Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
Hey lányok, benéztem hozzátok, de látom mindenki a régi, tehát más
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
bAtt001
addikt
na most látom a topic himnuszát egyre gyanúsabb hogy rossz helyre tévedtem
-
FET-MEN
veterán
napot
Iphone 7
-
twine
veterán
Ez nem fap-fap,,,ez konkrétan sz*pás
De otthagytam a f@szomba...Csináltam egy bootolható pendrive-ot Kasperksy Rescue Disk-el....13:00-kor vége a munkaidőnek,,na ebben az időpontban járt 5%-nál a keresés....azon a fürgevillám Dell Inspironon ,,és "azt mondta" 4 óra múlva végez...
Úgyhogy hétfőn vagy visszatérek a problémára, vagy megoldva vár az asztalon
Haza nem hozok ilyen k*csög munkát....főleg, hogy ezért max. egy vállveregetés jár...[ Szerkesztve ]
-
Tejes Pite
aktív tag
1814 új hozzászólás! Szevasztok kockák!
8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!
-
csabám
addikt
Böff, mingyá behányok idehe. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
r4z
nagyúr
Bazzeeee... Fater lecseréli a Hondát. Ez nem is lenne baj. DE. 1:1 le tudná cserélni egy 2006-os full extrás BMW E61 520d-re. Erre ő Peugeot 3008-at, Citroen C4 Picassot, meg tudja a tököm, milyen hulladékokat nézeget... Akkor már inkább egy Ford S-Maxot vagy valami Volvo V70/XC70-et venne...
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #3079 üzenetére
3 milka környékén vannak ezek HAHU-n. Csak nem kamu mind...
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Psytech
őstag
Végre hétvége
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akinek Samsung telefon jó, ne fikázza a francia kocsikat....
Hány évig használtad, hány százezer kilométert vezetted? Nemrég volt a kezemben egy ilyen telefon, /hát, mit ne mondjak egy borzalom a mai készülékek között/ most mondjam, hogy Samsungot még a közelembe se hozzanak.... -
Varoz
addikt
Ha Picassokat nézeget, akkor mindegy melyik csak ne a 2003-as, mert azok spontán felgyulladnak. Nem vicc. Tesóm volt alkalmazottjának 4 hete égett le a kocsija.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Psytech
őstag
Tetszik ez az ainol venus.... Kéne szerezni egyet...
-
twine
veterán
válasz philoxenia #3087 üzenetére
kb. 3 évig volt meg...egy százast raktam bele cca....
11 évvel ezelőtt vettem 1,2-ért, és a végén, négy kilóért adtam el...igaz közben kétszer le is törtem..
nem csak a saját véleményem volt ez,,hanem a nepper haveroké, és a szervíz tapasztalatomé...
Citroen"szak"szervíz, ahol semmit nem értettek az autóhoz..."zsilliárdokért"
Köszönöm szépen...
Mire megtaláltam A mestert Érden aki "csavar szinten" értett a citroenhez,addigra hánytam az autótól...
Vajon 10 emberből 5 miért "fél" a francia autóktól?
A dieseljük jó,de közben az elektronika meg "diódára esik" benne,,,,
Sz@rfrancia.....
Nem tudsz meggyőzni
Ja és sz@rmszung[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Mint szerelő mondom, hogy +1. A flansziák sose tudtak autót gyártani, csupán imitálták.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Két Citroen van jelenleg itthon... De az R19-essel is elégedett voltam.... Mondjuk a szerelőnknek három Citroenje van, nem a hivatalos szervizbe hordom... Amúgy minden kocsi meg tud halni, de egy eredetileg húszmillióstól nagyobb pofon ez azért...
Mondjuk szerintem a kocsi benzinnel megy, az elektronika meg pont a legnagyobb kategóriás Audiban BMW-ben tud nagy "bajt" csinálni, ha olyan helyen tilt le, ahonnan drága hazahozatni, pláne javítani...
Szerintem persze... De például a DS-t szívesebben vennék ugyanannyi pénzért mint Audit. Szerethetőbb.... -
nggabi
félisten
válasz philoxenia #3096 üzenetére
nem szabad az ilyenbe belemenni... megnézel egy vwt ott is vannak gyökérségek. és ezt mint gépjárműtechnikus mondom
"szenyor dzsíííí"
-
-
twine
veterán
válasz philoxenia #3095 üzenetére
Itt van a macsek elásva
2 citroen in da hause
Így már értem miért "védted" annyira....
De meg is értelek,,ha van jó szerelőd, akkor ott nincs hiba...Nem akarok a valóságtól elrugaszkodni,,,igaz:
"minden kocsi meg tud halni,,,"(#3098) philoxenia:
És még engem öregeztek a kis taknyosok itt ma...[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz philoxenia #3096 üzenetére
Hehe
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest