Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFence

    tag

    Valahogy nálam a Chrome már évekkel ezelőtt elvesztette a bizalmat pc-n és telón is. Pont a memória kezelése miatt.. lehet már ezeken a telefonokon nem jelentene gondot és pc-n sem, de régebben észrevehetően tömte a memóriát és a gyengébb hardvereken ez érződött is.

    Annyira mindenhol van fujva hogy az Edge is olyan mint a Chrome motorikusan, de mégis ezt használom stabilan már régóta panasz nélkül.
    Egy ideig variáltam a Samu böngészővel felváltva mert tetszene az is, de ami problémám vele hogy ha pl angol szöveget fordítottam vele, másképp fordít gondolom nem Google segítségével, és emiatt az eredmény rosszabb. Illetve azt nem tudom szinkronizálni asztali app-al és itt bőven elég akadály már hogy a jelszavakat amiket gépen elmentek azokat Samsung Pass-ba el kell menteni elsőnek, amit meg is csináltam mert egy ideig ragaszkodtam a Samu Internethez, de végül meguntam. Hiába jelent meg a pc-re szánt kliens, ezek az össze szinkronizálások még nincsennek benne úgy tudom, bár próbálni azt nem próbáltam.
    Edge-be viszont igazán bele tehetnék hogy lehessen alulra helyezni a címsort.

    [ Szerkesztve ]

    Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,

Új hozzászólás Aktív témák