Új hozzászólás Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz Jabby #6322 üzenetére

    De mi köze a SIM-hez ennek? Azzal csak engedélyt kapsz hogy a szolgáltatód hálózatára felmenj. Azután derül ki hogy 2G 4G vagy 5G van nálad és melyiken lesz aktív a telefon.
    Aztán van ugye 4G-n több band, 700-800-900MHz ezek nagy területet fednek le de lassan, ha erre áll a telefon vastag fallal rendelkező épületben sem fog váltogatni róla meg alagsor meg liftben sem. Panel liftben pl nekem a B8 B20 és B28-ra vált a telefon mert nem elég hogy jó sok vasbeton fal van benne a lift még körbe frankón fém is mégis van térerő. Lent mikor kiszállok és kimegyek az aulába ott már B1 B3 B7 is van, panel egyik oldalon B7 nincs mert az magasabb frekvencia.
    Ja 5G meg csak akkor van ha rálátok a toronyra vagy amikor azon az oldalon vagyok a lakásban amerre a torony van.
    Ez nálam Yettel esetén a tapasztalat. Vidéken ahol sok helyen még mindig csak B20 van ott meg a toronytól a távolság számít de szüleimnél egész falura egy Telekom/Yettel közös torony van, Telekom B20 meg Yettel B1-B3-B8-B28 és a közös B20 használat megy de amióta lett Yettel azóta a B20-at nem kéri hanem elvan a 4 saját frekvencián és bárhova megyek a házban van tuti térerő.
    Telefon fix 5G mód és nem vettem észre hogy nagyon merülne :R

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Új hozzászólás Aktív témák