Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz fogselyem #4900 üzenetére
Nos fő szabály szerint általában csak havonta 1x, amikor frissül a telefon. De vannak kivételek, pl akkor amikor az eSIM-es számomra azt mondta, hogy nem WiFi hangos :XD
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Angel2014
addikt
válasz GoodSpeed #4899 üzenetére
Laptopokat asztali gépeket és TV ket is szervízelek itthon.
Ez egy 43 colos Samsung led világítás csere. Illetve káva kitakarítása.
Amúgy most jöttem zuglóból kijelző hiba volt az A70.
Ami felháborít hogy egy már beépített vagy javított kijelzőt kaptam, amit lefújtak akrillal feketére hogy újnak látszódjon. Ahogy betettem az aksit lerántotta a festéket.
A lötyögő üvegről ne is beszéljek.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
válasz Angel2014 #4907 üzenetére
Ez nagyon jó, mert ha nem garanciális a készülék már, akkor ingyen megvan a munka, azaz a munkadíj magadnak megsórolva. Mennyibe került az A70-hez a kijelző, ha nem vagyok indiszkrét?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem olvastam a fórumot.
A lényeg, hogy csak meglett az akkumulátor teljes feltoltesi idő mutatasa. Igaz nem úgy hívják mint a régi rendszerben és még apró betűvel is írják.
-
1976ramones
tag
Sziasztok!
Az szerintetek normális,hogy közeli fényképezésnél de nem makro módban a kép két szélét ennyire elmossa? Próbáltam többször és más appokkal is de mind ilyen. Köszönöm! -
TeeJay
félisten
válasz 1976ramones #4912 üzenetére
Nagy szenzor kis mélységélesség
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz 1976ramones #4914 üzenetére
A Honor 8-ban nem volt széleslátó lencse, azok tudtommal ilyenek.
Xiaomi 13T
-
válasz 1976ramones #4912 üzenetére
Kb. hasonlo problemaval talalkoztam amikor egy keresztrejtveny negyszogeit fenykepeztem, mintha "szellemkepesek" lenne a negyzetracs.
Fogalmazzunk ugy, hogy nem orulok neki.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Végre megérkezett Magyarországra a Galaxy S23 FE - Tech2.hu
De ami számotokra a legfontosabb, hogy mennyibe kerül Magyarországon az új Galaxy S23 FE? A telefon két kiszerelésben érkezik, az alábbi árakon:
8/128 GB – 279.990 Ft8/256 GB – 304.990 Ft
Akkor megérte az A54-et megvásárolnom és nem várni. S23 simát nem vettem, mert kisebb volt a kijelzője és dupla áron. S23+-t nem vettem, mert az jó lett volna csak Tripla áron. Tehát 130K volt nekem az A54 8/256 GB-osan. 260 lett volna kb, a mini S23, és 390 körül az S23+. Az ultrát hagyjuk is most...
Ez az S23 FE meg nyilván csak 8/156-osban jött volna számításba, 305 E Ft lenne. 130 helyett, tehát 2,5-szerese az A54-ének, és egyébként Exynos 2200-zal érkezik Magyarországra, tehát még nem is Snapdragon. Mondjuk az Exynos 2200 szerintem elfogadható lenne, de nem ilyen áron.
-
Mondjuk ez a feltüntetett ár, nem operátori az S23 FE esetében. Az általam írt egyéb árak meg operátoriak voltak, akkor amikor az A54-et vásároltam. Mert most néztem fel a Samsung oldalára, és hivatalosan:
Amúgy elírtam lentebb nem 156-os hanem 256-os Azért is tértem ebben a posztomban rá, hogy azok operátori összegek voltak, mert úgy drágább lett volna az FE mint a sima S23... így meg lényegesen olcsóbb piaci árakon.Szerintem idehaza az S23 FE 240-250K körül lesz a 256-os kivitelben. Csak még az is kérdés, hogy debütáláskor, vagy majd csak hónapok múlva.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Már Tech Lacinál van a Samsung S23 fe.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
Amúgy én - bár korábban is kifejtettem - nem haragszom a Samsungra az Exynos miatt, sőt ad egyfajta exkluzivitást, egyediséget. Mert ott van pl a 778G, a Xiaomitól kezdve egy rakás gyártónak volt rá épülő modellje, még a Samsugnak is. Lényegében csak azt sajnáltam, hogy nem samsungos 778G-m volt. Az Exynos tény, hogy a kategóriáján belül gyengébb valamiben mint a Snapdragonok, vagy nyers erőben, vagy fogyasztásban vagy melegedésbe. De kellemesen érint, amikor kiderül, hogy az Exynosban nem találtak hibát a Snapdragonban meg igen (mindegyik CPU-ban van, csak kérdés mikor fedezik fel), ezen felül a Samsungnak fontos a saját fejlesztés, mert nem akar kiszolgáltatott lenni, lásd pl chipválságot.
Ami viszont idegesítő, és igazságtalan azaz, hogy kiad bizonyos modelleket Snapdragonnal és Exynosszal is, és egyfelől nem adja meg a választási lehetőséget számodra, ha már ugyanannyit kér érte, mint Snapdragonos verzióért, mert azt mondja, hogy EU-ban csak Exynos, máshol meg csak Snapdragon, másfelől meg ha gyengébb az Exynosos verzió akkor legyen már valamivel olcsóbb!
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #4924 üzenetére
Tudod rá a választ te is. Samsung chipgyártó is és amit lehet próbál házon belül megoldani mert jóval olcsóbb Exynost tervezni és magának gyártani mint Qualcomm-tól megvenni a TSMC által gyártott Snapdragont. Samsung is gyárt/gyártott jó pár Snapdragont de nem sikerültek olyan jóra mint a TSMC által gyártott.
Az Exynos 1380 amúgy tökéletesen tudja azt amit a 778G, GPU-ban még erősebb is, wifi támogatásban gyengébb de amire kell arra bőven jó. A54-el Samsung nagyot lőtt hogy 4erős és 4 energiatakarékos magot kapott és elég izmos GPU-t. Nem is lepődök meg hogy viszik mint a cukrot. Ha Snapdragon 7gen valamelyik verziót kapta volna akkor drágább lenne és nem biztos hogy a hozzáértőkön kívül bárkit is érdekelne hogy Exynos vagy Snapdragon van benne. Esetleg egy Mediatek Dimensity 7200 vagy 8300 nagyobb előrelépés lett volna csak azt megint TSMC gyártja és drágább lenne mint az Exynos.
FattyDove jól írja, a vevők 99%-a azt se tudja mi az hogy mobil proci, bemegy szolgáltatóhoz és ami jó áron van vagy akcióban jó áron megkapja az viszi.
VoLTE tökéletes az A54-en, gyanítom a VoWifi is mert látom már használható bár én sosem fogom használni. Hálózatokat 5G-t tökéletesen kezeli elég jó CA tudással.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
veterán
válasz Angel2014 #4927 üzenetére
Telefon kikapcs, kártyák ki.
Kártya nélkül bekapcs, frissítések ellenőrzése, kikapcs.
Bármilyen más kártya bele, próba.
Aztán bele a mostani.
Az örök klasszikus, amitől mindenki falra mászik: próbálta már újraindítani?Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
MODERÁTOR
-
osonte
őstag
válasz Angel2014 #4927 üzenetére
Anyámnak a telefonját telepítettem talán egy hete és nekem is kiírta egy pár másodperce ezt, újraindítottam és minden oké lett. Tegnap meg szólt, hogy nincs hangja a telefonnak, megint újraindítottam és jó lett. Ilyen az élet Androidon, bár a Samsungot eléggé a legjobbnak tartják, azért azt gondoltam ilyenek nincsenek rajta, de a többi márka sem hibátlan, sőt... Persze a túloldalon (iPhone) sem felhőtlen az élet, bár ott gyorsan javítanak vagy tagadnak és javítanak.
Úgy érzem, hogy az okostelefonok hardveresen tényleg egyre okosabbak, de szoftveres oldalról mintha nem a "legélesebb kések", mármint programozók kerülnek a mobilgyártókhoz mostanában. Azért voltak régebbi telefonok, amik kevesebbet tudtak, de csak frissítés miatt kellett újraindítani. Itt van mellettem egy J5, ami 7 év után is hibátlan, persze lassú meg minden, frissítés se jön rá, ezért nincs is újraindíítva és tette a dolgát éjjel-nappal. Ez van, ezt kell szeretni. Remélem megoldódik a problémád!
Honor 200 Pro
-
Angel2014
addikt
válasz Viktor0610 #4929 üzenetére
A sim 2 be működik nem értem mi történt vele.
De a sim 1 et sehogy nem bírom életre kelteni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
27 MBbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Jack Oneill #4934 üzenetére
Engem is meglepett. Pont telefonálni akartam, és akkor dobta fel. Viszont semmi újdonságot nem láttam benne eddig. Mondjuk a OneUI 6.0-val sem változott igazán a kinézete
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Ránéztem most nincs e lecsúszva valamelyik antenna kábel de nincs.
