Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
coppola
tag
válasz FollowTheORI #124250 üzenetére
Én biztos nem mondom, hogy ne vegyen, mer nagyon jó cucc az (én kalibrálva nem láttam sd-t rajta), de a KS is az, és hát na...
-
-
PuMbA
titán
válasz MMario1989 #124253 üzenetére
UHD felbontást azt nem a TV vezérli, hanem olyan felbontásban megy, amit kap, tehát akkor marad a "HDR mód". Szóval az mit jelent nálad? Melyik TV beállítás a menüben? Mert a HDR szintén nem ki vagy bekapcsolható dolog, hanem vagy HDR jelet kap a TV vagy nem. Ezt a TV-n nem tudod állítani, csak a TV-re kötött eszközön.
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz MMario1989 #124248 üzenetére
A Samsung ügyfélszolgálatról órákig tudnék borzasztó dolgokat mesélni 😃
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon ebben a kategóriában.
A Samsung UE43M5502A és a Samsung UE40MU6402 között vacilálok. Kb egy árban tudnám őket beszerezni (~120e) így nem tudom, hogy van e valami komoly különbség (persze a felbontáson kívül) köztük.
Tudtok nekem segíteni a döntésben? Esetleg hasonló árkategóriában best-buyt ajánlani?return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
PuMbA
titán
válasz MMario1989 #124256 üzenetére
TV-n a legfrissebb szoftver van? HDMI UHD Colort kikapcsoltad a HDMI2-n? PC-n a videókártya programjában (NVIDIA vezérlőpult vagy Intel / AMD beállítások) is 1080p-t ír felbontásra? Ha a méretezést 150%-ról visszarakod 100%-ra és ki-bejelentkezel akkor milyen?
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz MMario1989 #124256 üzenetére
A tv menüjében a HDMI UHD color azt jelenti, hogy azon a porton megetetheted wide color gamut forrással. Tehát más színtartományt használ ha ycbcr444 vagy rgb444 jelet kap. SD tartalomnál lehet ilyenkor színtorzulás. Tudom, hogy ez nem segített, csak leírtam, hogy mi ez pontosan.
Szerk.: látom a képen, hogy blue-rayre állítottad a hdmi portot. Állítsd át PC-re.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
PuMbA
titán
válasz Divinity #124263 üzenetére
Hát ja. Ha nem hivatalos helyről veszed, akkor a bolti garancia nem garantálja, hogy megjavítják a TV-d, ha elromlik, lehet, hogy csak a pénzt adják vissza. Ezért olcsóbb a TV, mint a többi helyen, de itt csak annyi a kérdés, hogy mennyiben bízol abban, hogy nem fog elromlani.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Az miért van, hogy adott 2 Bluetooth füles is ami bármelyik telefonunkra, laptopra és 2 LG tévére simán csatlakozik de az MU6102 50" nem hajlandó még látni sem nemhogy csatlakozni hozzá?
Bosszantó,hogy néznék filmet amíg a gyerek alszik de nem tudok.
Esetleg akinek ilyen tv-je van, milyen fülessel használja?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
PuMbA
titán
válasz MMario1989 #124267 üzenetére
Akkor valószínű, hogy csak a kiírás rossz Ne foglalkozz vele. Amit még megtehetsz, amit írtam, hogy 150%-ról 100%-ra veszed a méretezést vagy másik HDMI portot használsz a TV-n vagy a TV-n nyomsz egy beállítás nullázást, mert a frissítések megkeveredtek kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi150
tag
Sziasztok
55NU8002 TV-hez lehet venni éritős (ujjérzélős) távirányítót? A gyári távirányió nagyon fapados, régebbi Smart Touch komptabilis lehet vele?
Köszönettel.
István[ Szerkesztve ]
-
MMario1989
újonc
válasz PuMbA #124271 üzenetére
Sajna csak 2 hdmi port van a tv-n. Köszi a segitséget
Esetleg valami jó beállitát nem tudtok? Pl szin, kontraszt ilyenek.
Illetve annyi, hogy nincs bekapcsolva a pvr a tv-n. A neten illetve itt a forumon olvasott modon be kapcsolhato? Még egy kèrdès a dts hangokkal nem tud mit kezdeni a tv azt lehet valamivel orvosolni?[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz MMario1989 #124274 üzenetére
Inkább töltsd le a kézikönyvet, utána gyorsan kereshetsz benne, akár pvr-re is.
A DTS megoldható, médialejátszó bekötve egy AVR-be, az AVR a tévébe HDMI kábellel.
A hang többe kerül, mint a tévé.
A beállításokat az rtings.com oldalon megtalálod.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Drenadar
veterán
Sziaszok!
Van egy NU7402U tvm, és tök jó meg minden de néha mindenféle felirat nélkül a szívbajt hozza rám, mikor nem a tv hangerején, hanem sokkal hangosabban ding dongozik egyet. (vagy franc tudja mit csinál).
Nem tudom mit akar ezzel jelezni, nem találtam rá semmi notifi beállítást... valakinek valami tipp hogy lehet az ilyesmit kikapcsolni?
Általában amikor akar valamit a tv ki is ír valamit...Valakinek valami tipp? (erről való leszoktatásra)
-
nagyúr
válasz gduck #124268 üzenetére
Általában biztosítás ez mind... 99%-a az ezeknek az ajánlatoknak.
Régen volt a Samsungnál vásárolt extra, az volt talán igazi garancia... de az összes többi amit az MM, Euronics, Edigital, LG ad... az mind biztosítás és biztosítás jellegű kiegészítés további évekre.
Nyilván jobb, mint a semmi, de nem is garancia... kell önerő, meg a hibák jellege típusa se mindegy, tehát vannak komoly feltételei is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
direwolf
őstag
válasz FollowTheORI #124278 üzenetére
Igazából nem kevesebb, mint a garancia, szinte pontosan ugyan azok a feltételek. Meghibásodás esetén kifizetik a javíttatást, ha nem javítható, akkor egy hasonló kategóriájú készülék árát. Nyilván itt van egy kis különbség a gyártói garhoz képest, mert nem csak ugyan abból a márkából nézik az árat, viszont kategóriában nem térnek el. Volt már hasonló vitám biztosítóval, lehet velük alkudozni. Önrész viszont csak mobilok és hordozható készülékek esetén van.
Amúgy pl.: Euronics garancia"I've seen things you people wouldn't believe"
-
junior19
senior tag
válasz direwolf #124279 üzenetére
Azért annyi lényeges különbség van a garancia és a biztosítás között, hogy nincs meghatározva mennyi idő alatt kell a szervizelést végrehajtani, nyilatkozni, hogy javítható-e a készülék. Garanciális javításnál 30 nap után kérheted a cserét vagy bármit, amiben meg lehet egyezni. Elállhatsz a javítástól, vannak jogaid, biztosításnál nincs, a szerviz és a biztosító jóindulatában bízhatsz. Cserekészülék sincs biztosítás alatt, így ha a szerviz 3 hónapot ül a készülékeden, a biztosítóban bízhatsz csak.
codec project
-
Donát.x
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, két darab tvt néztem ki otthoni használatra filmezésre meg playstation 4-el játszanék rajta de nem tudom melyik tvt kellene megvásárolnom az egyik egy SAMSUNG 49NU7102 SMART UHD 4K LED TV a másik pedig egy PHILIPS 50PUS6503 4K UHD SMART tipusú tv, a Philiphs mellett az szól, hogy 50.000 Fttal olcsóbban tudnám megvásárolni mint a Samsungot.
A válaszaitokat előre is köszönöm. -
direwolf
őstag
válasz junior19 #124280 üzenetére
Sajnos tévedsz.
Az jótállásról szóló rendelet csak annyit ír, hogy törekednie kell az eladónak a 30 napon belüli javításra. szerk.: tévedtem, már ez sincs benn: "A törvény rögzíti, hogy a kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve kell elvégezni"
link a jogszabályra[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
törölt tag
Sziasztok.
Lett egy új samsung 4100-as tv-m.
Próbáltam usb-ről sorozatot nézni rajta, de nem tudom meggyőzni, hogy a hozzá letöltött felíratott hozza be.
A fájlnak, és a srt feliratnak ugyan az a neve, egy mappában vannak egymás mellett. Be kapcsoltam a felíratott de csak egy angol felíratott hozz be aminek a formázási elemeit is megjeleníti ( félkövér, dőlt betű stb.), nem pedig a letöltött feliratomat.
Hogyan tudom meggyőzni arról, hogy az általam letöltött felíratott játssza le?
Köszönöm a segítséget! -
saalty
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE65NU8002 televízión hogy lehet HDR tartalomnál gyári visszaállítást csinálni a a képbeállításnál? Ha HDr tartalom megy akkor a "Reset Picture" nem elérhető.
Esetleg tudna valaki küldeni egy gyári beállítást?
Köszönöm.saalty
-
BTom1970
tag
Valakinek van tapasztalata vagy ajánlata, hogy e kettő közül melyik a jobb választás?
Igények: TVnézés, internet, youtube (túl sok igény nincs)Samsung UE49NU7102 és Samsung UE50NU7022
Köszi!
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
-
PuMbA
titán
"Egyszer azt írtad, hogy minden képmódot egyedire állítottál, még a HDR-t is.
Az is lehet, hogy a film képmód bosszúja. "Igen, HDR-ben is Film módot használok, tehát minden ugyanaz, mint máshol, csak a Háttérvilágítást hagytam maximumon, hiszen egyrészt ekkor kapom a lehető legszélesebb fényerő tartományt a HDR-ből, másrészt nélküle sötétebb képem lenne, mint normál filmeknél, ami biztosan nem jó beállítás. Persze nagyon nagy fényerőt tudó TV-n ez már túl erős is lehet, de az én TV-m csak 400cd/m2-et tud, a Q6 pedig 600cd/m2-t.
[ Szerkesztve ]
-
saalty
csendes tag
Teljes gyári visszaállítás megoldotta. Csak szeretek játszadozni aztán mindig elfelejtem lefényképezni az eredeti beállításokat.
Más. Érdemes trükkösen átállítani a smart hub region-t és telepíteni nálunk egyébként nem elérhető uk/usa applikációkat vagy ezek mindegyike ip-hez kötött és vpn nélül nem mennének? -
mpo
veterán
válasz PuMbA #124295 üzenetére
de az én TV-m csak 400cd/m2-et tud, a Q6 pedig 600cd/m2-t.
Megnéztem a MU8002 fényerejét (szégyen, de nem tudtam).
Hát ez is 400cd/m2, nem jobb mint a tiéd.
Mégiscsak a gonosz filmmód és a meleg2 színtónus lesz a felelős.Komolyra fordítva, ha a normál képmódba és normál színtónusba állítod, az élességet sem teszed 0-ra, akkor is gyengének érzed a fényerőt?
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest