Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Megjott tegnap du. a K5500. A kepminoseg jo, a blur elheto az esti filmezesek mellett, a hang rendben.
A kep homogenitasa katasztrofa, illetve a kepernyo szegely illeszkedese se tokeletes, mert eleg hezagos. -
ADRIENN1998
újonc
Üdv,
az lenne a kérdésem, hogy az ULTRA HD mennyivel jobb minőség mint a FULLHD és van e egyáltalán olyan tartalom ami jelenleg ebbena felbontásban elérhető?
Magyarul érdeem e ULTRA HD TV re váltani? -
Clever0
senior tag
válasz ADRIENN1998 #104754 üzenetére
Már többször ki lett ez tárgyalva. A felbontása miatt tévézésre nem érdemes UHD-t venni, de Samu csak ebben gyárt minőséget. K-s FHD nincs, J-s is csak ívelt (6300). H-s sorozatban van (volt) a 6400-as sorozat, ami megfizethető árú.
-
Flashget
félisten
válasz ADRIENN1998 #104756 üzenetére
miért nem használod a keresőt KU6000-t beírva?
vagy olvasnád a téma összefoglalót?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
CES 2017: íme, a Samsung OLED riválisnak szánt QLED tévéi
A Samsung 2017-ben is kitart az LCD technológia mellett, és nem száll be az OLED táborba. Sőt, a vállalat annyira bízik az eljárásban, hogy új QLED családja szerintük jobb kép minőséget produkál, mint az OLED tévék.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz ADRIENN1998 #104760 üzenetére
írhattam volna JU6000-t ugyanaz csak a évjárat miatt más.
nem dobott? hát akkor ez mi? [link]
lényege belépő szint 4K világába ezen a FHD adás gyengébb minőség mint egy FHD tévén.
4K adás meg sehol sincs filmek vannak meg lejátszók hozzá nem kevés pénzért.
szórakoznak ezzel az íveltséggel, kvantummal, fluxus kondenzátorral... ahelyett, hogy a K6300-at kiegyenesítenék az idei modellnél és lenne egy normális FHD tv a palettán samsungból...
jelenleg van a trabant (K5xxx, KU6xxx)meg a mercedesz (K7xxx-től) kategória a kettő között meg semmi.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz ADRIENN1998 #104760 üzenetére
A KU6000-ret beírva nem dobott ki semmit?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
klaya86
senior tag
Látom sokan fikázzák az 5ös szériát. Bár a K5500-ról nem tudok véleményt írni, de nekem 40J5500 van, ennek elvileg az elődje. Szerintem a színek teljesen rendben vannak, nincs semmi felhősödés, teljesen homogén a képe. A fekete is eléggé oké. Összeszerelés nálam hibátlan, pixelhiba nincs. A mozgásmegjelenítés valóban néha kicsit darabos pásztázó jeleneteknél, de pl párom semmit nem lát belőle, én észre veszem azért, de megszokható. Egyáltalán nem vészes. Utánhúzás vagy egyéb képi hibák nincsenek. Biztosan vannak hibás modellek az 5-ös szériában, de ahogy olvasom a 7-es sorozatról sokkal többen panaszkodnak. És azért nem egy árkategória a két sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv: Samsung F 6400 smart tv.. EPG időben el van csúszva 10 percet előre.. vagyis a tv beállításain belül automatikusra van állítva az idő így siet az óra...ezzel együtt a műsorújság is.... gondolom a szolgáltatótól kapjuk a jelet az időre... ( Tarr kft)
Másnál is jelen van ez a hiba aki ennél a szolgáltatónál van ?[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
morge
tag
válasz Kasya #104751 üzenetére
Na ez érdekes. Az enyémen semmi felhősödés, az teljesen rendben van. A hangja a 3 éves f6320-hoz képest gáz. Ha jól emlékszem 32collost vettél, az enyém 49-es. Nem tudom ez számít-e. Egyébként a széleket ezen a tipuson tudod igazítani a menübe. /az ötvenmillós játszma című müsoron teszteld már le légyszi a mozgást, nekem valamiért az gyalázat/
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Rp526 #104767 üzenetére
Köszönöm az infót, Diginél vagyunk. Tegnap telefonáltam még este ahol elmondtam a problémámat. Ma hívtak, hogy pontosan mondjam el még egyszer mi a gáz illetve, hogy milyen tévém van. Mondta, hogy keresik a megoldást, majd jelentkeznek. Remélem mielőbb helyreáll..
#104748: Sajna ez volt az egyik első ami eszembe jutott nekem is. A probléma továbbra is fent állt, ez után döntöttem a telefonálás mellett.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Hmmm1
aktív tag
válasz Flashget #104759 üzenetére
Azdeszar. Tipik parasztvakításnak tűnik. Érdekes demók. Majd biztos hihető hogy egy OLED tv-n a kép olyan sötét Vagy akármilyen tv-n is. Persze lehet jók lesznek, meg úgy a többi modell, de eddig szinte semmi hír, vagy tartalmi értéke nincs a dolognak. Ez a minden évbe szebb szín, jobb fény, tökre unalmas már, pedig nem is követem, de mégis tudni lehet hogy ezt mondják el minden évbe : D
-
veterán
-
Hmmm1
aktív tag
válasz sityupityu #104771 üzenetére
Persze, nem is azt mondom : ) (Mondjuk elég félreérthetőn írtam így visszaolvasva xd )De ha megnézed a belinkelt cikkben a videót, amit ők ott kiraktak oled tv, hát mintha le lenne véve rajta a fényerő. Még ha a videón nem is jön át pontosan, de sejteti. Még mondja is a PH szerkesztő hogy valószínűleg úgy mahinálták a beállításokat. De logikus is. Nem is Samsung lenne ha nem csinálnának ilyet. 10% különbség nekik semmi, lehúzzák a másikat, hogy méginkább a szuper quantumjuk tünjön szebbnek. Majd a tesztek számítanak úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Hmmm1 #104770 üzenetére
hát valahogy el kell hitetni, hogy az OLED szarabb ha nem azt gyártják.
Igaz a Samsung jelentette be azt is 2015-ben, hogy majd 2017-ben visszatérnek az OLED-hez...Konkurencia viszont leszarja őket ebből a szempontból.
Panasonic EZ1000 is World’s 1st 4K OLED TV with Pro-Grade Accuracy
Realme GT Master Edition
-
Gabesz1019
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy a K6300 és a KU6400 hány Hz-es? Valamint, hogy ennek a két típusnak, hol tudnám megnézni az input lagját?
-
Rp526
aktív tag
válasz Gabesz1019 #104774 üzenetére
A KU6400 (60 Hz):
1080p @ 60Hz Show Help : 24.7 ms
1080p With Interpolation Show Help : 116.5 ms
1080p @ 60Hz Outside Game Mode Show Help : 110.0 ms
1080p @ 60Hz @ 4:4:4 Show Help : 37.7 ms
4k @ 60Hz Show Help : 21.4 ms
4k @ 60Hz @ 4:4:4 Show Help : 37.1 ms
4k @ 60Hz + HDR Show Help : 21.2 ms
4k @ 60Hz @ 4:4:4 + HDR Show Help : 37.1 msA K6300-at már próbáltam keresni én is, de nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Gabesz1019 #104774 üzenetére
ha FHD tartalmat nézel rajta, régi jelzők szerint:
K6300 valós 100Hz (600 soros mozgásfelbontás)
KU6400 valós 50Hz (300 soros mozgásfelbontás) lényegében az 5-ös széria kapott egy kamu 4K-ta különböző (CMR majd PQI) számokat a samsung csűri csavarja, de az emberek szeméhez nem fér hozzá
a valós 100Hz és valós 50Hz-re rá tudsz keresni a topicban korábbi években.
Ha nem lenne ívelt a K6300 ajánlott tv lenne!Realme GT Master Edition
-
Gabesz1019
senior tag
Rp526, Flashget köszönöm!
Ha mindig szembe ülök az ívelt TV-vel akkor sem ajánlott? Ketten néznénk. Egy harmadik fél már nem tudná kényelmesen nézni, mert kiesne a "látószögből"? Akkor ezek szerint 7-es széria alatt nem érdemes Samsungot venni?
-
Flashget
félisten
válasz Gabesz1019 #104779 üzenetére
nemrég írtam van trabi meg mercédesz a samsung K szériában a kettő között semmi.
olyan tv-t nem ajánlok másnak amit magamnak nem vennék meg vagy leírom.
magamnak most FHD tévéből Panasonic DS630e-t vennék amíg kapni, mert megint kijöttek 5 éves garival.
smartban gyengébb mint a samsung, de ezen a pr maszlagon már túl estem 2012-ben szokásos 3 nap alatt.jó lenne a K6300 is ha sík lenne.
valahogy sem szemből sem oldalról nem vágyok ilyenreRealme GT Master Edition
-
Rp526
aktív tag
válasz Gabesz1019 #104779 üzenetére
Én néha azt érzem, hogy a 49'-es TV-vel szemben sem tudunk ketten ülni Ezért vettem forgatható fali konzolt.
Ha a TV szélének síkjától félre ül az ember, már torzul a kép. Én ezt vettem észre, mikor tesztelgettem.
Szerintem mindenki maga dönti el mit érdemes venni, de ha kevés kompromisszumot akarsz akkor igen, a 7-es széria a minimum. -
Flashget
félisten
válasz Gabesz1019 #104782 üzenetére
VA panel van abban a panában mint a samsungban, ugyanaz mint a H6400 magasabb input lag.
ha játékra kell a tv akkor bármelyik samsung 5-ös széria tökéletes vagy a KU6400
ha FHD filmeket akarsz nézni akkor viszont jobb a Pana.én azon ritka állatfajok közé tartozom, hogy a tv-t tévézésre vettem, játékra meg 24" monitort..de már öregszem, mert játszani sem játszom már.
így aztán kompromisszumot kell kötnöd vagy mercédeszt veszel.Realme GT Master Edition
-
Gabesz1019
senior tag
KU6000 mivel gyengébb a a KU6400-nál? Néztem, hogy az input lag ugyan úgy 19,6 msec ennél is.
-
Rp526
aktív tag
válasz Gabesz1019 #104787 üzenetére
Egy oldalt lapozz vissza, pont ott volt szó erről. =)
-
-cobra-
aktív tag
Sikerült kedden rendelnem egy akciós UE48H6400-at a Telekomtól, ma hozta is a futár.
Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, a feketéje elég jó, és a színeit is sikerült belőni szépen.
Ahogy bekapcsoltam írta, hogy van újabb szoftver (2860), szerintetek érdemes frissíteni? -
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz -cobra- #104790 üzenetére
Jó hamar
Öcsémnek a nyáron több mint két hónap volt mire kiküldték( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-cobra-
aktív tag
válasz bul07 #104795 üzenetére
Ott szerintem valami készlet probléma lehetett, elképzelhető hogy felvették a rendelést, csak már nem tudták teljesíteni.
Kérdés: szerintetek mekkora szórás lehet az azonos típusú TVk paneljei között? Találtam neten több kalibrált beállítást is, de nem tudom mennyire lehetnek pontosak. Vagy maradjak az összegfoglalóban ajánlott általános beállításnál? -
bul07
nagyúr
válasz -cobra- #104796 üzenetére
Valami rendszer hiba volt és mindig elakadt
De kapott jóváírást talán 10e Ft-otNekem majdnem úgy van beállítva mint az ajánlóba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gabesz1019
senior tag
BestByte.hu-ról mit tudtok? Úgy írja a leírásban, hogy Garancia: 12 + 12 hónap Samsung szervizben. Akkor ezek szerint gyári garancia papírt adnak és lehet regisztrálni a + 1 évért?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs