatni a tévéket tegyétek, de a többség azért vette, hogy szórakoztassa. Ha meg imádod, illetve nem szereted, hogy ezzel már mindenikek tele a töke, van erre megfelelő topik, vagy talán le kellene szállni a témáról, mert nem ez a TÉMACÍM és ezzel már szinte tele van offolva a topik, főleg mostanában.

Új hozzászólás Aktív témák