1 perc alatt szedtem szét hajszárítóval és tappancsal.
Ez összerakás után..
Vissza állítottam recoveryből de nem változott semmi.
Most bemegyek a yettelbe egy kártyacserére.
Ha az sem oldja meg akkor még 1x felrakom odinnal.
és ha az sem akkor beküldöm szervízbe.
GoodSpeed : ez a frissítés nálam is jött előtte küldte aszét a telómat.
[ Szerkesztve ]
-
-
FattyDove
őstag
válasz Angel2014 #4938 üzenetére
Ragasztva van a hátulja, ezért is kell felmelegíteni. Bízhatsz abban, hogyha szét akarják szedni, akkor elsőnek melegítés nélkül fognak rápróbálni, pont azért, hogy megnézzék volt-e már szétszedve, mivel elég rendesen csökken a szakítószilárdsága a ragasztónak egy ilyen művelet után.
-
veterán
válasz FattyDove #4941 üzenetére
És a "szakszervizes" variáció után megmarad a vízhatlanság?
(abban a szervizben is lehet hogy épp egy Angel2014 ül, aki pontosan ugyanúgy meg tudja csinálni otthon, mint bent a cégnél a munkaasztalánál)[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
válasz Angel2014 #4936 üzenetére
Az, hogy az A70-et szétkaptad, egy dolog, mert nem garanciális már. De a garanciális A54-et szétkapni, nem volt bölcs dolog... mert esetedben már az is csak múlt idő. Az ilyesmire vannak védelmi protokollok, sokkal kisebb gyártók, sokkal olcsóbb készülékeinél is...
Nekem garanciális időn belül eszembe sem jutna, pedig van hozzá célszerszámom, csak én a laptopjaimhoz használom:
-
Jack Oneill
veterán
Mi az a google wifi provisioner, ami szo nelkul lefrissult ugy, hogy nincs sehol engedelyezve automata update?
-
Angel2014
addikt
A következő a helyzet:
Bevittem a telót a samsung servízvbe simán bevették volna semmi nem látszódott.
A telefonunk nem vízáló hanem cseppálló nyilván bontottam vigyázni fogok rá, de a bontást ahogy nézitek alig sérült a ragasztó is.
A másik ahogy visszaraktam újból rámelegítettem és a régi is újból összeolvad.
Ami kellett volna a garipapír mellé a számla is így nem tudtam intézni semmit a samsungban.
Ahogy nézem a garipapíron YETTEL szerepel na mondom jó úgy is kell mennem a kártyacseréért megnézetem ezt is és kikérem ha lehet a papírokat.
Megvolt a kártyacsere a srác nézi ahogy mutatom a telón a dolgokat azt mondja lépjek be az IMEI részhez. fogta és egy leolvasoval beazonosította a készüléket és közli a mai nappal tiltotta a Yettel mert nem fizettek. A srác kinyomtatta az eredeti garipapírt de a számlát nem a Yettel is eljárást fog kezdeményezni.
Szóval az egész hajcihő kártyacsere, szétszedés teljesen felesleges volt.
Most keresnem kell valakit aki hálózat tiltást feloldja.
És meg kell keresnem azt a tagot aki eladta nekem a hamis papírjaival , mert kiütöm az univerzumba.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Angel2014 #4946 üzenetére
"Most keresnem kell valakit aki hálózat tiltást feloldja."
Csakhogy ilyet nem fogsz találni. Tévhit, hogy ilyen még létezik. A tiltott telefonoknak az a sorsa, hogy vagy kikerülnek mondjuk indiába, ahol nem ér semmit a tiltás, vagy darabokra szedik és alkatrészenként árulják fillérekért.
Szóval ha nem szeretnéd, hogy ismét átbasszanak (mármint azzal, hogy leszedik a tiltást), akkor marad a rendőrségi feljelentés. Aztán ha nem voltál hülye és nem KP-val fizettél, hanem utaltál, akkor meg is lesz az elkövető úgy 2026 környékén.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Angel2014 #4946 üzenetére
Ezt a vonalat ne folytasd!
A készüléktiltás feloldása tiltott téma az oldalon!
Gondolom, használtan vetted. Keresd az eladót.
Amennyiben kifizeti az elmaradt részleteket, a telefonról leveszi a tiltást a szolgáltató (Yettel).
Tudtommal a számlákat nem kell, "csak" a részleteket, meg az ahhoz kapcsolódó kamatokat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest