Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
válasz fogselyem #5331 üzenetére
Most néztem, hogy A54-nél nálam ez nincs bekapcsolva:
Xiaominál meg igen.
Lehet akkor így nem is írta át. Mindegy most összevetem a kettőt.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Megszeretném kérdezni tőletek, hogy akkumulátor használati mód tanulása meddig tartott ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #5454 üzenetére
Ezzel még nem is találkoztam szerintem... ezt manuálisan kell indítani vagy automatikus? Az akkumulátor lapon csak ezt látom:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz Luck Dragon #5456 üzenetére
Klassz, akkor gondolom nálam már lefutott, 4 hónap alatt 😅
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5454 üzenetére
Jo par napig. Nem figyeltem annyira. Talan 1-2 toltesig.
-
válasz Jack Oneill #5459 üzenetére
Köszönöm, szerintem három töltés lesz, legalábbis ahogyan olvastam a külföldi oldalakat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5460 üzenetére
De ez miert jott elo neked? Resetelted a telot?
-
válasz Jack Oneill #5461 üzenetére
Nem reseteltem egyáltalán
Lakom be az újat.[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #5453 üzenetére
Nos itt nem írta át, bekapcsolás után sem:
Viszont szerintem aktív Adguard Prémium mellett, így:
Felesleges is. Most már mind a két készüléken ugyanazok a beállítások vannak bekapcsolva Adguard-ban.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy a54-et, kérdésem az lenne, hogy messengerben miért nem tudok 1 üziben több képet elküldeni? Ha többet kijelölök, azt írja engedélyezzem a filmtekercset, de sehol sem találom.
[kép]
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz hermandani #5464 üzenetére
Ilyennel meg nem talalkoztam. Ha nem messengerbol, hanem a galeriabol kijelolve, megosztassal kuldod, akkor megy?
[ Szerkesztve ]
-
Kattints az alkalmazás beállításra, majd engedélyezd a filmtekercset + Fotók és videókat+ tárterület elérését.
Így láthatatlanban.
Amúgy ha rányomsz az alkalmazásbeállításra mit látsz? Mit ajánl fel?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
hermandani
tag
válasz Luck Dragon #5466 üzenetére
Ide dob, itt minden engedélyezve van és nem látok filmtekercset. [kép]
Messengerben csak 1 képet enged egyszerre megosztani, galériából ki tudok jelölni többet, akkor hisztizik a filmtekercsért.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hermandani #5467 üzenetére
Samsung galériát használod vagy a google fotókat? Gyanakszom az előbbire, valami beállítási huncutság lesz ott.
-
hermandani
tag
válasz Luck Dragon #5468 üzenetére
Samsung galéria, de szoktam A+ Gallery appot használni, ugyanez a helyzet.
Közben próbáltuk feleségem S23 telóján ugyan így 1 üzibe nem enged több képet, ott is filmtekercs engedélyezest ír, de nincs sehol... -
MODERÁTOR
válasz hermandani #5467 üzenetére
Vedd el a Fotók és videók engedélyt a Messengertől, majd amikor újra rákérdez, add meg neki a hozzáférést.
Xiaomi 13T
-
hermandani
tag
válasz Viktor0610 #5470 üzenetére
Huu de jó, mostmár működik
Nagyon szepen köszönöm! -
válasz Viktor0610 #5470 üzenetére
Ma is tanultam valamit én is
-
aprokaroka87
nagyúr
mondjuk vannak bajok ezzel a szöveggel 😁
-
válasz aprokaroka87 #5473 üzenetére
Mi baj van vele
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Luck Dragon #5474 üzenetére
-
hermandani
tag
válasz aprokaroka87 #5475 üzenetére
Sajnos igen, a szöveg megfogalmazása rossz.
-
válasz aprokaroka87 #5475 üzenetére
Így már értem mire gondoltál!
-
Vajon azon túl, hogy boltba kell szaladgálni ha garanciális probléma van, frissítésekre is igaz az, ami pl a román A54-esekre? Esetleg magyar hivatalos A54-es és ez nem kommunikálnak egymással?
-
Korábban felmerült, hogy a Note 7 akkumulátoros kigyulladásos baki miatt vett visszább a Samsung a töltési sebességből, most gondoltam megnézem, akkor mennyivel töltött. Vezetékmentes adatot találtam csak, az 15W volt, és állítólag túl vékony lett az akkumulátor, de nem is ez ezen poszt írása, hanem az, hogy a több mint 7 évvel ezelőtt csúcstelefonban:
Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe! - Mobilarena Okostelefon teszt"IP68-as por- és vízállóság, 3,5 mm-es jack kimenet, giroszenzor, gyorsulásmérő, iránytű, mágneses hall szenzor, fénymérő, közelségérzékelő, értesítési LED, ujjlenyomat-olvasó, íriszleolvasó, mDNIe HDR chip, pulzusszám mérő, véroxigén-telítettség mérő, légnyomásmérő, edge panel, vezetékmentes gyorstöltés, NFC és MST alapú fizetés"
Ilyen extrák voltak. Jelenleg az órám tud SPO2-t mérni, illetve pulzusszámot, de úgy veszem észre, hogy pontosan ezért is kerültek ki a telefonokból, mert közben elterjedtek az okosórák, és a gyártó rájött, hogy minek beletenni, ha nincs benne, és kell, akkor vegyen okosórát, pontosabb is lehet, folyamatos is, meg hátha márkán belül vásárol.
-
kbyte1024
veterán
válasz GoodSpeed #5479 üzenetére
Hát szerintem meg azért hagyják ki mert fillér... ok. Ha 5forintot spórolnak már megérte hisz akkora darabszám mellett ez már nem kis tétel. Ez nem csak a Samsungra igaz. Az órái meg üzemidőben messze a leggyengebbek a piacon.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz kbyte1024 #5480 üzenetére
ja, mondjuk az íriszleolvasó az még ami nincs okosórában nyilván, de itt sem, és most találkoztam vele először, egy 8. évében járó cikkben:
Lehet, hogy az AMOLED kijelző dominál elől, ám az értesítési LED, az 5 megapixeles kamera, a márkafelirat és a beszélgetési hangszóró társaságában megbújó íriszleolvasó a Note7 igazi újdonsága. A vörös IR segédfény a fénymérő és közelségérzékelő mellett, balra izzik fel (távirányítani nem tud), az íriszleolvasó pedig a szelfikamerától jobbra figyeli a szemmintázatot. A regisztráció pofonegyszerű: a szemüveget és kontaktlencsét félrerakva, 25-35 centiméterről a képernyő tetejére kell meredni, és tágra nyitott szemekkel várni. A pár másodpercnyi türelmetlenség és a másodlagos védelem beállítása után már íriszmintával is feloldható a képernyőzár, elérhető a Samsung Pay fizetés
Lehet, hogy rájöttek közben, hogy az ujjlenyomatolvasó bőven elég, és pontos, illetve az is lehet, hogy arról derült ki, hogy nem igazán igaz az , ami az elődjére, vagy az emberek nem szeretnek belebámulni. Szemüvegeseknek egyébként is gondot okozott volna. Mindenesetre most rákerestem, hogy S23-ban sincs, szóval nem csak mi az A osztályban nem kaptuk meg, de az S-ből is kikopott. Amúgy akkoriban nagyon futurisztikusnak számíthatott, 14 évvel a Mission Impossible 2 után
-
kbyte1024
veterán
-
-
válasz Luck Dragon #5483 üzenetére
Samsungot szeretnék, a teljes kompatibilitás és funkcionalitás elérése miatt.
Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok - Mobilarena Tartozékok teszt
Csak mondjuk 40K-t sokallok érte, miközben Jabra és társai 120+ K-ért is vannak. Viszont megszívni sem szeretném, szóval lehet, hogy a 40K-s verziót fogom meglépni, mert akkor Samsung és hivatalos gyári garancia. Amúgy ez a régiózás nagyon durva. Xiaominál, de Apple-nél sem tudok ilyesmiről. A kedvencem a nem frissül a teló másik országban
A szürke 11K-val olcsóbb, elvileg "csak" a garancia köztük a különbség, de rákérdeztem, nehogy más is legyen. Mondjuk 14 napos elállás van a szoftveres dolgok kiderítésére. Viszont a garancia sem elhanyagolható, mert ha a cég, ahonnan venné az ember bedől, lehet menni a sóhivatalba[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GoodSpeed #5484 üzenetére
Bármit vehetsz, ezügyben nem kötelező márkahűnek lenni.
Nekem ilyen van (fekete), 10 hónappal ezelőtt vmi 45000 Ft volt.
Fura, hogy a Samsung a DAC megléte miatt hangosabb mint a többi telefon. Vezetékessel is, brutuszossal is. Szutyadék A10 cégesen hallgatok zenét, igencsak odab.sz. A54-gyel is nagyon baba ez a füles. Gyermekem azt mondja, olyan mélyek is kijönnek belőle, amikről eddig nem is tudott.
Redmi Note 10 Pro-s gyermekem meg Samsung Gal. Buds 2(?)-t használ.
Minden megy mindennel.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
válasz GoodSpeed #5484 üzenetére
Te tudod , én csak segíteni akartam .
Én lassan belakom a második telefont is, csak a kiegészítőket várom , hogy meg érkezzenek .
Érdekesség , hogy első bekapcsolásakor már a friss rendszer volt rajta .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek segítséget kérnék. Samsung Galaxy A 54 telefon és Galaxy Watch 6 Classic 47 mm óra esetében a telefonra nem lehet telepíteni a Samsung Health monitort. Hibaüzenet: Nem olyan országban lett a telefon vásárolva ahol jóváhagyták a Health Monitor alkalmazást. A telefon régiókódja - KSA Saudi Arabia, XSG - United Arab Emirat. Van valami megoldás? Azt javasolták, hogy állítsam át a rédiókódot. Erre van egyszerű megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Mondjuk az a helyzet, hogy a Sony SBH20-am is tökéletesen működik vele, csak ot érdekes az üzemidő. Ugyanis van, hogy nagyon sokáig bírja, van, hogy 20 perc után a töltőről levéve már pirosan villog, hogy lemerül, úgy hogy sokszor napokig töltőn van... A gyári DAC-os, eredeti Samsung adapter botrány, de ugye köztes megoldásnak az AKG H300-zal megtette volna, jelenleg tartaléknak használom.
#5486Luck Dragon: a szürke boltos verziót azt elvetem, ráadásul ott egyértelmű, hogy másik régióból van, lásd #5487szabosasito bejegyezését.
A Samsung mellett szól még ez is:
Csak Samsung fülhallgató töltöttsége kerülhet ki a Samsung kijelzőre helyezhető Widgetre. Az elhagyástól nem félek igazán, mert bukósisakban használom ha úton vagyokbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz szabosasito #5487 üzenetére
Megkérdezhetem , hogy hol lett vásárolva a készülék ?
-
szabosasito
aktív tag
válasz Luck Dragon #5489 üzenetére
GSM mobilüzletben.
-
válasz szabosasito #5490 üzenetére
Android 14-et megkaptad?
-
Jack Oneill
veterán
Beeges problema javitasa magyarul is.
[link] -
vlevi
nagyúr
válasz GoodSpeed #5488 üzenetére
"Az elhagyástól nem félek igazán, mert bukósisakban használom ha úton vagyok"
Ó, dehogynem. Amikor leveszed a bukót, kieshet
Én Sony Wi-XB400-t használok , ami BT, de a két füles össze van kötve, de ez is gyakran a földön végzi, pedig nyakláncként hordom, amikor nincs a fülemben -
kbyte1024
veterán
Nekem egy Bw-fye15 van de letèpi a fejem olyat szól
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
A bukósisakot csak itthon szoktam levenni. Ha buszra szállok fel, rajtam van, ha vásárolok a Pennyben vagy a Tescóban, akkor ott is!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest