Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10804 üzenetére
E z lesz a megoldás, vagy holnap átküldöm a full igót ami hibátlanul megy...de már tudjuk mindannyian a telónk jó csak az igó vacakszik a 4.4.4-el. Mert amit írtam korábban 4.4.2-ön még a gps-t sem kell bekapcsolni és megy ....
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Akidobos74
aktív tag
Érdekes, amit tapasztaltok a gps/iGo kapcsolatban.
Nekem soha sem volt fent custom rom, most a német 4.4.4. van és semmi gondom sincs sem a gps-szel, sem az iGo-val. Tegnap próbálgattam úton, nagy jó. -
Hina
aktív tag
Itt az élő példa, rootolatlan gyári magyar 4.4.4 T-s tele "bloatwarelt" rom, és láss csodát, nem kellett semmit sem mookolni, új ingyen iGO van és GPS megy, megtalál, navigál...
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
csaba1203
addikt
válasz Akidobos74 #10811 üzenetére
Nálam is német stock 4.4.4 és minden tökéletesen megy
-
KD6-3.7
őstag
Apropo GPS...
En ha hasznalom lemerul a telefon egy ora alatt. nalam ez az akkumulator ami aggaszto egyedul! Ha birna siman reggeltol este 8ig (12 orat pls ) olyan boldog lennek! Nincs egy eves az uj gyari akku!
Nem ma keztdem a droidozast. Tudom h mit szabad es mit nem. Ki van kapcsolva mar minden letezo folos akku zabalo forras...[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Bence004, plakkamv. és gtesteban, kolléga
Töltsétek le ezt a progit...[link] A GPS-t kapcsoljátok be és a módnál állítsátok be csak a GPS-re és menjetek ki a szabadba ...
Nézd nálam egy másodperc alatt talált jelet...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam is rögtön talált jelet, viszont az IGO-nál folyamatosan kereste.Le is durtam a pébe az egészet http://prohardver.hu/dl/upc/2015-04/23/458709_wjv7pw6crn1jodga_screenshot_2015-04-23-12-48-47_2.jpg
[ Szerkesztve ]
-
plakkamv
csendes tag
Waze-röl mi a véleményetek?jobb mint az IGO?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz plakkamv #10827 üzenetére
A Google térképet használja. Szerintem az jobb, mint az igo, de nem nagyon van hiányossága egyiknek sem. A Waze további előnye, hogy élőben tájékoztat balesetről, torlódásról, dugóról, és át is tervezi az útvonalat ezek figyelembe vételével. Ez egyben a hátránya is, mert a waze és a gmaps működéséhez kell internet, az igohoz meg nem.
Én jobban ajánlanám a waze-t, kivéve, ha nincsen mobilneted vagy külföldre utazol, mert akkor jobb egy igohoz hasonló offline navi. -
plakkamv
csendes tag
válasz freeknight #10828 üzenetére
Köszi,jobb lenne az offline gps az biztos,van mobilnetem,de nem tudom mennyire eszi a netet
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz plakkamv #10829 üzenetére
Annyira azért nem eszi a netet, főleg, mert nem tölti be mindig újra az egész térképet. Ha pedig otthonról indulsz, ahol van wifi, előre be tud mindent rántani, és akkor kb semmi adatforgalom nem történik. Egyéb esetben is megvan egy út 3-5 mega között (feltéve, hogy nem műholdnézetet használsz ). Szerintem próbáld ki mindkettőt, nem kerül semmibe.
-
plakkamv
csendes tag
válasz freeknight #10830 üzenetére
rendben köszönöm
-
Angel2014
addikt
válasz Beca1990 #10832 üzenetére
Beca1990:
Írtam már nálam aksi csinálta, egyszerűen nem nyíltak meg az appok kidobott fehér képernyővel, újraindult a teló stb stb ahogy kicseréltem megjavult minden.
csinálj egy hard reszetet és nézd meg úgy csinálja e.
-
Watt25
veterán
válasz freeknight #10828 üzenetére
A Google térképet használja.
Ajha! Ezt eddig nem is tudtam. Akkor ezek szerint tök feleslegesen szúrtam el az életemből néhány ezer órát én is, és még egy néhány tíz kemény Wazer arra, hogy megrajzoljuk a fehér lapra Magyarország Waze térképét? Azt hittem, volt értelme a munkánknak, de köszi, hogy felvilágosítottál...
(Bocs, de mindig felháborít, ha valaki tényként közöl valótlan információkat. Előbb utána kéne nézni, nem?)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
freeknight
őstag
válasz Watt25 #10835 üzenetére
Két éve vette meg a waze-t a google, ha azóta nem sikerült a saját térképadatbázisukat beleintegrálni, akkor csak a külön gratulációmat fogadhatják. És nem érdekel, hogy ti ezzel "dolgoztatok" (wtf?), mert ez azt jelenti, hogy nem 99%-ban pontos, mint a többi profi térképszoftver, innentől kezdve én nem bíznám rá magam. Viszont fordítva megy a dolog, tehát a waze infok belekerülnek a google mapsbe. A torlódást jelzi és figyelembe veszi a maps is pl, ezzel már rengetegszer találkoztam.
Jelzem, hogy én csak kipróbáltam párszor, nem nyerte el tetszésem, gmapsot használok. Honnan szüljem meg, hogy nem egy profi térképmotor adja az alapot, mikor a google felvásárlás ténye is ezt igazolná?
Legközelebb te pedig kérlek normális stílusban közöld a pontosítást.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz freeknight #10836 üzenetére
A probléma az, hogy tényként leírtad, hogy a Google térképet használja. Ez egyszerűen nem igaz. (Hamis információkat terjesztesz úgy, hogy utána sem néztél, sőt, most leírtad, hogy alig ismered. Akkor ne írj róla.) A térképet mi, felhasználók készítjük. Akár Te is! Miért lenne evidens, hogy azért, mert megvette a Google, alárakja a saját térképét? Főleg úgy, hogy a Waze lényege éppen az, hogy a térképet is a közösség készíti. Ez mindig is így volt, ezért szeretjük.
Az meg külön érdekes, hogy most, hogy megtudtad, hogy mi készítjük a térképet, rögtön sz*r lett.. Szerintem pont annak nincsen semmi alapja, hogy vakon hiszel egy térképnek azért, mert egy cég "hivalalosan" készíti.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Watt25 #10837 üzenetére
Nem azért mert ti készítitek, hanem mert nem profi, szakemberek által készített térképről van szó, ezért egész egyszerűen nem lehet annyira pontos. Ezt azért el kell ismerni.
De mint mondtam, megvan ennek az az előnye, hogy veszélyes forgalmi helyzetekről még idejekorán értesülhetsz (ezt viszont tudja a maps is).
Persze, hogy nem néztem utána, nem minden kérdésben van 100%-os tájékozottságom, de ezért jó ez a fórum, mert ha valaki valamit nem pontosan mond, akkor ki lehet javítani, ezzel nincs is baj. Itt csak a stílussal volt gond.
Én azt mondom (a kollégának is ezt tanácsoltam), hogy mindenki próbáljon ki minél több lehetőséget navigálásra, főleg, ha ingyenes, és már nem az ncore-ról kell összehalászni a több éve elavult térképeket
Csomó dolog van, amiben az egyik a navi jobb, mint a másik, és máshol vannak a hiányosságok is. -
Watt25
veterán
válasz freeknight #10838 üzenetére
Nem azért mert ti készítitek, hanem mert nem profi, szakemberek által készített térképről van szó, ezért egész egyszerűen nem lehet annyira pontos
Azért nem lenne rossz, ha ezt konkrétumokkal is igazolnád... (Ez persze tudom, hogy nem fog menni, hiszen minden térképen lehet hibát találni. Csak míg egy hivatalos térképen a hibák javítása hónapokat, éveket vesz igénybe, addig a Waze-ben pár napon belül javul, ha valaki bejelenti a hibát...)[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Watt25 #10839 üzenetére
A google dolgozik a waze infoival, egyrészt, szóval amit a waze-en javítanak, az kellő ellenőrzés után bekerül a mapsbe is. Másrészt ezek már nem a régi PNA-s idők: ha egy úton megváltozik a forgalmi rend, azt mindegyik navigyártó pár órán belül javítja. Ez elemi érdekük. Többször találkoztam megváltozott forgalmi renddel például körforgalomban: ez amíg PNA-t használtam, úgy nézett ki, hogy a fél év múlva kijövő szoftverfrissítés vagy tartalmazta ezt a változást, vagy nem . De ez 2009-ben volt. A Gmapsen viszont ilyen esetben már aznap reggel figyelembe van véve a változás, gondolom a többieknél is így van.
Viszont lassan be kéne fejezzük, ez nem a navi topik .
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Akiknek nem volt jó a gps mint nekem sikerült megoldani a problémát, mert nekem még mindig nem jó
-
plakkamv
csendes tag
Nekem se jó,akinek 4.4.4-es android van,és t-mobilos,megkérhetném hogy másolja be a gps config fájlt?már akinek tökéletes a gps mert sztem config fájlal van a hiba
-
törölt tag
Playen az igo app hozzászólásai közt olyan emberek panaszkodnak hogy nincs gps jel akiknek nem s3 teló van és nem 4.4.4 kk. Szerintem az igo hibás.
-
Bence004
aktív tag
válasz plakkamv #10849 üzenetére
Az a kód amit ír nem jó de másik kóddal már beléptem a servíz menübe és megcsináltam amít mutatott de semmi, azért írtam hogy itt csak az alaplap csere segíthet mert már mindent próbáltam de semmivel nem lehet életet lehelni bele De azért tisztázzuk akinek a tés 4.4.4 van fent annak senkinek nem jó a gps vagy nem az a bűnös ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest